Villa i Conca dei Marini på Amalfikysten

Villa degli Angeli

Plantegning: stueetage Plantegning: 1. sal
 
Villa degli Angeli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa degli Angeli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Conca dei Marini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du i en af Amalfikystens mest hyggelige byer, der er bygget op ad klippen. Her er ret få hoteller, hvorfor gadebilledet er mest præget af de lokale og ikke turister, som dominerer det nærliggende centrum i Amalfi (4 km). Vælg Conca dei Marini for at hvile under solen - eller i skyggen - omgivet af de frodige terrasser med citronplantager, druer og eksotiske planter.

Solbadning på klippe eller strand

Du finder den nærmeste strand ca.1,5 km fra huset, og du bør være opmærksom på, at der er en ret stejl vej for at vende tilbage. Stranden består af småsten og sand, og den er sjældent overfyldt. Hører du til dem, der ønsker en strand med flere faciliteter og tjenester, så kan vi anbefale, at du overvejer Lido Capo di Conca, hvis adgang inkluderer shuttle-service til og fra din bolig - vi hjælper dig gerne med reservation af pladser.

Tag en dukkert i poolen uden for døren

Gæsterne i huset deler adgang til poolen med ejerne, der bor i nærheden af Villa degli Angeli. De benytter sig ret sjældent af poolen. Ved poolen finder du solterrasse med parasoller og liggestole

Lev udendørs når solen skinner

Amalfikysten er det mest solrige og varme område i Italien i ydersæsonerne, hvilket gør det til et godt rejsemål, også om foråret og om efteråret. Sommerens varme dæmpes af nærheden til det dybe vand, der sikrer lavere temperaturer og et mildere klima end i baglandet. Vi tør ikke love dig, at solen altid skinner, men alt andet lige så gør den det mere her end i resten af Italien. Foran huset finder du en dejlig terrasse, delvist overdækket, hvor du kan sidde, drikke vin og spise sammen med dine medrejsende.

Et veludstyret feriehus med parkeringsplads

Parkeringsplads er en god ting at have adgang til, når du er på Amalfikysten, og Villa degli Angeli har netop en god parkeringsplads (til én bil), som er nem at køre til lige fra vejen. Den ligger på taget af huset, og derfra går du ned til poolområdet og terrassen, hvorfra du har adgang til din feriebolig. Derudover er villaen udstyret med aircondition, wi-fi, opvaskemaskine, brødrister, el kande, fjernsyn, vaskemaskine, pejs og endog med hårtørrer på badeværelserne. Skulle alt dette ikke være nok, kan der arrangeres besøg af en lokal kok, som kan tilberede en god middag med traditionelle retter fra lokalområdet.

Villaen på Villa degli Angeli

Villa med 5 sovepladser

Villaen er fordelt på to etager på henholdsvis 54 m² og 37 m². Stueetagen består af rummelig opholdsstue med pejs, veludstyret køkken med opvaskemaskine, stort køleskab med fryseboks, ovn, brødrister og el kande, soveværelse med to enkeltseng og mulighed for en ekstra seng samt badeværelse med toilet, bruser og vaskemaskine. En indvendig trappe fører op til etagen ovenover som indeholder soveværelse med dobbeltseng og udgang til lille terrasse med udsigt over pool og havet, åben hems med sofa og badeværelse med toilet og karbad.

 
 
search map