Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Aparthotel Santa Tecla

 
Aparthotel Santa Tecla er ikke tilgængelig i øjeblikket
Aparthotel Santa Tecla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Foruden dette, bidrager den centrale beliggenhed i Maiori også til at din ferie bliver ekstra god. Du har kun ca. 100 meter til strandpromenaden og den skønne strand, hvor du kan leje en strandplads. På kystvejen er der restauranter, caféer, butikker, supermarkeder og byens øvrige tilbud.

Udendørs pool og andre komfortable faciliteter

Til Aparthotel Santa Tecla hører et fint poolområde, hvor du også har solstole og parasol til rådighed. Som gæst kan du dog også tage til Hotel Panorama, som ligger 100 meter væk. Der findes en tagterrasse med pool, hvor du kan slikke sol og nyde udsigten over havet og kysten. Heroppe findes også en cocktailbar, hvor du kan købe forfriskninger og lette snacks i løbet af dagen. Om aftenen mellem kl. 18.00 og kl. 20.00 holdes der happy hour med alt, hvad det indbærer.

Spis hjemme eller på Aparthotel Santa Teclas restaurant

Når du skal spise frokost eller middag har du flere forskellige valgmuligheder. Det er en af de gode ting ved at bo i lejlighed. Enten laver du selv maden i dit eget køkken, hvilket altid er dejligt, da der er så mange fine råvarer at finde i Italien. Eller også går du på Sfusato, hotellets restaurant, som ligger på Hotel Panorama. Kokken sørger for, at du kan nyde lokale, traditionelle retter med smag fra Amalfikysten.

Du kan lade bilen stå

Eftersom du bor centralt i den lille by Maiori er du i gåafstand til byens tilbud. Så du kan lade bilen stå, når du skal ud at spise eller vil til den herlige strand, hvor der også er en strandbar. Du bor tæt på busholdepladsen, og derfra kan du komme med bus rundt til kystens mange charmerende byer uden at behøve at bekymre dig om parkering. Nemt og bekvemt. Vil du vide mere om, hvad der findes i nærheden af dig, når du bor på Aparthotel Santa Tecla, så kontakt receptionen under dit ophold. De hjælper dig hellere end gerne med tips og vejledning.

Godt at vide

Er du allergisk over for gluten, kan du få alternative måltider i restauranten. Meddel det blot i god tid forinden. Wi-Fi har du adgang til både på hotellet, i lejlighederne og på stranden. Strandservice er tilgængeligt ca. mellem d. 15/5 og d. 4/10 (de præcise datoer afhænger af vejrforholdene). Strandservice er mod ekstra betaling på stedet. Service som morgenmad og aftensmad kan tilkøbes, enten ved bestillingen for alle dage, eller på hotel Panorama.

Læs mere om Aparthotel Santa Tecla

Du bor komfortabelt

Lejlighederne er lyse og rummelige, og indretningen er i klassisk "strandstil". Samtlige har ovn og balkon med udsigt mod poolen og byen. Øvrige faciliteter er aircondition, satellit-tv, køleskab, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Lejlighederne på Aparthotel Santa Tecla

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (med balkon)

Stue med tekøkken og 3 sovepladser, heraf 1 sovesofa. Badeværelse med brus eller kar. Plads til 1 ekstra seng.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (med balkon)

Stue med tekøkken og 2 sovepladser på sovesofa. Soveværelse med 2 sovepladser, badeværelse med brus eller kar, balkon. Plads til 1 ekstra seng.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Aparthotel Santa Tecla

Læs personlige anmeldelser af Aparthotel Santa Tecla som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Aparthotel Santa Tecla . Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Aparthotel Santa Tecla

Vi fik to fine lejligheder med alt hvad vi behøvede. God beliggenhed, roligt og centralt. Venligt og hjælpsomt personale. Indkøb, restauranter, strand og transportmuligheder tæt ved. Der var liv i byen, men den var ikke overfyldt. Vi havde ikke bil med og benyttede offentlig transport, busser og både, som fungerede udmærket.

Læs mere
 
search map