Feriebolig i Furore på Amalfikysten

Terrazza Scalesia

 
Terrazza Scalesia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Scalesia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Furore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ved det lille og uspolerede bysamfund Furore, som ligger højt over Amalfikystens hav, finder vi lejligheden Terrazza Scalesia. Lejligheden ligger i rolige, landlige og panoramiske omgivelser mellem Furore (ca. 2 km) og Agerola (ca. 2,5 km). I begge byer finder du indkøbsmuligheder og bankautomat, apotek og posthus. I kort gåafstand fra huset finder du sågar to familiedrevne restauranter.

Her kan du bruge timer på at iagttage og nyde den flotte, panoramiske udsigt men du har også mulighed for at være mere aktiv og gå ad Monti Lattari stierne. På trods af at man har en fornemmelse af, at boligen svæver over vandet, bor du faktisk ret langt fra stranden - den nærmeste strand ligger i Amalfi, ca. 15 km herfra (det tager ca. en halv time at køre ad den snoede vej ned til Amalfi).

Læs mere om Terrazza Scalesia

Terrazza Scalesia ligger i et toetagershus af nyere opførsel. Lejligheden befinder sig på første sal og er hyggeligt indrettet. Du finder parkering ved huset - og det er nødvendigt at have en bil til rådighed, hvis du vil bo her. Lejligheden har fjernsyn, selvstændigt varmeanlæg og køkken med 5 gasblus og ovn.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Fra lejlighedens terrasse er der indgang til en lys opholdsstue, hvor der findes køkkenhjørne, spisebord, sofa og udgang til en balkon, der er lige så bred som husets facade, med flot udsigt over havet og de omkringliggende terrasser med citroner og vinplantager. Der findes endvidere soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon, soveværelse med to enkeltsenge og udgang til balkon samt badeværelse med toilet og badekar.

Skjul teksten
 
 
search map