Agriturismo i Gaiano di Fisciano i Campania

Azienda Agricola Barone Antonio Negri

 
Azienda Agricola Barone Antonio Negri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Azienda Agricola Barone Antonio Negri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gaiano di Fisciano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Barone Antonio Negri ligger i den lille by Gaiano di Fisciano, ca. 20 km fra havet ved Amalfikysten og 40 km fra Pompei. Gården besidder adskillige hektarer rundt om byen, men indlogeringen sker enten i ejervillaen som ligger centralt i byen eller ved det gamle bondehus i udkanten af den lille by, hvor baron Negris datter har indrettet nogle dejlige værelser, et spisested og udendørs opholdsområder med svømmebassin, vandmassage og terrasser.

Økologisk produktion

Gården producerer økologiske varer som mozzarella, charcuteri, olivenolie, vin, syltede grøntsager, nødder, valnødder, kiks og kager... alt hvad den lokale landbrugstradition kan byde på. På gårdens spisested er det desuden muligt at smage de gode råvarer tilberedt af de lokale koner.

Læs mere om Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Dejligt poolområde

Poolen er blevet helt renoveret i 2007. Her har de skabt en flot hævet terrasse med liggestole og parasoller. Ved poolen findes også rum med sauna og tyrkisk bad til de koldere periode.

Klap grisen

Den søde ejer har desuden flere dyr, spredt på grunden. Børnene kan glæde sig til at besøge kaniner, kyllinger, ænder, grise og gårdens stjerne, Serafina, et lille æsel af den race, der engang hjalp bønderne i det daglige arbejde.

Faciliteter

Ved gården er der en reception, musikstue og flere terrasser, hvor morgenmad og aftensmad serveres når vejret tillader det. Værelserne er helt restaureret og er alle rummelige og pænt møblerede. De råder over fjernsyn og privat badeværelse.

Læs om værelserne på Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Skjul teksten
 
 
search map