Feriebolig i Conca dei Marini på Amalfikysten

Villa Paradiso

Plantegning: stueetage Plantegning: 1. sal
 
Villa Paradiso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Paradiso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Conca dei Marini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Man kan også kalde lejligheden en slags rækkehus selv om denne definition ikke er helt korrekt i hvert fald ikke i forhold til de associationer denne betegnelse ofte vækker. For som efterfølgende overskrift antyder, er det her sted så meget mere end et rækkehus.

Charme, citrontræer og udsigt til havet

Husets charme består af det store udendørsareal og den gode havudsigt. Villa Paradiso byder på to etager og er i øvrigt omgivet af terrasser og grønne arealer med citrontræer. Der er knap 70 trin at gå op til huset. Det skal yderligere bemærkes, at der i nabohuset bor to ældre damer (som dog ikke er her hele året rundt), hvis terrasse støder op til Villa Paradiso's terrasseareal.

Læs mere om Villa Paradiso

Transport, indkøb og restauranter

Man kan parkere bilen på vejen foran huset, men bemærk venligst at man ikke er garanteret nogen privat parkeringsplads. Det er også muligt at komme hertil med offentlig transport, idet busstoppestedet ligger kun få minutters gang fra huset. I meget kort gåafstand herfra finder I også købmanden og slagteren samt en bar og to restauranter.

Villa med plads til 8

Fra terrassen er der indgang til lejligheden. Når man træder ind, er der umiddelbart en trappe, der fører op til næste etage. I stueplan finder man et veludstyret køkken, hyggelig opholdsstue, spisestue samt et toilet (ingen brus eller bad). I alle rum er gulvene beklædt med klinker i forskellige mønstre, der er så typisk for denne del af Italien.

Første sal består af to badeværelser, et med toilet og badekar og et andet med toilet og brus, soveværelse med dobbeltseng og balkon med havudsigt, soveværelse med tre enkeltsenge og havudsigt fra vinduet, soveværelse med to enkeltsenge, og endnu et soveværelse med to enkeltsenge.

Fra denne etage har man mulighed for at gå ud i en have (som ikke deles med naboen), og herfra kan man desuden komme op i en anden have (som dog deles med naboen).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Paradiso

Læs personlige anmeldelser af Villa Paradiso som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Paradiso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Villa Paradiso

Skøn villa

Huset og terrasserne var helt som beskrevet. Værelserne alle gode og fint med 2 badeværelser på 1.sal og et seperat toilet i stueetagen. Gå afstand til købmand,bus og Nino som udover at serverer god mad var hjælpsomhed selv og charmerede både børn og voksne. Der er langt til en lille overrendt stenstrand som ligger nede af mange mange trin. Vi tog i stedet bussen til amalfi og gik på stranden der eller i Atrani. Havde fravalgt bil og tog taxa jævnligt også til og fra Napoli lufthavn. God service fra det lokale bureau og de lokale. Eneste der generede os lidt var myrer. Skønt klima i juli. Vi var 3 Generationer 7 voksne 1 barn og en baby. Gentager gerne vores ophold.
Hillerød 2017

Læs mere

Fantastisk ophold

Det er bare et fedt sted.
Køkkenet er veludstyret, det var således intet problem at lave mad til 8 personer inkl. en god pasta gryde der kunne rumme 1,5 kg pasta.
At drikke morgenkaffe til solopgang under citrontræerne er i skarp konkurrence med at drikke boblevand under citrontræerne ved solnedgang. Vi er i afdelingen for seriøs uendeligheds kigning på udsigten.
Hvis jeg skulle ønske noget til huset så ville det være en grill! det var nok det absolut eneste vi savnede.

Læs mere

Fantastisk Lejlighed med en fantastisk beliggenhed.

Vi havde en skøn ferie (maj 2016). Dejlig lejlighed, der manglede ingenting. Dog var der noget koldt inde i lejligheden. Vi var blevet tilbudt at få åbnet for varmen, men vi sagde nej, da vi ikke mente det blev nødvendigt. Vi klarede det med lidt ekstra tæpper om natten.
Vi sad stort set på terrassen hele dagen, når vi var hjemme. Det var en hyggelig lille by.

Læs mere

Bedømmelse af Villa Paradiso

Læs mere

Fantastisk familieuge i Villa Paradiso

Villa Paradiso var perfekt til os 8 voksne - meget funktionel og med gode terasser. Og med købmand, restauranter og busser til Amalfi indenfor gå-afstand. De 590 trappetrin til starnden var en god motion hver dag inden morgenmaden. Utrolig venlig og opmærksom betjening ved stranden,, hvor vi endda blev tilbudt at blive sejlet til Amalfi af Francesco. Og pigerne hos det lokale udlejningsbureau, Milena og Rosella var fantastisk opmærksomme og hjælpsomme, og med en skøn humor, som lige passede til vores selskab. alle aftaler, tidspunlter osv. blev overholdt til punkt og prikke. Rigtig god samarbejdspartner in-italia har i Amalfi? Vi kan kun anbefale Villa Paradiso - og tager gerne dertil igen.
Dorrit og Christian, Holbæk

Læs mere

Vibeke og rejsefæller fra Beder boede på Villa Paradiso i Conca dei Marini fra d. 9. til d. 16. september 2006.

Conca dei Marini og området var meget spændende.
Opholdet var i bund og grund vidunderligt, og de følgende mikroskopiske småting er blot nævnt for at lette tingene for Jer og de efterfølgende.
Opholdsstederne var super, og de levede helt op til vore forventninger. Specielt Villa Paradiso er helt unik.
Den anden lejlighed er lidt mere ydmyg, men stadig absolut prisværdig. Det ville være rart med et lidt bedre kort - eller bedre forklaring - for at finde stedet. Der er et meget dårligt - næsten ulæseligt - vejskilt i Vettica Minole så man let misser SR ex SS366. Man leder efter mødestedet Hotel Santa Rosa, men det ligner slet ikke et hotel, snarere et godt brugt kloster.
Man kunne godt nævne i husets bog den lille hyggelige strand, der ligger lige neden for Conca dei Marini. Vores meget søde og venlige vejleder viste os hen til en anden strand længere inde mod Amalfi. Det ville også være rart, om man i bogen kunne forklare, hvornår den hydrauliske bom, som deler Conca i to dele er oppe og nede. Når man ved det, kan man køre længere ned mod stranden i sin bil, hvis bentøjet er lidt slidt.
Vi måtte betale kommune-politiet 450 kr. for en mærkat, som gav tilladelse til at parkere inden for de blå streger i en sølle uge. Det er faktisk dyrere end at parkere ved Kastrup Lufthavn i en uge. Jeg betaler gerne prisen- og I havdenævnt, at der var et gebyr at betale - men jeg tror, at det ville være smart, om I meddelte kunderne prisen inden bestilling. Det er ikke en positiv oplevelse at få, når man først er kommet derned. De skal betales kontant. Men politiet var meget venlige og vi grinede meget, og som sagt: alt i alt havde vi et pragtfuldt ophold i Conca dei Marini.

Læs mere
 
search map