Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Balcone Cocomero

 
Balcone Cocomero er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Cocomero er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balcone Cocomero ligger på anden sal af en bygning på tre etager med elevator, ca. 100 fra Maioris strand og havnepromenade, hvor du finder spisesteder og caféer. For at bo i Maiori og nyde Amalfikysten er bilen ikke nødvendig, men hvis du ankommer i bil, er der én parkeringsplads til lejligheden, som kan benyttes frit. Busstoppestedet til alle de andre kendte byer langs Amalfikysten (Amalfi, Ravello, Positano, m.fl.) ligger ca. 200 meter fra ejendommen.

Lejligheden er velindrettet og har en bred balkon med havudsigt langs bygningen, så du har udgang til den fra alle værelserne. Ud over den private parkeringsplads, finder du fjernsyn med engelsktalende kanaler, vaskemaskine, opvaskemaskine, CD-afspiller, strygejern og -bræt samt hårtørrer.

Læs mere om Balcone Cocomero

Treværelseslejlighed med 3 sovepladser (2. sal med elevator):
- Lejligheden er ca. 70 m². Fra indgangen finder du til højre et soveværelse med dobbeltseng samt fjernsyn og tilhørende badeværelse med toilet og bruser. Ved siden af dette soveværelse er der et lille badeværelse med toilet og bruser og på den anden side af gangen er der et soveværelse med enkeltseng og fjernsyn. For enden af gangen finder du et flot spisekøkken (med 4 gasblus og ovn) som ligger en suite med opholdsstue, hvor der er sofa og lænestole. Balkonen er udstyret med bord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map