Hotel i Maiori på Amalfikysten

Hotel Club Due Torri

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Direkte oversat betyder Hotel Due Torri hotellet med de to tårne, og selvom hotellet ikke har nogle tårne, er min fortolkning, at det ene tårn er hotellet selv og det andet tårn er det normanniske tårn, som der er udsigt til fra hotellet. Det normaniske tårn, som ligger på klippepynten lige overfor hotellet er i dag indrettet som en af de bedste restauranter på hele Amalfikysten.

Et favorit-hotel blandt danske rejsende

Hotellet er kendt af de fleste danskere, som har været på Amalfikysten. Det er et utrolig populært hotel, både på grund af den familiære stemning, den gode mad, men ikke mindst på grund af den fabelagtige udsigt over kysten mod byen Ravello, i det fjerne. Om aftenen sidder du i første parket til solnedgangen, og under middagen, fortrylles du af de mange små lys på bjergsiderne, der mest af alt minder om stjerner. Hotellet ligger på selve kystvejen ca. 5 minutters gang fra Maiori's centrum, men på trods af den ofte intense trafik på vejen, generes man stort set aldrig af trafikstøj. Om natten kan du falde i søvn til bølgernes brusen, og er du tidligt oppe, kan du nyde synet af de små lokale fiskerbåde, som sejler helt tæt ind under klipperne om natten for at fange blæksprutter.

Lig på din egen strand blandt klipperne

Hotellet har sin egen lille private strand, godt gemt mellem klipperne og en trappe fører dig helt ned til vandet. Som overalt på Amalfikysten, så skal der betales for ophold på stranden, som dog også inkluderer parasol og 2 solsenge. Alternativt kan du benytte den offentlige strand i selve Maiori by, som er gratis. Stranden i Maiori er den længste på hele Amalfikysten, og da det meste af stranden er privat, opkræves der betaling i højsæsonen fra juni til og med september.

Infinitypool på taget

I 2017 lykkedes det langt om længe hotellet at få tilladelse til at opføre en swimmingpool på taget. Det er noget af et mirakel i et UNESCO-område som Amalfikysten, men nu er den her, og selv om den ikke hører til blandt de største, er det et fantastisk sted at tilbringe en skøn sommerdag. Du kan naturligvis også nyde tilværelsen og læse en god bog på en af de mange solsenge under en skyggende parasol.

Spis dine måltider på terrassen under åben himmel

Hotellet har reception og lobby i stueplan. Derfra fører to elevatorer op gennem bjerget til øverste etager, hvor du finder hotellets bar, opholdsstue, restaurant og værelser, som alle ligger på 6. og 7. sal med restauranten oven over. Restauranten benyttes både til morgenmad og det er også her du kan spise frokost og middag om aftenen, hvilket naturligvis kan foregå på den store udendørs terrasse under stjernehimlen i sommersæsonen.

Værelser med 5-stjernet udsigt

Alle værelser har den mest fantastiske havudsigt - og de fleste værelser har også en balkon. De mest almindelige værelsestyper er standardværelser og superiorværelser. Superioværelserne er renoveret inden for de seneste år, mens standardværelserne er af ældre dato. Størrelsesmæssigt varierer værelserne en del, og nogle standardværelser er større end superiorværelserne og omvendt. Hotellet har også flere familieværelser og enkelte mindre suiter. Alle værelser har badeværelse med brus eller kar, hårtørrer, værdiboks, minibar, TV, telefon samt aircondition. Officielt har hotellet 4 stjerner, og selvom udsigten er mindst 5-stjernet, er værelserne lidt mere beskedne. Vi vurderer dem til 3-stjerner, dog med pil opad for superiorværelser, familieværelser og juniorsuiter. Værelserne vender enten mod det gamle Normannertårn eller mod byen Maiori, men alle har havudsigt.

OBS. Dobbeltværelse (economy) har en enklere indretning og kun vinduer.

Læs om værelserne på Hotel Club Due Torri

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Club Due Torri

Læs personlige anmeldelser af Hotel Club Due Torri som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Club Due Torri. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Hotel Club Due Torri

Fantastisk ferie

Alt klappede. Super service både ved bestilling og på destinationen. Første gang vi er blevet ringet op forud for ferien med informationer. Vi er klar til at bestille ved In-Italia igen næste år.

Læs mere

Fantastisk hotel

Rigtigt lækkert hotel, fantastiske faciliteter, og et fantastisk personale.

Læs mere

6 dejlige, fredelige feriedage i Maiori.

6 dejlige dage med bådturer langs kysten, gå turer op i bjergene ad citronstien og tur til den smukke by Ravello med en fantastisk udsigt over Amalfi bugten. Maiori er ikke overrent af turister som Amalfi by og Positano.

Læs mere

Fantastisk udsigt, rigtig dejlig by og hotel

Har lige været 10 dage i Mairoi, boet på Hotel Club Due Torri. Det er et super godt hotel med fantastisk udsigt, gode værelser og høj service. Der er den mest fabelagtigte udsigt, og stort set alle værelser har super gode altaner/terasser. Maiori er klart bedre at bo i end f.eks. selve Amalfi der er super turistet - tag hellere den lille færge der sejler flere gange dagli til Amalif, Positano eller en af de andre små byer langs Amalfi kysten - det er super nemt og billigt og færgen sejler fra den lille havn i Maiori.
Der er ikke det bedste internet på hotellet, og man skal være opmærksom på at hotellet er ret populært for bryllupper, så der kan godt være et par gnge om ugen hvor den fabelagtige tagrestaurent/poolområde er lukket.

Et sted vi godt kunne overveje igen

Læs mere

Hellyckad

Hele ferien - fra start til slut - har været helt komplet! Ikke noget, der var anderledes (værre) end lovet. Vi er utroligt tilfredse.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Club Due Torri

God hotel fast myrer i værelset. Nice pool. Dyrt pris for simpel mad (middag, frokost)

Læs mere
 
search map