Anmeldelser af Villa degli Angeli

 
Villa degli Angeli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa degli Angeli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Conca dei Marini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa degli Angeli

Læs personlige anmeldelser af Villa degli Angeli som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa degli Angeli. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

En oase midt i dejen

Conca dei Marini ligger fantastisk godt placeret midt mellem smukke Positano og Amalfi. En naturskøn strand og autentiske restauranter, hvor man kun kan komme til med båd eller på gåben. En af udfordringerne er parkering, men ikke ved huset, der har et fantastisk separat og sikkert sted for en lejebil, som man ikke ønsker at få skader på.

Selve huset er nok fra 1700-tallet og smagfuldt renoveret med moderne faciliteter.
Hertil skal vi tilbage

Amalfikysten som feriedestination

Tag dig tid til at gå ned til den offentlige strand og spise godt på il Tonnarello med fisk og skaldyr som kun er blevet transporteret 15 m ind til land.

Villa degli Angeli
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa degli Angeli
Villa med 5 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2016
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Egen villa med pool i Amalfi

Villaen er smukt beliggende højt oppe i Conca dei Marini, blandt grønne plantager, langs bjergsiderne. Ejeren af villaen bor ved siden af og er meget rar og imødekommende.
Vi startede vores ankomst med at plukke vores egne citroner, fra grundens citronplantager. Vi blev godt modtaget af det italienske agentur, som også var let at få fat på og behjælpelige resten af turen.
Poolen var fantastisk og vi benyttede os til at tage en svømmetur inden morgenmaden. Huset selv var ret stort, og stuen var tyndt møbleret, men vi sad også mest ude på terrassen.
Første etagen var helt modsat med pæne og nydelige værelser og køkkenet var rummeligt og godt udstyret (gaskomfur og opvaskemaskine).
Hvis du ankommer i bil, så har huset en velfungerende parkeringsplads, da det ellers er en temmelig stor mangel på selve Amalfi-kysten. Wifi forbindelsen var overraskende god og hurtig

Amalfikysten som feriedestination

Der ligger en meget god restaurant i gåafstand (Le Bonta del Capo), lige ved siden af en købmand (typisk, lokalt italiensk, med en småt udvalg af lokale varer). Vi spiste på restauranten op til flere gange.

Bus er at fortrække end bil. Vi havde lejet bil, men det blev til nogle mindre ture, derimod kan det anbefales at tage bussen til fx. Amalfi, da det er billigere og sikre. Tidsplanerne er dog lidt upræcise.

Amalfi er et dejligt sted, hvor der er meget at se og gøre. Gå ikke klip af katedralen og gå lidt rundt i de forskellige små gader og prøv de forskellige restauranter. Stranden er også meget fin og renlig, dog lidt dyr, hvis man gerne vil leje liggestole.

Selve Conca dei Marini er ikke særlig stort, men der er privat strand med liggestole og et par ok restauranter.

Villaen er beliggende højt over havet, hvilket gør at det er lidt besværligt at komme ned til stranden af de små trapper og derfor ikke egnet til dem som har gangbesvær.

Vi tog en kort bådtur fra Conca dei Marini til Esmeralda grotterne og det var en ret fin tur, synes vi.

Gå ikke glip af en udflugt til Pompeji og Vesuv - helt klart værd at se. Vi købte en tur, som var organiseret af det italienske agentur. Vi brugte en del tid med bus, men velordnet tur.

Villa degli Angeli
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Smukt beliggende, men en smule langt at gå til busstoppestedet, og relativt vanskeligt at rejse rundt med bil på Amalfi.
 
Selve indkvarteringen på Villa degli Angeli
Villa med 5 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map