Anmeldelser af Aparthotel Santa Tecla

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Aparthotel Santa Tecla

Læs personlige anmeldelser af Aparthotel Santa Tecla som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Aparthotel Santa Tecla . Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Aparthotel Santa Tecla

Vi fik to fine lejligheder med alt hvad vi behøvede. God beliggenhed, roligt og centralt. Venligt og hjælpsomt personale. Indkøb, restauranter, strand og transportmuligheder tæt ved. Der var liv i byen, men den var ikke overfyldt. Vi havde ikke bil med og benyttede offentlig transport, busser og både, som fungerede udmærket.

Amalfikysten som feriedestination

Længst ude på strandpromenaden i Maiori i retning Salerno ligger der en restaurant, som ikke ser ud af meget, men som er fyldt med italienere, hvis man venter med at spise til omkring klokken 21.

Aparthotel Santa Tecla
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Aparthotel Santa Tecla
Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (med balkon)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Terrazza Acquachiara

Maiori, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Anbefalinger til dig

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

search map