Agriturismo i Gaiano di Fisciano i Campania

Azienda Agricola Barone Antonio Negri

 
Azienda Agricola Barone Antonio Negri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Azienda Agricola Barone Antonio Negri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gaiano di Fisciano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Barone Antonio Negri ligger i den lille by Gaiano di Fisciano, ca. 20 km fra havet ved Amalfikysten og 40 km fra Pompei. Gården besidder adskillige hektarer rundt om byen, men indlogeringen sker enten i ejervillaen som ligger centralt i byen eller ved det gamle bondehus i udkanten af den lille by, hvor baron Negris datter har indrettet nogle dejlige værelser, et spisested og udendørs opholdsområder med svømmebassin, vandmassage og terrasser.

Økologisk produktion

Gården producerer økologiske varer som mozzarella, charcuteri, olivenolie, vin, syltede grøntsager, nødder, valnødder, kiks og kager... alt hvad den lokale landbrugstradition kan byde på. På gårdens spisested er det desuden muligt at smage de gode råvarer tilberedt af de lokale koner.

Læs mere om Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Dejligt poolområde

Poolen er blevet helt renoveret i 2007. Her har de skabt en flot hævet terrasse med liggestole og parasoller. Ved poolen findes også rum med sauna og tyrkisk bad til de koldere periode.

Klap grisen

Den søde ejer har desuden flere dyr, spredt på grunden. Børnene kan glæde sig til at besøge kaniner, kyllinger, ænder, grise og gårdens stjerne, Serafina, et lille æsel af den race, der engang hjalp bønderne i det daglige arbejde.

Faciliteter

Ved gården er der en reception, musikstue og flere terrasser, hvor morgenmad og aftensmad serveres når vejret tillader det. Værelserne er helt restaureret og er alle rummelige og pænt møblerede. De råder over fjernsyn og privat badeværelse.

Læs om værelserne på Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Læs personlige anmeldelser af Azienda Agricola Barone Antonio Negri som ligger i Campania. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Azienda Agricola Barone Antonio Negri. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Nærvær og largeness

Et fantastisk sted med skønne omgivelser og et oprigtigt, hjertevarmt og hjælpsomt værtspar.
Vi nød de gode forslag til ture, og ikke mindst det uhøjtidelige samvær ved både morgenmad og aftensmåltid, hvor der sandelig ikke mangler noget. Maden er tilberedt af de bedste råvarer, som i mange tilfælde er fra egen produktion.
De kære ældre kvinder, som er ansat, er prikken over i'et.
Samtidig er her også plads til privatlivet med små oaser rundt omkring på den dejlige grund.
Her skal vi helt sikkert tilbage til.

Læs mere

Vidunderlig ferie med afslapningen både for børn og voksne

Vi var en uge hos Baron Negri og det var utrolig dejligt: Stor gæstfrihed, fantastisk mad, hyggelige værelser og en beliggenhed, der var smuk og idyllisk. Børnene hyggede sig og de voksne fik også holdt ferie. Vi skal tilbage en anden god gang.

Læs mere

Bedømmelse af Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Læs mere

Bedømmelse af Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Læs mere

Birgitte og Hans fra Hals boede på Ca' di Maestro i Cortona fra d. 2. til d. 9. juli 201´1 og på på Azienda Agricola Barone Antonio Negri i Gaiano di Fisciano fra d. 9. til d. 14. juli 2011.

I 2011 boede vi på dette lille hotel.
Vi har ikke tidligere rejst i den sydlige del af Italien, så for os at se er hotellet perfekt placeret med fine muligheder for udflugter til Paestum, Pompei, Vesuv, Napoli, Amalfi m.m.
Stedet levede til fulde op til vores forventninger. Vi syntes godt om det værelse, vi boede i, og der er den mest fantastiske udsigt mod Vesuv ved solnedgang.
Poolen er ikke stor, men den var tilstrækkelig til os, og den er meget velholdt.
Haven er i mange niveauer og med mange terrasser, så man kan altid finde et sted at sidde, med de forhold man ønsker sig.
Vi havde valgt at spise på stedet. Maden er rigelig, rigtig god og prisen særdeles rimelig, så det kan vi anbefale.
Vi fik gode råd om steder at besøge, hvilke transportmuligheder det er fornuftigt at benytte, hvornår man skal - og især hvornår man ikke skal køre ud på tur (kør ikke på en længere tur søndag sidst på eftermiddagen).
Både værter og ansatte er søde og hjælpsomme, og at værtsparret er engelsk- og fransktalende er en stor hjælp for os som ikke taler italiensk.
Stedet er indrettet så man kan holde større selskaber og undervise i madlavning. Det oplevede vi dog ikke, mens vi var der.

Læs mere

Steen og rejsefælle fra Værløse boede på Azienda Agricola Barone Antonio Negri i Gaiano di Fisciano fra d. 24. til d. 28. august 2010.

Det var meget spændende oplevelser og levede fuldt op til vore forventninger. Begge steder ligger højt med flot udsigt, Gaiano til Vesuv og Padula til dalen mellem nogle bjerge. Der er fin service, maden er typisk italiensk, rigelig og vinene er fremragende. Kan man lide stemningen i de små italienske, bjerg- og middelalderbyer er den type rejse bare sagen. P.S. Vi var mellem de to ophold på ovennævnte lokaliteter en uge i Puglia (Locorotondo), hvilket absolut må anbefales, hvis man vil opleve lidt mere af Syditalien.

Læs mere
 
search map