Anmeldelser af Azienda Agricola Barone Antonio Negri

 
Azienda Agricola Barone Antonio Negri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Azienda Agricola Barone Antonio Negri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gaiano di Fisciano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Læs personlige anmeldelser af Azienda Agricola Barone Antonio Negri som ligger i Campania. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Azienda Agricola Barone Antonio Negri. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 1 voksen, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Nils og rejsefælle fra Slagelse boede på Azienda Agricola Barone Antonio Negri i Gaiano di Fisciano fra d. 2. til d. 10. juli 2005.

Hotellet Limone sul Garda er nok ikke lige os, men det er jo ikke hotellets skyld, værelset var ok, og hele resortet med restauranter, barer og fitness med div. bade var rigtig flot, men vi nød nu mere den lille Gaiano di Fisciano hvor tingene er meget Italienske, at bo midt i en hasselnøddeplantage med lille pool og jacuzzi, lokal restaurant med veltillavet lokal økologisk mad og udsigt til vesuv, kan man godt blive afhængig af, ja selv den lille zoo var sjov, og så det at der kun er fem værelser gør at man virkelig føler sig priviligeret, så vi giver 3 stjerner til Limone sul Garda og fem stjerner til Gaiano di Fisciano.

Tak for hjælpen, og vi skal nok huske In Italia for det gode.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørgen og rejsefølge fra Gørlev boede på Azienda Agricola Barone Antonio Negri i Gaiano di Fisciano fra d. 11. til d. 14. juli 2005.

lejligheden i Gaiano er simpelthen bare fantastisk.Det er et pragtfuld sted, i meget skønne omgivelser.Vi forlængede vort ophold med 1 dag. Vi kan anbefale at spise på stedet. Fast menu til rimelige priser. Dette sted besøger vi gerne en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map