Hotel i Maiori på Amalfikysten

B&B Maiuré

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lokalkolorit på første klasse

Den lille Bed & Breakfast Maiuré ligger ca. 400 meter oppe af hovedgaden i Maiori, og det tager blot nogle få minutter at gå til byens centrum og stranden. Maiori er en af de hyggelige byer på Amalfikysten, og er samtidig den by med den længste strand. Der er et godt udvalg af både butikker og restauranter, og der er rigtig meget lokalkolorit. I modsætning til os fra det høje nord, lever de italienske familier det meste af deres liv på gaden, så her kan du dagligt følge de gamle mænd spille kort i hovedgaden, mens familiens yngste lærer at køre på cykel.

Hvis du får lyst til at tage på udflugt i området, kan du altid hoppe på den lokale bus, som forbinder byerne Salerno og Amalfi, men du kan også vælge at opleve den smukke kyststrækning fra søsiden. Kommer du til Maiori i bil, er der flere lokale parkeringspladser, hvor du kan efterlade din bil mod betaling. Du skal dog være opmærksom på, at selve hovedgaden er fodgængerzone det meste af dagen.

Patricia tager godt hånd om dig

Værtinden Patricia er har et øje på hver finger, og gør alt hvad hun kan, for at hendes gæster skal føle sig hjemme. Hendes mål er, at alle skal have en rigtig god ferie, med gode oplevelser og det hele begynder inden for murerne på B&B Maiuré, som blev gennemrenoveret i 2016. Der er en afslappet atmosfære og smukke designermøbler med god komfort. Hvad vil du sige til at nyde din morgenmad udendørs på den store terrasse, mens du kan betragte den smukke udsigt over byens tage og bjergene ? Skulle vejret vise sig fra sin mindre behagelige side, kan du naturligvis også spise indendørs. På terrassen er der også solsenge, hvor du kan hygge dig med en god bog, og bliver solen for skrap, kan du bare rykke ind i skyggen. Der er gratis wi-fi overalt, men du skal være opmærksom på, at du ikke kan forvente en døgnbetjent reception.

Læs mere om B&B Maiuré

Smukke værelser i elegant stil

På B&B Maiuré er der blot 6 værelser, men til gengæld er indretningen både stilfuld og elegant. Alle værelser er indrettet i forskellig stil med god komfort. Der er aircondition, wi-fi, minibar, satellit TV og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Vi gør opmærksom på, at en del af værelserne har ovenlysvinduer.

Læs om værelserne på B&B Maiuré

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map