Anmeldelser af Hotel Le Terrazze

 
Hotel Le Terrazze er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Le Terrazze er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Conca dei Marini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Le Terrazze

Læs personlige anmeldelser af Hotel Le Terrazze som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Le Terrazze. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Flot udsigt, god terrasse

Godt nok hotel, Lidt slidt, men Ok. God service og god morgenmad. Flot udsigt fra terrassen!
Havde været godt med et køleskab på værelset (evt. minibar)
Vi tog SITA bussen til Amalfi, Positano og Bomerano, udgangspunktet for en flot tur langs "Gudernes stier".
Busturene var en oplevelse i sig selv, næsten alle kom med uanset hvor fulde de var og chaufførerne var imponerende!
Turen til Capri var OK, men mange turister!
Conca var en lille by og der var fint nede ved stranden. 3 restauranter med meget gode fiskeretter og ellers spiste vi oppe i Conca og på Conca d'Azzura. Vi blev hentet og bragt, hvis ønsket. God service.

Anbefaling til kommende gæster

Ingen butik i nærheden af hotellet

Hotel Le Terrazze
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Le Terrazze
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Annika og rejsefæller fra Færøerne boede på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini fra d. 4. til d. 7. september 2012 og på Hotel della Torre Argentina i Rom fra d. 7. til d. 11. september 2012.

Opholdet i Conca dei Marini var meget godt. Et lille hyggeligt familiedrevet hotel i rolige omgivelser mellem Amalfi og Positano, der absolut levede op til forventningerne. Det var et “must” at medbringe egen bil, fordi busserne var godt fyldt op og kørte kun 2 gange i timen i dagtimerne. Taxaprisen fra Amalfi til Conca dei Marini er skyhøj, den koster 72 euro for ca. 4 km. Receptionen på hotellet anbefalede restaurant Le Bonta Del Capo, placeret oppe på bjergsiden et godt stykke fra La Terrazze. Vi besøgt restauranten hver aften, og giver topkarater for kvalitet til en meget god pris, ca 160 kr pr pers for 2 retter incl. vin og vand. Oveni tilbyder de gratis kørsel til/fra hotellet.

Vi lejede biler fra Sixt via Auto Escape, incl selvrisiko annulering. Ved afhenting af bilene, oplyste Sixt at de ikke kendte til den selvrisikoannuleringen vi havde købt hos Auto Escape, og anbefalde at vi købte deres forsikring for at være sikre. De fik overtalt os til denne extra forsikring og tjent nogle extra penge ad denne vej. Vi synes, at forsikringen fra Auto Escape burde fremstå tydeligere for at være dækning nok.

Alt i alt en god oplevelse at købe opholdet gennem In-Italia, og vi anbefaler jeres viden og kompetance til kommende gæster.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 10 voksne
Navn
Bjørn og Birgitte fra Skovlunde boede på Agriturismo El Giardì i Marone fra d. 28. til d. 30. juni 2012, på Podere le Olle i Montegabbione fra d. 30. juni til d. 1. juli 2012, på Monastero di Santo Spirito i Ocre fra d. 1. til d. 3. juli 2012, på Abate Masseria & Resort i Noci fra d. 3. til d. 7. juli 2012 og på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini fra d. 7. til d. 12. juli 2012 samt på I Tre Baroni i Poppi fra d. 12. til d. 15. juli 2012.

Turen til Italien gik over al forventning. Det første stop var i Marone ved Lago D’Iseo. Udsigten fra hotellet var supergod med søen og bjergene i baggrunden. Vi spiste der begge dage om aftenen, og maden var god og billig. Drikkevarer var inkluderet i middagens pris. Der var en god og afslappet stemning, som vi nød godt af. Vejen ned til hotellet var meget smal og stejl, men man vænnede sig til det.

Efter to dage tog vi til Umbrien, hvor vi boede en nat i Podere le Olle. Fandt det efter en køretur i en olivenlund, som ikke var planlagt. Stedet lå godt, og værtinden var imødekommende, men atmosfæren levede ikke op til vores forventninger. Måske var det ikke italiensk nok. Håndklæder fra IKEA (meget ru) og hvide havemøbler i træ. Vi kom en lørdag, og spiste middag der. Fin udsigt. Morgenmaden O.K.

Videre til Abruzzo og Santo Spirito. Kørselsvejlednigen det sidste stykke fra byen Fasso til Ocre var uden værdi. Vejen var spærret gennem byen, og målet var ca. 5 km borte. Ingen oplysning eller omkørsel. Vi spurgte en dame i byen, men der var ingen hjælp at hente. Efter ca. en time fandt vi frem til klostret. Lukkede døre. Dog var der en lille gitterport med en dørtelefon. Inden for var der en ro og stilhed, som naturligvis hører et kloster til. Værtsparret var meget søde og hjælpsomme. Da vi ikke kunne spise der om aftenen, bestilte de et bord på en restaurant i nærheden. Næste dag spiste vi på klostret på en balkon højt oppe, med udsigt til bjergene. Flot opdækning og virkelig god mad. En oplevelse vi vil huske. Vi var de eneste, der boede på Santo Spirito, men det føltes ikke ensomt. Værelset var stort, og udsigten fantastisk. Nationalparken Gran Sasso er stor og imponerende. Høje bjerge og uspoleret natur.

Turen går videre til Apulien. Nær Noci boede vi på Abate Masseria i en trullo. Det var et dejligt sted, og værtsparret vældig imødekommende. Vi boede der
i fire dage og fik set en masse. Castellinagrotten, Matera med hulebyen Sassi, Trullibyen Alberobello og den hvide græske by Ostuni. Meget spændende
og fremmedartet. Hulebyen Sassi gjorde et stort indtryk og står som et af højdepunkterne. Trullibyen var også meget speciel og kan ikke sammenlignes med andre byer.

Rejsen er ikke forbi, så vi kører gennem Basilicata (meget flot landskab med kæmpemarker og stejle stigninger på vejene) til Salerno og langs kystvejen
(lidt af et mareridt en lørdag eftermiddag) til lidt uden for Amalfi, Hotel le Terrazze. Om aftenen spiste vi højt oppe i landsbyen Conca. Hotellet sørgede for gratis transfer til og fra restauranten. Der var en vidunderlig udsigt, og maden var god og billig. Hotellet var godt, selv om vi kun havde delvis havudsigt. Til gengæld var der en stor terrasse på hotellet, hvor vi nød at sidde sent på eftermiddagen med et glas hvidvin. Amalfikysten er en lang og snoet strækning med små vige og naturligvis det blå hav. Udsigten er dog mest betagende oppe fra bjergene. Ravello er en dejlig by, og Villa Cimbrone er noget helt specielt. Parken er lidt som et eventyr med små overraskelser, som skulpturen Eva i grotten samt stier i forskellige nivauer. Uendelighedens terrasse med den vidunderlige udsigt slår næsten alt. Vi spiste på hotellet Villa Cimbrone og fik 10% på regningen ved fremvisning af entrebillet til haven. Lækkert sted, god udsigt og selvfølgelig fin betjening. Kan anbefales. Vores andre udflugter gik til Positano, Pompei og Vesus, men turen til Paestum overgår de andre. Templerne imponerede og museet med de bemalede kistelåg.

Efter fem dejlige dage går rejsen til Østtoscana. I Tre Baroni ved Poppi. Et dejligt sted lidt oppe i de skovklædte bjerge. Værelset var fint med en fransk altan og udsigt til landsbyen. Restauranten var dyr, men maden god. Vi havde to dage til udflugter, og den ene blev brugt i Firenze. Uffizierne og Santa Croce
manglede vi efter et tidligere besøg. En god dag. Den anden dag gjaldt det Eremitklosteret i Camaldoli. Meget interessant. Da vi var de eneste udlændinge, fik vi soloomvisning på engelsk.

La Verna var det næste mål. Efter en bjergrig køretur nåede vi frem. Det er et valfartsted ligesom Assisi. Mange mennesker, munke og de skønne blåhvide altertavler af Robbia. De er typiske for denne del af Toscana. Vi så dem i eremitklostret og i domkirken i Arezzo. Arezzo er en by med megen charme og liv. I centrum af byen er der et meget skrånende torv og en flot søjlegang. I domkirken overværede vi sidste del af et bryllup. En gruppe af spillemænd klædt i middelalderdragter spillede derefter en fanfare med trommer og trompeter. Det var som et skuespil fra gamle dage, og passede helt til omgivelserne. Fest og farver. En god afslutning på en dag med masser af indtryk. Vi spiste på et godt osteria i byen.

Dagen efter rejste vi til Genua, hvor vi overnattede. Den gamle bydel med de smalle gyder er et besøg værd. Måske kommer vi igen. Rejsen fra Italien endte dagen efter i Alessandria, hvor vi tog biltoget til Berlin.

Vi har været meget tilfreds med de overnatningssteder, hvor vi har boet, og synes det er en god måde at rejse rundt i landet på. Hver region har noget at byde på. Anderledes landskaber, attraktioner, men et fællestræk er den gode mad. Det har været en spændende tur med masser af oplevelser og et møde med de altid venlige italienere. (Måske har vi været heldige, men jeg tror det ikke).

Jeres udflugtsprogram har været en god hjælp og brugt flittigt samt anden rejseinformation.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
John og rejsepartner fra København K boede på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini fra d. 5. til d. 11. juli 2011.

Vores tur var på alle måder vellykket, og hotellet fremragende, udsigten fortryllende, ja vores bedste ferie hidtil.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Diana og ven fra Hellebæk boede på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini fra d. 17. til d. 21. september 2010.

Tak, vi har haft en helt vidunderlig tur. Byen ligger helt perfekt lige midt på Amalfikysten. Vi havde lejet en bil og derfor var det nemt for os, at komme rundt, til de nærliggende byer. Ravello, Positano og Amalfi.

Vi tog også båden fra Amalfi havn til Capri, det var er smuk oplevelse af se kysten fra vandsiden.
Da vi ankom til hotellet, en time før tid - stod vores værelse klar til os og det var et fantastisk syn, da vi på værelset åbnede terrassedøren! Udsigten til middelhavet med byen Amalfi i baggrunden - meget meget smukt. Hotellet, fungerede fint, fin service og der var meget stille og roligt!

Har allerede anbefalet det til flere venner og bekendte!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Tom og Anne fra Frederiksberg boede på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini og så på Agriturismo Castellaci i Zagarise fra d. 8. til d. 16. juli 2009.

SUPERfin tur. Alt fulgte planen.
Fint hotel i Conca dei Marini. Agriturismo Castellaci er et utroligt godt sted både - kan varmt anbefales.
Værtsfolekne var meget, meget søde og hjælpsomme.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Lise-Lotte & Jesper fra Græsted boede på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini fra d. 15. til d. 19. september 2008.

Området er fantastisk og Conca dei Marini er en sød lille by. Husk gode sko og vand for der er langt derop, men det er turen værd.

Hotel Le Terazze var et godt hotel til prisen. Meget venligt og hjælpsomt personale, der er rent og pænt og udsigten er fantastisk. Restauranten manglede hygge og maden var trist.

Køb et buskort og nyd udsigten. Man kan komme langt og behøver aldrig bekymre sig om p-plads.

Vi besøgte et andet hotel i Conca dei Marini som I også anbefaler. Der var meget hyggeligt og restauranten serverede fantastisk mad. Derudover tror jeg at værelserne der har eftermiddags sol, hvad man ikke har på Le Terazze.

Området er vidunderligt og man kan komme der igen og igen. De lokale er venlige og charmerende og jeres hjemmeside er fantastisk god, når man skal vælge områder og boliger. Som tidligere når vi har lejet hos jer er alt gået glat.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanne og Erik fra Kolding boede på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini fra d. 21. juli til d. 4. august 2008.

Hotellet ligger imellem Amalfi og Positano med en fantastisk udsigt over Amalfikysten. Hotellet kan minde lidt om tidligere tiders danske badehoteller, da det er meget lyst og enkelt indrettet. Amalfi og Positano kan begge nås med bus fra stoppestedet 2 min. gang fra hotellet, eller med båd fra stranden nedenfor hotellet.
Når man er blevet træt af den hektiske turisme i Positano og Amalfi er den en fornøjelse at komme tilbage til hotellet, hvor du kan sidde på terrassen og lytte til lyden af bølgerne der slår mon skroget på småbadene der ligger for anker i bugten under hotellet. Fra hotellets værelser er der en helt fantatstik udsigt over vandet og om aftenen kan man sidde på terassen og se lysene tændes i byerne langs kysten. Personalet på hotellet er utroligt serviceminded og iødekommende - her føler du dig virkelig velkommen.

Hotellets restaurant tilbyder hver aften en tre retters menu til 30 Euro pr. pers. og et begrænset men repræsentativ udsnit af områdets vine til priser fra 10 Euro. Hotellets kok laver traditionelt lokalt mad. Altid velsmagende og veltillavet så man næsten skulle tro at men var inviteret med hjem i Mama´s køkken. Prisen er lidt høj. Der kan spises tilsvarende menuer i Amalfi og Positano til omkring 20 Euro. Ønsker man at spise andre steder er der langs kystvejen flere spisesteder.
Man kan også vælge at gå ned til stranden, hvor der ligger tre restauranter eller op i landsbyen bag hotellet. Uanset hvad man vælger bliver gang på adskillige trapper en del af oplevelsen - men så kan man jo også bedre tillade sig en af de lækre italienske desserter.

Man skal regne med min. 5 timers kørsel til hotellet fra Rom. Er man ikke rutineret i bjergkørsel bør der beregnes min. 2 timer til kørsel ad kystvejen til og fra hotellet.

Alt i alt et dejligt hotel med en rigtig god service som vi gerne vender tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map