Hotel i Maiori på Amalfikysten

Appartamenti Il Giardino

 
Appartamenti Il Giardino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Il Giardino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Appartamenti Il Giardino ligger i Maiori centrum langs gågaden Corso Regina, ca. 300 meter fra havnepromenaden og stranden. I nærheden findes indkøbsmuligheder, spisesteder og caféer.

Der er mulighed for at parkere i nærheden mod ret dyre offentlige takster. Parkerer man længere væk, koster det noget mindre, men der er i virkeligheden slet ingen grund til at komme hertil i bil. Langs Amalfikysten er de offentlige busser klart det bedste transportmiddel, og så slipper man for selv at køre på den smalle og snoede vej, der forbinder alle byerne fra Cetara til Positano. Busstoppestedet ligger langs strandpromenaden, og bussen kører ofte - fra tidlig morgen til omkring aftensmadstid.

Læs mere om Appartamenti Il Giardino

Lejlighederne ligger ud til et gammelt adelspalæs gård. Gården er i dag en nydelig have med citrontræer, hvorfra man kan se Collegiata di Santa Maria a Mare og dens klokketårn. Haven er som en oase af fred midt i byen, hvor havbrisen dæmper temperaturen om aftenen, og hvor man om dagen kan tage solbad. De tre lejligheder er alle simpelt men pænt indrettet og råder alle over vaskemaskine og fjernsyn.

Lejlighederne på Appartamenti Il Giardino

Etværelseslejlighed Ravello med 2 sovepladser (med hems)

Lejligheden Ravello er en lille lejlighed fordelt på to etager. Fra indgangsdøren kommer man ind i opholdsstuen med køkkenhjørne (tre gasblus samt vaskemaskine). På denne etage ligger også badeværelset med toilet og bruser. En vindeltrappe fører op til hemsen i træværk, hvor der findes dobbeltseng samt en fransk altan med udsigt over haven. I haven er der privat bord og stole til rådighed for gæsterne.

Etværelseslejlighed Amalfi med 2 sovepladser

Lejligheden Amalfi er præget af at være bygget op ad en klippe, der fungerer som væg i selve lejligheden. De hvide vægge, vietri-fliserne og klippen indgyder denne lejlighed en særlig stemning. Lejligheden består af et alrum med køkkenhjørne (tre gasblus og vaskemaskine) og dagsområde med bord og stole. I natområdet er der dobbeltseng og adgang til badeværelse med toilet og bruser. I haven er der privat bord og stole til rådighed for gæsterne.

Toværelseslejlighed Sorrento med 2 sovepladser

Lejligheden Sorrento er den største på stedet og er fordelt på to plan. I stueetagen er der opholdsstue med køkkenhjørne (tre gasblus og vaskemaskine) og sovesofa til en person (bedst til børn under 12 år). En vindeltrappe fører op til 1. sal, hvor der er soveværelse med dobbeltseng og fransk altan med udsigt over haven, samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder desuden over aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map