Feriebolig i Conca dei Marini på Amalfikysten

Villa Paradiso

Plantegning: stueetage Plantegning: 1. sal
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Man kan også kalde lejligheden en slags rækkehus selv om denne definition ikke er helt korrekt i hvert fald ikke i forhold til de associationer denne betegnelse ofte vækker. For som efterfølgende overskrift antyder, er det her sted så meget mere end et rækkehus.

Charme, citrontræer og udsigt til havet

Husets charme består af det store udendørsareal og den gode havudsigt. Villa Paradiso byder på to etager og er i øvrigt omgivet af terrasser og grønne arealer med citrontræer. Der er knap 70 trin at gå op til huset. Det skal yderligere bemærkes, at der i nabohuset bor to ældre damer (som dog ikke er her hele året rundt), hvis terrasse støder op til Villa Paradiso's terrasseareal.

Læs mere om Villa Paradiso

Transport, indkøb og restauranter

Man kan parkere bilen på vejen foran huset, men bemærk venligst at man ikke er garanteret nogen privat parkeringsplads. Det er også muligt at komme hertil med offentlig transport, idet busstoppestedet ligger kun få minutters gang fra huset. I meget kort gåafstand herfra finder I også købmanden og slagteren samt en bar og to restauranter.

Villa med plads til 8

Fra terrassen er der indgang til lejligheden. Når man træder ind, er der umiddelbart en trappe, der fører op til næste etage. I stueplan finder man et veludstyret køkken, hyggelig opholdsstue, spisestue samt et toilet (ingen brus eller bad). I alle rum er gulvene beklædt med klinker i forskellige mønstre, der er så typisk for denne del af Italien.

Første sal består af to badeværelser, et med toilet og badekar og et andet med toilet og brus, soveværelse med dobbeltseng og balkon med havudsigt, soveværelse med tre enkeltsenge og havudsigt fra vinduet, soveværelse med to enkeltsenge, og endnu et soveværelse med to enkeltsenge.

Fra denne etage har man mulighed for at gå ud i en have (som ikke deles med naboen), og herfra kan man desuden komme op i en anden have (som dog deles med naboen).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Amalfi 51

Conca dei Marini, Campania

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Anbefalinger til dig

Terrazza La Perla

Amalfi, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Villa Scarpariello Relais

Ravello, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map