Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byens navn stammer fra Reghinna Maiori, i modsætning til den nærliggende landsby Minori (Reghinna Minori). Navnene refererer til store og lille Reghinna, som er de to vandløb, der adskiller de to byer. Byen ligger fint ud til vandet med bjergene i ryggen og med en dejlig strandpromenade. I det lille, hyggelige centrum finder du de fleste bekvemmeligheder, som du kan få brug for under en dejlig ferie, såsom apotek, restauranter, bar/pizzeria og købmand.

Kort over Maiori

Klik på kortet nedenfor for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Nyt møder gammelt

Maiori er både et feriemål og en fiskerby, og det er netop denne kombination, der tiltrækker mange besøgende, især i sommerhalvåret. Ved første øjekast ser det ud som om, byen blev grundlagt i 1950'erne, men forklaringen på mange af Maioris nyere byggerier, skal findes i en voldsom oversvømmelse og kæmpe jordskred i 1954, hvor det meste af byen blev skyllet væk. På mindre end et døgn var der faldet over 500 mm regn i området, hvilket Reghinna-floden ikke kunne rumme. Flodens brinker kollapsede og underminerede dermed mange af den gamle bydels bygninger. Derfor er de fleste bygninger i byen nu til dags bygget efter 1954. Heldigvis er nogle af de oprindelige bygninger bevaret, såsom Santa Maria delle Grazie og klostret San Francesco.

Paradoksalt nok var ødelæggelserne i 1954 med til at kickstarte turismen i Maiori med opførslen af nye hoteller og lejlighedsbygninger. Desuden blev der lagt næsten 1 km til byens strand, som i dag er en af hovedattraktionerne.

Læs mere om Maiori

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos In-Italia kan vi tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien - heriblandt også mang håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Campania. 

Vil du gerne bo i Maiori , kan du hurtigt få en oversigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring byen ved at bruge søgemaskinen ovenfor. Derefter finder du uddybende beskrivelser af hver enkelt bolig.
 
Skal du på ferie med en større gruppe, kan vi  også anbefale dig at overveje en villa på Amalfikysten. Så har I typisk pool, terrasse osv. helt for jer selv i ferien.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for en snak om, hvad du skal vælge og hvorfor.

Transport

Der er omkring 2300 km til Maiori, hvis skal du køre fra Danmark. Mange af vores gæster foretrækker derfor i stedet at flyve for at komme hurtigt og veludhvilet frem. Nærmeste lufthavn til Amalfikysten er Napoli lufthavn. Denne ligger tæt ved Campanias hovedstad, Napoli, og betjenes store dele af året blandt andet af lavprisflyselskaber som Ryanair og easyJet med mange ruter til store dele af det øvrige Europa. Mange af vores gæster vælger dog at flyve til en af lufthavnene ved Rom, hvor der er bedre chance for at finde direkte flyforbindelser.

Der kører busser til både Maiori og Minori. Kommer du fra Napoli, er det ofte nemmest at tage toget til Salerno og her skifte til bussen, som kører mod Amalfi. Dertil kommer, at det i sommersæsonen normalt er muligt at sejle mellem de fleste af byerne langs kysten. Selvom det umiddelbart måske kan virke lidt uoverskueligt, er der faktisk gode muligheder for at komme omkring med offentlig transport. 

Gode råd om transport til og fra Amalfikysten

Du kan naturligvis også vælge at leje en bil for at komme rundt, men vær forberedt på at trafikken kan være tæt, og at parkeringsmulighederne ofte er få i de smalle gader.

Udflugter

Smukke citrontræer og vinstokke - Amalfikysten er verdenskendt for sin skønhed, og de fleste af dem, som endnu ikke har været her, drømmer om det, hvilket er fuldt forståeligt. Her venter der dig en dramatisk kyststrækning, hvor havet står i flot kontrast til bjergene.

Du kan vælge at slappe af på stranden, besøge nogle af Amalfikystens andre perler, såsom romantiske Positano og charmerende Amalfi eller tage båden til Capri - en af de smukkeste perler i Det Tyrrhenske Hav. Kan du lide aktiv ferie, er der gode muligheder for at tage på vandreture (der er flere stier, som udspringer fra Maiori), cykle eller begive dig til havs med hyggelige bådture, dykning eller snorkling.

Ønsker du at udforske områdets seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et bredt udvalg af guidede udflugter på Amalfikysten.

 

Skjul teksten
 
 
search map