Villa i Furore på Amalfikysten

Villa Cycas

 
Villa Cycas er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Cycas er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Furore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er der udsigt til landskabet for dine fødder og ikke at forglemme havet - det her er den amalfitanske måde. Her bor I ca. 1,5 km fra Furore og ca. 8 km fra Amalfi by oppe ad bjergsiden over den lille havn Furore, der er kendt for sin vin, sit diskotek og for sine mange festivaller ud i hovedspring og kunst. I Furore er der få butikker, posthus og kaffebarer, og rækker dette ikke, findes der flere spisesteder langs med kystvejen, og eller er der i øvrigt ca. 25 km til Positano og ca. 16 km til Ravello.

Udsigt og betagende natur med vin og vandreruter
Villa Cycas er beliggende i et område med gode vandrestier, bl.a. den kendte Gudernes sti (udgår fra Agerola, hvor det tager ca. 10 minutter at køre over), betagende udsigtspunkter, et mildt klima og mange muligheder for god lokal spise. Vinrankerne ligger på terrasser ned mod kløften, der udgør Furore, og giver stof til vinen Furore Doc. I bunden møder klipperne det blå blå hav.

Villa Cycas i sin betagende helhed indebærer fælles pool
Cycas er en villa på 200 m² i tre etager beliggende på en bjergtop, og derfor er det ikke svært at forestille sig, hvilken udsigt man får deroppe fra ned over Amalfikysten. Villaen er inddelt i fire lejligheder, der alle er renoverede og møbleret med tanke på komfort og stil. Villaen i sin helhed kan rumme op til 16 personer, når alle sovepladser er besat. De fire lejligheder deles om poolen ( 7x5 m og ca. 2,5 m dyb) og en enorm fælles tagterrasse på ca. 290 m², der udelukkende supplerer de private terrasser, der hører til lejlighederne. Fælles terrassen er delvist overdækket med pergola og parasoller, der giver skygge for to spisebordearrangementer og en grill, mens der er solsenge og en udendørsbruser, hvor solen når frem.
Hos In-Italia udlejer vi lejligheden Cycas 3.

Lejligheden på Villa Cycas

Fireværelseslejlighed Cycas 3 med 6 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Udsigt og betagende natur med vin og vandreruter Villa Cycas er beliggende i et område med gode vandrestier, bl.a. den kendte Gudernes sti (udgår fra Agerola, hvor det tager ca. 10 minutter at køre over), betagende udsigtspunkter, et mildt klima og mange muligheder for god lokal spise. Vinrankerne ligger på terrasser ned mod kløften, der udgør Furore, og giver stof til vinen Furore Doc. I bunden møder klipperne det blå blå hav. Villa Cycas i sin betagende helhed indebærer fælles pool Cycas er en villa på 200 m² i tre etager beliggende på en bjergtop, og derfor er det ikke svært at forestille sig, hvilken udsigt man får deroppe fra ned over Amalfikysten. Villaen er inddelt i fire lejligheder, der alle er renoverede og møbleret med tanke på komfort og stil. Villaen i sin helhed kan rumme op til 16 personer, når alle sovepladser er besat. De fire lejligheder deles om poolen ( 7x5 m og ca. 2,5 m dyb) og en enorm fælles tagterrasse på ca. 290 m², der udelukkende supplerer de private terrasser, der hører til lejlighederne. Fælles terrassen er delvist overdækket med pergola og parasoller, der giver skygge for to spisebordearrangementer og en grill, mens der er solsenge og en udendørsbruser, hvor solen når frem. Hos In-Italia udlejer vi lejligheden Cycas 3.

 
 
search map