Feriebolig i Furore på Amalfikysten

Il Mignale

 
Il Mignale er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Mignale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Furore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne lejlighed ligger på klippeskrænten i Furore med den mest fantastiske udsigt ned over Amalfikysten. Byen tilbyder smukke gåture, oplevelser, flotte håndværk, mildt klima, skøn atmosfære og et fantastisk udbud af italiensk mad og lokale specialiteter. De anlagte vinmarker sørger for produktion af egen vin som kaldes ”furore doc”.

Der er regelmæssige busforbindelser til bl.a. Amalfi by som ligger ved kysten ca. 12 km fra lejligheden. Det kan stærkt anbefales at benytte de offentlige busser frem for egen bil, da det er både dyrt og besværligt at parkere i kystbyerne.

Læs mere om Il Mignale

Lejligheden er beliggende på øverste etage i dette varme og indbydende hus, med et ekstremt charmerende udseende og komfortable møbler i god kvalitet. De diskrete, men meget hjælpsomme og søde ejere, bor i stueetagen. De tilbyder ekstra ydelser som rengøring, babysitning og sågar madlavning, mod en ekstra betaling.

Den panoramiske udsigt over havet, som omgiver dette hus, er simpelthen fantastisk, og på terrassen kan du bruge timer på at iagttage og nyde. Ikke mindst på grund af de flotte vinmarker, hvor rigtig god vin produceres (gæster vil finde et par flasker i beboelsen ved ankomsten). Ejendommen ligger tæt (200 meter) på den velkendte restaurant Bacco, mens andre restauranter og pizzariaer, ligger inden for 1½ km. afstand. I den nærliggende forretning ”Luca’s” kan man købe alle daglig- og basisvarer. Butikken tager også imod bestillinger over telefonen og leverer varer ud.

Fireværelseslejlighed med 5 sovepladser (med terrasse med havudsigt):
- I lejligheden er der indgang til en ”hall” med en ’lille’ trappe, som fører til den meget rummelige terrasse med tilstødende toilet og vaskemaskine. Huset har en daglig/spise stue med åben pejs og et køkkenhjørne. En dobbeltdør fører dig herfra ud til terrassen med spiseplads. Køkkenet er udstyret med komfur, ovn, mikro-ovn, køleskab og fryser. Desuden forefindes service og køkkengrej i god kvalitet.

Huset har to soveværelser med dobbeltsenge, begge med dør ud til terrassen. Bagest i lejligheden findes et enkeltværelse (uden air condition/varme) med udsigt til de forskudte haver. Det er det eneste rum der ikke ligger ud til terrassen, som ellers omgiver hele huset. Et stort flot flisebelagt badeværelse med både brusekabine og badekar, toilet osv. fuldender denne rummelige bolig. Desuden findes her satellit-tv, barneseng og vaskemaskine. Aircondition /varme kan benyttes mod tillæg.

Skjul teksten
 
 
search map