Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Casa Vacanze Maiori

 
Casa Vacanze Maiori er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Vacanze Maiori er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bo centralt et stenkast fra havet og stranden

Casa Vacanze ligger på kystvejen i centrum af Maiori og tæt på butikker, bar'er og restauranter. Byen er forholdsvis livlig i sommersæsonen, men samtidig meget lokal. I udkanten af byen ikke langt fra Casa Vacanze ligger det gamle vagttårn Torre Normanna, som i dag er indrettet som en af Amalifikystens bedste restauranter. Check den ud, for den har en helt speciel atmosfære og udsigten er fantastisk, og så serverer de naturligvis rigtig god mad.

Stranden er den længste på Amalfikysten og du skal kun krydse kystvejen for at stå med fødderne i vand. Den lokale bus som forbinder Salerno med Amalfi stopper næsten uden for døren. Hvis du har planer om at udforske området, og du samtidig foretrækker at kunne lave et måltid mad til dig og din familie, er Casa Vacanze et rigtig godt og økonomisk fornuftigt alternativ til hotellerne i området. Amalfikysten tilbyder også fantastiske vandreruter og uforglemmelige udsigter. Hvis du ikke hører til de aktive, kan vi anbefale dig at leje bil og udforske Amalfikysten, Pompeji, Sorrento og øerne Ischia og Capri. Du vil elske det!

Gode faciliteter og så har du stranden

Hvis du vælger at bo i en lejlighed på Casa Vacanze Maiori, er du helt uafhængig af andre, og har du brug for hjælp, eller når du skal checke ind, foregår det på det nærliggende Hotel Panorama, som ligger i centrum lidt længere nede ad kystvejen. Stranden ligger som sagt for dine fødder og er et perfekt sted, hvis du ønsker at slappe af, og der står parasol og solsenge til din rådighed til specialpris (spørg på hotellet). På stranden er der også en bar, hvor du kan få noget at drikke og en snack, samtidig med at der er wi-fi service. Du kan ikke parkere gratis i Maiori, men der er mulighed for parkering i bygningen mod tillæg. Der er wi-fi i de fælles områder.

Læs mere om Casa Vacanze Maiori

Lyse og velindrettede lejligheder

Casa Vacanza Maiori har 18 rummelige lejligheder i flere forskellige kategorier. Alle er møbleret i moderne stil og med moderne faciliteter. Der er opholdsstue, køkken, TV, aircondtion samt badeværelse med toilet, bruser, hårtørrer. Lejlighederne har enten skrå eller fuld havudsigt. Enkelte lejligheder har terrasse, vaskemaskine og opvaskemaskine, men det kan ikke garanteres på forhånd.

Læs om lejlighederne på Casa Vacanze Maiori

Skjul teksten
 
 
search map