Feriebolig i Conca dei Marini på Amalfikysten

Terrazza Limoncello

 
Terrazza Limoncello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Limoncello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Conca dei Marini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Limoncello ligger ca. 1,5 km fra Conca dei Marini strand og dermed fra byens eneste restaurant. Der er ca. 50 trappetrin fra den offentlige parkering til lejligheden. Amalfi med dens mange spisesteder og butikker - men også turister på dagsudflugt - ligger ca. 3 km herfra.

Limoncello råder over satellitfjernsyn, opvaskemaskine, vaskemaskine og aircondition udover en ret stor terrasse på ca. 50 m² med flot havudsigt, der rækker fra Li Galli øerne til Capri øen og Praiano.

Læs mere om Terrazza Limoncello

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden er ca. 65 m² og består af spisekøkken med opvaskemaskine, ovn og udgang til den store terrasse, alrum delt af et gardin til soveområdet med dobbeltseng og stue med dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) og udgang til terrassen samt badeværelse med toilet, bruser og vaskemaskine. Terrassen er udstyret med to liggestole samt bord og stole.

Selvom lejligheden har plads til en familie på fire, mener vi, at den er bedst til par uden børn på grund af indretningen.

Skjul teksten
 
 
search map