Hotel i Maiori på Amalfikysten

B&B Casa Raffaele Conforti

 
B&B Casa Raffaele Conforti er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Casa Raffaele Conforti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den lille Bed & Breakfast Casa Raffaele Conforti ligger i centrum af byen Maiori, tæt på både hovedgaden og stranden. Maiori er en rigtig hyggelig by med meget lokalt liv, selv om nogen måske vil mene, at den ser lidt kedelig ud, på grund af de mange bygninger fra 60'erne. Det er der en helt naturlig forklaring på, for i oktober 1954 blev byen ramt af en flodbølge, som skyllede det meste af byen væk. Huset hvor Casa Raffaele ligger, var et af dem der "overlevede", og det er årsagen til, at vi i dag kan tilbyde denne lille perle, som du enten vil elske eller hade.

Bo centralt tæt på stranden

Maiori er en by på Amalfikysten, hvor du finder den længste strand, og det tager dig kun et par minutter at gå derned. Samtidig har du et rigtig godt udvalg af butikker og restauranter lige uden for døren, og det lokale busstoppested med forbindelse til både Salerno og Amalfi er heller ikke langt derfra. Hvis du hører til de aktive, er der også gode vandremuligheder i lokalområdet. Bl.a. tager den forholdsvis lette tur på Citronstien, som forbinder byerne Maiori og Minori kun knapt en time, og den begynder lige bag kirken. Der er også gode muligheder for at tage på udflugter med de lokale busser, hvis ikke du foretrækker at sejle.

Enkelt men funktionelt

Bygningen hvor Casa Raffaele Conforti ligger på 3. sal er opført i slutningen af 1800-tallet, og i den gamle lejlighed er der ikke meget, som er ændret siden da, heller ikke interiøret. Lejligheden ligger i en såkaldt condominio, som er et almindeligt etagebyggeri. Derfor skal du heller ikke lade dig skræmme af den lidt faldefærdige opgang, som altså ikke kun hører til den lille Bed & Breakfast, men som også benyttes af alle de almindelige beboere i ejendommen.

Der er ingen elevator, så du skal være indstillet på at bære din bagage op på 3. sal, og når du går ind ad døren, træder du ind i en tidslomme, eller som nogen måske snarere vil kalde det, et museum. Hvis du hører til dem, der ville elske at bo i Nationalmuseets såkaldte "Klunkehjem", har du fundet det helt rigtige sted. Bortset fra at der nu er indlagt både vand, strøm - OG internet, er der ikke meget, der har ændret sig siden bygningen blev opført.

Der var engang

Ejerne har helt bevidst forsøgt at bevare så meget af den oprindelige indretning, som det har været muligt, og det gælder både vægbeklædning, møbler og indretning. Derfor skal du ikke blive forbavset over, hvis noget er lidt slidt, for det er ganske enkelt tidens tand. Der er en lille reception og en hyggelig opholdsstue, hvor du også spiser din morgenmad, hvis ikke vejret tillader dig at sidde ude på balkonen og nyde udsigten over byens tage.

Læs mere om B&B Casa Raffaele Conforti

Her går nyt og gammelt hånd i hånd

Casa Raffaele Conforti har kun 9 værelser. De fleste er indrettet med antikke møbler og mange har fresker i loftet. Andre har et mere "moderne" look, og flere har en lille balkon. Der er værdiboks i receptionen. Alle værelser har TV, minibar, aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Et enkelt badeværelse er af praktisk årsager indrettet i et antikt klædeskab, så kig godt efter, hvis du er heldig at få netop dette værelse.

Læs om værelserne på B&B Casa Raffaele Conforti

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af B&B Casa Raffaele Conforti

Læs personlige anmeldelser af B&B Casa Raffaele Conforti som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Casa Raffaele Conforti. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra B&B Casa Raffaele Conforti

Super værelse

Værelset vi fik var ca 45 m2 med 5 meter til loftet.
Udsigt over havet!

Dog kunne personalet ikke engelsk, hvilket gjorde det svært.

Læs mere

Få en speciel oplevelse !

Hyggeligt og specielt hotel, der lever op til beskrivelserne men ikke til alle brugeranmeldelser, man ellers finder på nettet. Ja - det er forfaldent, men beboeligt og egentlig ret pænt og rent. Beliggenhed er super. Roligt og tilbagetrukket dog alligevel tæt på bymidte og strand. Forvent ingen service fra personalet, for der er ingen! Bedst går det, hvis man kan tale italiensk, for det er den eneste måde man kan kommunikere med personalet på. Morgenmadsbuffeten super. Det var ret bøvlet at finde parkeringsplads, idet hotellet havde lukket deres eget P-område og havde lånt sig ind til en P-kælder, bestyret af et andet hotel. Vejvisningen til dette gik helt i fisk - grundet sproget. Personalet burde have vist den alternative P-plads fysisk. Alle faciliteter skal der spørges om. Ingen information findes.

Læs mere
 
search map