Anmeldelser af Hotel Club Due Torri
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Supergodt hotel med FANTASTISK udsigt

Supergodt hotel med meget friske værelser (der er nogle stykker, der endnu ikke var renoveret) og en helt enorm udsigt. Dejlig terrasse, men flere af værelserne har også fælles balkon. Bad / toilet er større end normalt i Italien (formodes jo nromalt at være lille). Morgenmaden er noget, vi er allerede længes tilbage til. Godt udvalg og stor terrasse med en uhindret udsigt i 180 grader. Meget venligt og serviceorienteret personale. Vi spiste aldrig middag i hotellets restaurant, men fik det indtryk, at det er af høj kvalitet. For mænd skal der skiftes til lange bukser, kan være godt at vide.
Renligheden lod intet tilbage at ønske. Hotellet har sin egen lille "strand", men det eneste, der er egentlig er godt ved den er, at det er gratis. Badestige ned i vandet, overfyldt mellem solsengene. Fin og dyr restaurant ved siden af "stranden". Vi gik dog de 200 meter ned til byens rigtige strand, som i italiensk stil tager gebyr for liggestole og parasoller, 20 Euro for en hel dag. Stranden med groft sand var god. Den lille by kaldet Maiori føltes virkelig italiensk og for en gangs skyld ikke overfyldt med turister, hvilket vi sætter pris på. Mange gode restauranter at vælge imellem. Billigere shopping end for eksempel Amalfi, men noget begrænset udvalg.
Vi anbefaler bådtur til Amalfi og Positano. Både for oplevelsen og hyggelige shopping.

Amalfikysten som feriedestination

Rejs mellem byer på Amalfi-kysten og også til Sorrento med båd. Der er en bred vifte af ture, der går fra morgen til aften. Et langt bedre alternativ synes vi end at tage med de lokale busser på serpentinerveje, som er en virkelig betagende oplevelse på grænsen til skrækindjagende. Meget tung trafik på vejene og i høj grad trangt i kurverne. Positano og Amalfi og Capri bør absolut besøges, når man er her, det er virkelig steder, der giver gode minder, selv hvis man er berejst. Selv Sorrento er en dagstur værd herfra. Vi gjorde det så vi boede 6 nætter i Sorrento og derefter 6 nætter her i Maiori hvilket var en god kombination. (Anbefalet af In-Italia)
Til og fra Amalfikysten rejser man nemmest med fly til Napoli.

Hotel Club Due Torri
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Sikke en fantastisk udsigt!
 
Selve indkvarteringen på Hotel Club Due Torri
Dobbeltværelse (panoramic) m. havudsigt og balkon/terrasse

Vi fik først et værelse (603) som havde en fransk altan, hvilket ikke var det, vi troede, vi havde bestilt. In-Italia hjalp os med at ændre værelser efter den første nat, hvorved vi fik værelse med terrasse, som vi var meget tilfredse med.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant

Vi bedømmer kun morgenmadsrestauranten. Vi udnyttede ikke restauranten om aftenen.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Hotel Club Due Torri
 
search map