Anmeldelser af Villa Paradiso

 
Villa Paradiso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Paradiso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Conca dei Marini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Paradiso

Læs personlige anmeldelser af Villa Paradiso som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Paradiso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skøn villa

Huset og terrasserne var helt som beskrevet. Værelserne alle gode og fint med 2 badeværelser på 1.sal og et seperat toilet i stueetagen. Gå afstand til købmand,bus og Nino som udover at serverer god mad var hjælpsomhed selv og charmerede både børn og voksne. Der er langt til en lille overrendt stenstrand som ligger nede af mange mange trin. Vi tog i stedet bussen til amalfi og gik på stranden der eller i Atrani. Havde fravalgt bil og tog taxa jævnligt også til og fra Napoli lufthavn. God service fra det lokale bureau og de lokale. Eneste der generede os lidt var myrer. Skønt klima i juli. Vi var 3 Generationer 7 voksne 1 barn og en baby. Gentager gerne vores ophold.
Hillerød 2017

Amalfikysten som feriedestination

Villa Paradiso
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Paradiso
Villa med 4+4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 7 voksne, 2 børn
Navn

Fantastisk ophold

Det er bare et fedt sted.
Køkkenet er veludstyret, det var således intet problem at lave mad til 8 personer inkl. en god pasta gryde der kunne rumme 1,5 kg pasta.
At drikke morgenkaffe til solopgang under citrontræerne er i skarp konkurrence med at drikke boblevand under citrontræerne ved solnedgang. Vi er i afdelingen for seriøs uendeligheds kigning på udsigten.
Hvis jeg skulle ønske noget til huset så ville det være en grill! det var nok det absolut eneste vi savnede.

Amalfikysten som feriedestination

Som en anden skrev er den lokale købmand/ supermarked faktisk ret godt. Det eneste vi ønskede at købe som ikke var der var hindbærmarmelade og havegryn. Så hvis det er kritisk må det medbringes eller købes andet sted, Den Lokale Limoncello var ret god og den lille ost, skinke, pølse delikatesse var ret! god, lille udvalg men meget velsmagende og god service samt ægte lokal stolthed over de lokale produkter.
Slagteren har meget lille udvalg, men det smager godt! kødboller, pølse, friskhakket oksekød - mums.
Den lokale Pizzamand (Nino - gul markise) er fantastisk! Pizza er meget velsmagnde, utroligt billige og så laver han ret god "andet" end Pasta. Jeg nød en reje/ citron risotto der var helt fabelagtig og hans Spagetti Carbonara er i særklasse. Og så er det en meget autentisk oplevelse, devisen med at lægge gode drikkepenge og kom igen virker fabelagtigt her. Vi hentede Pizza og øl ved vores ankomst og spiste yderligere to gange her. Meget anbefalet.
Den "store" restaurant over købmanden var en skuffelse. Dyr (relativt), halvkedelig - bla med lunke antipasti og kvaliteten var egentlig under Ninos.
Vi besøgte bla. Positano - og det gode tip er at hele byen er en ensrettet gade med en del P huse undervejs hvor de parkere og henter bilen for dig. Rart at vide når man adskellige kilometer uden for byen ser en lang stang biler kastet ind i vejsiden og tænker - hvor skal jeg parkere?
Iøvrigt kan ingen selvrisiko på billejen og automat gear anbefales. Det er meget snirklet på Amalfi kysten og over bjerget. Bjergvejene var generelt mere behaglige end kystvejen.
Vi gik på gudernes sti to gange - vi var nød til at komme igen i klart vejr for selvom skyerne var dramatiske så forsvand den heeelt fantastiske udsigt i dem. Tjek vejrudsigten for Borano.
Et timing tip er at undgå myldretid omkring Rom og Napoli - vores fly blev forsinket, så vi "røg" lige i fælden begge steder. Ikke fedt og forsinkede os yderligere.

Villa Paradiso
Rent og pænt
Gæstfrihed

Meget hurtig responstid ved udskiftning af gasflaske, meget forståelse ved forsinket ankomst
Beliggenhed

++ udsigten er helt helt i top
 
Selve indkvarteringen på Villa Paradiso
Villa med 4+4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Det virkede faktisk! og med 0,7mb upload og 7mbit download kunne det både trykke Netflix og løbende ferie billede upload. Rækkevidden var ikke lang så en repeater kan med fordel medbringes
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2016
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn

Bedømmelse af Villa Paradiso

Amalfikysten som feriedestination

Meget og se og muligheder for mange udflugter. Men hvis man bor i en mindre by, f.eks. Conca Dei Marini, er man nødsaget til at have en bil for at kunne handle ind. Bussen fungerer bedre til, hvis man tager på udflugter.

Villa Paradiso
Rent og pænt

Lugtede en smule af skimmelsvamp på bagsiden af værelset, ellers fint hus. Stort problem med myrer!
Gæstfrihed
Beliggenhed

Ikke for folk som ikke kan gå på trapper, der er ingen butikker i gåafstand.
 
Selve indkvarteringen på Villa Paradiso
Villa med 4+4 sovepladser

2 af soveværelserne havde kun små vinduer og lidt skimmel lugt, de andre to soveværelser var helt fine med en suveræn udsigt.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Fungerede ikke på øverste etage.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Fantastisk Lejlighed med en fantastisk beliggenhed.

Vi havde en skøn ferie (maj 2016). Dejlig lejlighed, der manglede ingenting. Dog var der noget koldt inde i lejligheden. Vi var blevet tilbudt at få åbnet for varmen, men vi sagde nej, da vi ikke mente det blev nødvendigt. Vi klarede det med lidt ekstra tæpper om natten.
Vi sad stort set på terrassen hele dagen, når vi var hjemme. Det var en hyggelig lille by.

Villa Paradiso
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Paradiso
Villa med 4+4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2016
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Bedømmelse af Villa Paradiso

Amalfikysten som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2015
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Fantastisk familieuge i Villa Paradiso

Villa Paradiso var perfekt til os 8 voksne - meget funktionel og med gode terasser. Og med købmand, restauranter og busser til Amalfi indenfor gå-afstand. De 590 trappetrin til starnden var en god motion hver dag inden morgenmaden. Utrolig venlig og opmærksom betjening ved stranden,, hvor vi endda blev tilbudt at blive sejlet til Amalfi af Francesco. Og pigerne hos det lokale udlejningsbureau, Milena og Rosella var fantastisk opmærksomme og hjælpsomme, og med en skøn humor, som lige passede til vores selskab. alle aftaler, tidspunlter osv. blev overholdt til punkt og prikke. Rigtig god samarbejdspartner in-italia har i Amalfi? Vi kan kun anbefale Villa Paradiso - og tager gerne dertil igen.
Dorrit og Christian, Holbæk

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Vibeke og rejsefæller fra Beder boede på Villa Paradiso i Conca dei Marini fra d. 9. til d. 16. september 2006.

Conca dei Marini og området var meget spændende.
Opholdet var i bund og grund vidunderligt, og de følgende mikroskopiske småting er blot nævnt for at lette tingene for Jer og de efterfølgende.
Opholdsstederne var super, og de levede helt op til vore forventninger. Specielt Villa Paradiso er helt unik.
Den anden lejlighed er lidt mere ydmyg, men stadig absolut prisværdig. Det ville være rart med et lidt bedre kort - eller bedre forklaring - for at finde stedet. Der er et meget dårligt - næsten ulæseligt - vejskilt i Vettica Minole så man let misser SR ex SS366. Man leder efter mødestedet Hotel Santa Rosa, men det ligner slet ikke et hotel, snarere et godt brugt kloster.
Man kunne godt nævne i husets bog den lille hyggelige strand, der ligger lige neden for Conca dei Marini. Vores meget søde og venlige vejleder viste os hen til en anden strand længere inde mod Amalfi. Det ville også være rart, om man i bogen kunne forklare, hvornår den hydrauliske bom, som deler Conca i to dele er oppe og nede. Når man ved det, kan man køre længere ned mod stranden i sin bil, hvis bentøjet er lidt slidt.
Vi måtte betale kommune-politiet 450 kr. for en mærkat, som gav tilladelse til at parkere inden for de blå streger i en sølle uge. Det er faktisk dyrere end at parkere ved Kastrup Lufthavn i en uge. Jeg betaler gerne prisen- og I havdenævnt, at der var et gebyr at betale - men jeg tror, at det ville være smart, om I meddelte kunderne prisen inden bestilling. Det er ikke en positiv oplevelse at få, når man først er kommet derned. De skal betales kontant. Men politiet var meget venlige og vi grinede meget, og som sagt: alt i alt havde vi et pragtfuldt ophold i Conca dei Marini.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 12 voksne
Navn
Mette og familie fra Hellerup boede på Villa Paradiso i Conca dei Marini fra d. 8. til d. 15. juli 2006.

Tak vi havde en pragtfuld tur og huset var helt perfekt.

Et godt råd er måske lige at huske folk på myggene dernede, vi simpelthen ædt alle sammen, men forstod også på den lokale restauratør at der vidst var myggemani dernede i år, særligt også grundet det fugtige sommervejr.

Derudover vandt italien som bekendt verdensmesterskabet i fodbold, mens vi var der og det gjorde jo rejsen endnu mere fantastisk, de blev så glade over at vi heppede på italien! Vi oplevede finalen på den lokale restaurant, der i anledningen havde opsat storskærm - det var en fantastisk oplevelse.

Et par huskeråd til de næste:

Folk i italien kører som død og helvede, vær forsigtige, vejen i bjergene består af sving på sving og italienerne kører ikke langsommere af den grund.

Husk evt. brækposer til mindre børn (vores dreng på 4 kastede op hver gang vi skulle køre bjergturen fra conca til motorvejen ca. 45 min.) Bare hav' en brækpose klar, og herefter kast den i de mange opstillede skraldespande på bjergvejen - så er den klaret!

Husk badesandaler - de fleste strande er stenstrande

Vær opmærksom på at der er 20 min gåen NED af trapper og op IGEN for at komme til stranden! Men vi fandt den skønneste beton strand som kører gæster ned og op det meste af vejen - lige ved hotel belvedere (lido di capo) - der var gode bademuligheder for små og store børn - vippe til udspring, dejlig restaurant osv.

Ved udflugttur til pompei - fortvivl ikke - skiltningen er HÅBLØS, vi mødte 3 andre familer, der have kørt rundt i en time i Pompei by - uden at finde udgravningerne. Kør til katedralen og derfra er skiltningen ok. Husk børn kommer ind gratis og det er en FANTASTISK oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 8 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map