Hotel i Maiori på Amalfikysten

Hotel Botanico San Lazzaro

Nyd haven og duften af citrustræerne Eksempel på familie værelse Eksempel på værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Botanico San Lazzaro ligger på en terrasse på toppen af den lille by Maiori, og herfra kan du nyde de uforglemmelige udsigter. Udsigten ville i sig selv være en tilstrækkelig undskyldning for at bestille et ophold, men der er meget mere.
Fra Hotel Botanico tager det mindre end 10 minutter at nå centrum af Maiori. Tag elevatoren ned og nyd livet i den hyggelige og meget lokale by. Maiori er en forholdvis lille by med den længste "sand"strand på Amalfikysten. Langs strandpromenaden er der et godt udvalg af butikker, barer og restauranter. Byens centrum er forholdsvis livligt i højsæsonen. Lige i udkanten af byen, og blot en kort spadseretur fra hotellet ligger det imponerende vagttårn Torre Normanna, som i dag er indrettet til en af kystens bedste restauranter. Gå ud og besøg den, for den er ganske spektakulær, og de har et rigtig godt køkken.

Hotel Botanico er også et godt udgangspunkt, hvis du vil udforske Amalfikysten og alle dens hemmeligheder. Der er mange gode vandrestier i nærområdet, og hvis du vælger at leje bil eller scooter, kan du let komme til attraktioner som Napoli, Pompeji, Sorrento og med båd kan du tage til øerne Ischia og Capri.

En smuk eksotisk have

Som noget helt særligt, er Hotel Botanico San Lazzaro omgivet af en ca. 2,5 ha stort have med eksotiske planter. Der er en citronlund og en botanisk have, og begge er anlagt på de mange terrasser som beliggenheden kræver. Det er interessant at vandre rundt og beundre de mange planter, eller finde et stille hjørne, hvor du kan læse en bog, eller blot nyde udsigten.

Læs mere om Hotel Botanico San Lazzaro

Privat strandservice

Fra hotellet tager det ca. 10 minutter at gå til den private strand med solsenge og parasoller, eller du kan vælge at tage hotellets shuttle "bus". Hvis du foretrækker at blive på hotellet, er der masser af faciliteter og forskellige services. Hotellets wellness center tilbyder sauna, tyrkisk bad, jacuzzi, et afslapningsområde, "emotional-showers" og udendørs massage, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt. Swimmingpoolen er også et oplagt sted at tilbringe en dejlig dag, og der er naturligvis solsenge og parasoller. Hvis du har lyst til lidt flere aktiviteter, er der også et udendørs fitness-center.

God mad

Gastronomisk set er du også i trygge hænder på det 5-stjernede hotel. Restauranten har en intim romantisk atmosfære og serverer retter både fra det napolitanske køkken så vel som det italienske. Der er naturligvis også et pizzeria, som serverer landets "nationalret". Restauranten suppleres af hele 2 bar'er. Poolbaren i løbet af dagen, hvor du kan få forfriskninger og lette snacks og fra sidst på eftermiddagen kan du benytte loungebaren til en aperitif, eller en drink efter middagen. Der er mulighed for parkering (mod tillæg) og der er gratis wi-fi på hele hotellet.

Værelse med udsigt

Hotel Botanico San Lazzaro er et lille boutiquehotel med blot 18 værelser. Der er flere forskellige værelsestyper og alle har som min. en balkon eller patio med direkte eller skrå havudsigt, aircondtion, satellit TV, værdiboks, minibar, skrivebord, wi-fi og badeværelse med jacuzzi-bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Botanico San Lazzaro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map