Anmeldelser af Appartamenti Il Giardino

 
Appartamenti Il Giardino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Il Giardino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamenti Il Giardino

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Il Giardino som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Il Giardino. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Susan og Lars fra Bagsværd boede på Appartamenti Il Giardino i Maiori fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Superfin tur til Amalfikysten og Maiori var en rigtig god oplevelse. Byen, med masser af liv og hovedsaligt italienske turister, ligger dejlig centralt for mange udflugter i hele det store spændende område. Vores Ravello-lejlighed, som ligger halvvejs inde i en klippe og med et af byens kirketårne lige ovenpå klippen, var fin og absolut passende til to personer og kirkeklokkerne sikrede, at man ikke lå og snorkede alt for længe om morgenen!

Parkeringsforholdene overalt på Amalfi-kysten er rimelig kaotiske for pladsen er absolut trang, så hvis man har lejet en bolig/værelse uden tilhørende p-plads, så går jagten ind og den er dyr, 3 euro i timen. I Maiori er der dog en mulighed lige i udkanten i byen, på vej mod Minori. I en parkerings-grotte, som er overvåget og låst for natten, kan man parkere for 10 euro i døgnet, når man booker sig ind for f.eks. en uge. Pladsen er trang, så man skal, tillidsfuldt, efterlade sine bil-nøgler i bilen, for parkeringsfolkene, skal have mulighed for, at kunne flytte rundt på bilen dernede, så der bliver plads til flest muligt, (politiet sagde god for stedet da vi, nervøst, spurgte ind til det med at efterlade nøglerne).

Dejlig by, gode restauranter med masser af friske lækre fiske-retter, gode butikker og skønt Middelhav at bade i.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map