Anmeldelser af Villa degli Angeli
 
Villa degli Angeli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa degli Angeli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Conca dei Marini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Egen villa med pool i Amalfi

Villaen er smukt beliggende højt oppe i Conca dei Marini, blandt grønne plantager, langs bjergsiderne. Ejeren af villaen bor ved siden af og er meget rar og imødekommende.
Vi startede vores ankomst med at plukke vores egne citroner, fra grundens citronplantager. Vi blev godt modtaget af det italienske agentur, som også var let at få fat på og behjælpelige resten af turen.
Poolen var fantastisk og vi benyttede os til at tage en svømmetur inden morgenmaden. Huset selv var ret stort, og stuen var tyndt møbleret, men vi sad også mest ude på terrassen.
Første etagen var helt modsat med pæne og nydelige værelser og køkkenet var rummeligt og godt udstyret (gaskomfur og opvaskemaskine).
Hvis du ankommer i bil, så har huset en velfungerende parkeringsplads, da det ellers er en temmelig stor mangel på selve Amalfi-kysten. Wifi forbindelsen var overraskende god og hurtig

Amalfikysten som feriedestination

Der ligger en meget god restaurant i gåafstand (Le Bonta del Capo), lige ved siden af en købmand (typisk, lokalt italiensk, med en småt udvalg af lokale varer). Vi spiste på restauranten op til flere gange.

Bus er at fortrække end bil. Vi havde lejet bil, men det blev til nogle mindre ture, derimod kan det anbefales at tage bussen til fx. Amalfi, da det er billigere og sikre. Tidsplanerne er dog lidt upræcise.

Amalfi er et dejligt sted, hvor der er meget at se og gøre. Gå ikke klip af katedralen og gå lidt rundt i de forskellige små gader og prøv de forskellige restauranter. Stranden er også meget fin og renlig, dog lidt dyr, hvis man gerne vil leje liggestole.

Selve Conca dei Marini er ikke særlig stort, men der er privat strand med liggestole og et par ok restauranter.

Villaen er beliggende højt over havet, hvilket gør at det er lidt besværligt at komme ned til stranden af de små trapper og derfor ikke egnet til dem som har gangbesvær.

Vi tog en kort bådtur fra Conca dei Marini til Esmeralda grotterne og det var en ret fin tur, synes vi.

Gå ikke glip af en udflugt til Pompeji og Vesuv - helt klart værd at se. Vi købte en tur, som var organiseret af det italienske agentur. Vi brugte en del tid med bus, men velordnet tur.

Villa degli Angeli
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Smukt beliggende, men en smule langt at gå til busstoppestedet, og relativt vanskeligt at rejse rundt med bil på Amalfi.
 
Selve indkvarteringen på Villa degli Angeli
Villa med 5 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Villa degli Angeli
 
search map