Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Aparthotel Santa Tecla

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Foruden dette, bidrager den centrale beliggenhed i Maiori også til at din ferie bliver ekstra god. Du har kun ca. 100 meter til strandpromenaden og den skønne strand, hvor du kan leje en strandplads. På kystvejen er der restauranter, caféer, butikker, supermarkeder og byens øvrige tilbud.

Udendørs pool og andre komfortable faciliteter

Til Aparthotel Santa Tecla hører et fint poolområde, hvor du også har solstole og parasol til rådighed. Som gæst kan du dog også tage til Hotel Panorama, som ligger 100 meter væk. Der findes en tagterrasse med pool, hvor du kan slikke sol og nyde udsigten over havet og kysten. Heroppe findes også en cocktailbar, hvor du kan købe forfriskninger og lette snacks i løbet af dagen. Om aftenen mellem kl. 18.00 og kl. 20.00 holdes der happy hour med alt, hvad det indbærer.

Spis hjemme eller på Aparthotel Santa Teclas restaurant

Når du skal spise frokost eller middag har du flere forskellige valgmuligheder. Det er en af de gode ting ved at bo i lejlighed. Enten laver du selv maden i dit eget køkken, hvilket altid er dejligt, da der er så mange fine råvarer at finde i Italien. Eller også går du på Sfusato, hotellets restaurant, som ligger på Hotel Panorama. Kokken sørger for, at du kan nyde lokale, traditionelle retter med smag fra Amalfikysten.

Du kan lade bilen stå

Eftersom du bor centralt i den lille by Maiori er du i gåafstand til byens tilbud. Så du kan lade bilen stå, når du skal ud at spise eller vil til den herlige strand, hvor der også er en strandbar. Du bor tæt på busholdepladsen, og derfra kan du komme med bus rundt til kystens mange charmerende byer uden at behøve at bekymre dig om parkering. Nemt og bekvemt. Vil du vide mere om, hvad der findes i nærheden af dig, når du bor på Aparthotel Santa Tecla, så kontakt receptionen under dit ophold. De hjælper dig hellere end gerne med tips og vejledning.

Godt at vide

Er du allergisk over for gluten, kan du få alternative måltider i restauranten. Meddel det blot i god tid forinden. Wi-Fi har du adgang til både på hotellet, i lejlighederne og på stranden. Strandservice er tilgængeligt ca. mellem d. 15/5 og d. 4/10 (de præcise datoer afhænger af vejrforholdene). Strandservice er mod ekstra betaling på stedet. Service som morgenmad og aftensmad kan tilkøbes, enten ved bestillingen for alle dage, eller på hotel Panorama.

Du bor komfortabelt

Lejlighederne er lyse og rummelige, og indretningen er i klassisk "strandstil". Samtlige har ovn og balkon med udsigt mod poolen og byen. Øvrige faciliteter er aircondition, satellit-tv, køleskab, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Lejlighederne på Aparthotel Santa Tecla

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (med balkon)

Stue med tekøkken og 3 sovepladser, heraf 1 sovesofa. Badeværelse med brus eller kar. Plads til 1 ekstra seng.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (med balkon)

Stue med tekøkken og 2 sovepladser på sovesofa. Soveværelse med 2 sovepladser, badeværelse med brus eller kar, balkon. Plads til 1 ekstra seng.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Terrazza Acquachiara

Maiori, Campania

Hotel Settimo Cielo

Sorrento, Campania

Anbefalinger til dig

Casale Villarena

Nerano, Campania

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Populært i Campania

search map