Feriebolig i Conca dei Marini på Amalfikysten

Villa Paradiso

Plantegning: stueetage Plantegning: 1. sal
 
Villa Paradiso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Paradiso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Conca dei Marini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Man kan også kalde lejligheden en slags rækkehus selv om denne definition ikke er helt korrekt i hvert fald ikke i forhold til de associationer denne betegnelse ofte vækker. For som efterfølgende overskrift antyder, er det her sted så meget mere end et rækkehus.

Charme, citrontræer og udsigt til havet

Husets charme består af det store udendørsareal og den gode havudsigt. Villa Paradiso byder på to etager og er i øvrigt omgivet af terrasser og grønne arealer med citrontræer. Der er knap 70 trin at gå op til huset. Det skal yderligere bemærkes, at der i nabohuset bor to ældre damer (som dog ikke er her hele året rundt), hvis terrasse støder op til Villa Paradiso's terrasseareal.

Læs mere om Villa Paradiso

Transport, indkøb og restauranter

Man kan parkere bilen på vejen foran huset, men bemærk venligst at man ikke er garanteret nogen privat parkeringsplads. Det er også muligt at komme hertil med offentlig transport, idet busstoppestedet ligger kun få minutters gang fra huset. I meget kort gåafstand herfra finder I også købmanden og slagteren samt en bar og to restauranter.

Villa med plads til 8

Fra terrassen er der indgang til lejligheden. Når man træder ind, er der umiddelbart en trappe, der fører op til næste etage. I stueplan finder man et veludstyret køkken, hyggelig opholdsstue, spisestue samt et toilet (ingen brus eller bad). I alle rum er gulvene beklædt med klinker i forskellige mønstre, der er så typisk for denne del af Italien.

Første sal består af to badeværelser, et med toilet og badekar og et andet med toilet og brus, soveværelse med dobbeltseng og balkon med havudsigt, soveværelse med tre enkeltsenge og havudsigt fra vinduet, soveværelse med to enkeltsenge, og endnu et soveværelse med to enkeltsenge.

Fra denne etage har man mulighed for at gå ud i en have (som ikke deles med naboen), og herfra kan man desuden komme op i en anden have (som dog deles med naboen).

Skjul teksten
 
 
search map