Hotel i Conca dei Marini på Amalfikysten

Hotel Le Terrazze

Hotel Le Terrazze er den øverste hvide bygning
 
Hotel Le Terrazze er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Le Terrazze er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Conca dei Marini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På bjerget over den lille og meget maleriske landsby Conca dei Marini ligger det hyggelige hotel Le Terrazze. Navnet er yderst velvalgt, for det er netop terrassen, som er hotellets helt store plus, og udsigten over havet mod Amalfi og bjergene glemmer du ikke lige foreløbig. Samtidig er Le Terrazze et såkaldt voksenhotel, som kun accepterer børn over 14 år, så kan glæde dig til fred og ro.

En landsby ud over det sædvanlige

Conca dei Marini er en af de mest fotograferede landsbyer på hele Amalfikysten, og gennem årene har den været forsidefoto på et utal af guidebøger. Men det er ikke ensbetydende med, at den tiltrækker mange turister - langt fra, for du kan kun nå ned til det lille centrum ved havet af en ikke ubetydelig mængde trapper, men det er hele turen værd, og så kan du samtidig tage en svømmetur fra den lille strand. Området og landsbyen har gennem årene tiltrukket stribevis af både kongelige og andre berømtheder, hvoraf flere stadig tilbringer deres somre netop her. Hotellet ligger tæt på den lokale Smaragdgrotte - Grotta dello Smeraldo, og der er flere gode restauranter i området.

Læs mere om Hotel Le Terrazze

Et dejligt familieejet hotel

Selve bygningen stammer fra 60'erne, men den blev først indrettet til hotel i 1988 af familien Esposito-Prudente, som stadig står for den daglige ledelse sammen med det meget venlige og servicemindede personale. På trods af beliggenheden lige ud til kystvejen, er der ingen problemer med trafikstøj, fordi hotellet ligger under kystvejen. Der er parkering på taget, elevator, reception og morgenmadsrestaurant og så naturligvis den store terrasse og den hyggelige opholdsstue, hvor du helt sikkert vil føle dig hjemme. Som familien skriver på hotellets hjemmeside, så er deres bedste billeder dem, der er indrammet af vinduerne, og hvor har de ret, for det er næsten umuligt ikke at lade sig forføre af den enestående udsigt.

Værelser med udsigt

Hotellet har i alt 27 værelser som alle er pænt men enkelt indrettet i pastelfarver, der harmonerer med omgivelserne og har udsigt enten mod haven eller havet. Møblerne er ikke nødvendigvis nye, men alle er pænt vedligeholdt med sans for detaljen og passer perfekt ind i stedets miljø. Alle værelser har telefon, satellit-tv, wi-fi, værdiboks, balkon, aircondition (fra 1. juni til 30. september), varme (april, maj og oktober) samt badeværelse med toilet, bruser eller badekarkar og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Le Terrazze

Læs personlige anmeldelser af Hotel Le Terrazze som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Le Terrazze. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Flot udsigt, god terrasse

Godt nok hotel, Lidt slidt, men Ok. God service og god morgenmad. Flot udsigt fra terrassen!
Havde været godt med et køleskab på værelset (evt. minibar)
Vi tog SITA bussen til Amalfi, Positano og Bomerano, udgangspunktet for en flot tur langs "Gudernes stier".
Busturene var en oplevelse i sig selv, næsten alle kom med uanset hvor fulde de var og chaufførerne var imponerende!
Turen til Capri var OK, men mange turister!
Conca var en lille by og der var fint nede ved stranden. 3 restauranter med meget gode fiskeretter og ellers spiste vi oppe i Conca og på Conca d'Azzura. Vi blev hentet og bragt, hvis ønsket. God service.

Læs mere

Annika og rejsefæller fra Færøerne boede på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini fra d. 4. til d. 7. september 2012 og på Hotel della Torre Argentina i Rom fra d. 7. til d. 11. september 2012.

Opholdet i Conca dei Marini var meget godt. Et lille hyggeligt familiedrevet hotel i rolige omgivelser mellem Amalfi og Positano, der absolut levede op til forventningerne. Det var et “must” at medbringe egen bil, fordi busserne var godt fyldt op og kørte kun 2 gange i timen i dagtimerne. Taxaprisen fra Amalfi til Conca dei Marini er skyhøj, den koster 72 euro for ca. 4 km. Receptionen på hotellet anbefalede restaurant Le Bonta Del Capo, placeret oppe på bjergsiden et godt stykke fra La Terrazze. Vi besøgt restauranten hver aften, og giver topkarater for kvalitet til en meget god pris, ca 160 kr pr pers for 2 retter incl. vin og vand. Oveni tilbyder de gratis kørsel til/fra hotellet.

Vi lejede biler fra Sixt via Auto Escape, incl selvrisiko annulering. Ved afhenting af bilene, oplyste Sixt at de ikke kendte til den selvrisikoannuleringen vi havde købt hos Auto Escape, og anbefalde at vi købte deres forsikring for at være sikre. De fik overtalt os til denne extra forsikring og tjent nogle extra penge ad denne vej. Vi synes, at forsikringen fra Auto Escape burde fremstå tydeligere for at være dækning nok.

Alt i alt en god oplevelse at købe opholdet gennem In-Italia, og vi anbefaler jeres viden og kompetance til kommende gæster.

Læs mere

Bjørn og Birgitte fra Skovlunde boede på Agriturismo El Giardì i Marone fra d. 28. til d. 30. juni 2012, på Podere le Olle i Montegabbione fra d. 30. juni til d. 1. juli 2012, på Monastero di Santo Spirito i Ocre fra d. 1. til d. 3. juli 2012, på Abate Masseria & Resort i Noci fra d. 3. til d. 7. juli 2012 og på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini fra d. 7. til d. 12. juli 2012 samt på I Tre Baroni i Poppi fra d. 12. til d. 15. juli 2012.

Turen til Italien gik over al forventning. Det første stop var i Marone ved Lago D’Iseo. Udsigten fra hotellet var supergod med søen og bjergene i baggrunden. Vi spiste der begge dage om aftenen, og maden var god og billig. Drikkevarer var inkluderet i middagens pris. Der var en god og afslappet stemning, som vi nød godt af. Vejen ned til hotellet var meget smal og stejl, men man vænnede sig til det.

Efter to dage tog vi til Umbrien, hvor vi boede en nat i Podere le Olle. Fandt det efter en køretur i en olivenlund, som ikke var planlagt. Stedet lå godt, og værtinden var imødekommende, men atmosfæren levede ikke op til vores forventninger. Måske var det ikke italiensk nok. Håndklæder fra IKEA (meget ru) og hvide havemøbler i træ. Vi kom en lørdag, og spiste middag der. Fin udsigt. Morgenmaden O.K.

Videre til Abruzzo og Santo Spirito. Kørselsvejlednigen det sidste stykke fra byen Fasso til Ocre var uden værdi. Vejen var spærret gennem byen, og målet var ca. 5 km borte. Ingen oplysning eller omkørsel. Vi spurgte en dame i byen, men der var ingen hjælp at hente. Efter ca. en time fandt vi frem til klostret. Lukkede døre. Dog var der en lille gitterport med en dørtelefon. Inden for var der en ro og stilhed, som naturligvis hører et kloster til. Værtsparret var meget søde og hjælpsomme. Da vi ikke kunne spise der om aftenen, bestilte de et bord på en restaurant i nærheden. Næste dag spiste vi på klostret på en balkon højt oppe, med udsigt til bjergene. Flot opdækning og virkelig god mad. En oplevelse vi vil huske. Vi var de eneste, der boede på Santo Spirito, men det føltes ikke ensomt. Værelset var stort, og udsigten fantastisk. Nationalparken Gran Sasso er stor og imponerende. Høje bjerge og uspoleret natur.

Turen går videre til Apulien. Nær Noci boede vi på Abate Masseria i en trullo. Det var et dejligt sted, og værtsparret vældig imødekommende. Vi boede der
i fire dage og fik set en masse. Castellinagrotten, Matera med hulebyen Sassi, Trullibyen Alberobello og den hvide græske by Ostuni. Meget spændende
og fremmedartet. Hulebyen Sassi gjorde et stort indtryk og står som et af højdepunkterne. Trullibyen var også meget speciel og kan ikke sammenlignes med andre byer.

Rejsen er ikke forbi, så vi kører gennem Basilicata (meget flot landskab med kæmpemarker og stejle stigninger på vejene) til Salerno og langs kystvejen
(lidt af et mareridt en lørdag eftermiddag) til lidt uden for Amalfi, Hotel le Terrazze. Om aftenen spiste vi højt oppe i landsbyen Conca. Hotellet sørgede for gratis transfer til og fra restauranten. Der var en vidunderlig udsigt, og maden var god og billig. Hotellet var godt, selv om vi kun havde delvis havudsigt. Til gengæld var der en stor terrasse på hotellet, hvor vi nød at sidde sent på eftermiddagen med et glas hvidvin. Amalfikysten er en lang og snoet strækning med små vige og naturligvis det blå hav. Udsigten er dog mest betagende oppe fra bjergene. Ravello er en dejlig by, og Villa Cimbrone er noget helt specielt. Parken er lidt som et eventyr med små overraskelser, som skulpturen Eva i grotten samt stier i forskellige nivauer. Uendelighedens terrasse med den vidunderlige udsigt slår næsten alt. Vi spiste på hotellet Villa Cimbrone og fik 10% på regningen ved fremvisning af entrebillet til haven. Lækkert sted, god udsigt og selvfølgelig fin betjening. Kan anbefales. Vores andre udflugter gik til Positano, Pompei og Vesus, men turen til Paestum overgår de andre. Templerne imponerede og museet med de bemalede kistelåg.

Efter fem dejlige dage går rejsen til Østtoscana. I Tre Baroni ved Poppi. Et dejligt sted lidt oppe i de skovklædte bjerge. Værelset var fint med en fransk altan og udsigt til landsbyen. Restauranten var dyr, men maden god. Vi havde to dage til udflugter, og den ene blev brugt i Firenze. Uffizierne og Santa Croce
manglede vi efter et tidligere besøg. En god dag. Den anden dag gjaldt det Eremitklosteret i Camaldoli. Meget interessant. Da vi var de eneste udlændinge, fik vi soloomvisning på engelsk.

La Verna var det næste mål. Efter en bjergrig køretur nåede vi frem. Det er et valfartsted ligesom Assisi. Mange mennesker, munke og de skønne blåhvide altertavler af Robbia. De er typiske for denne del af Toscana. Vi så dem i eremitklostret og i domkirken i Arezzo. Arezzo er en by med megen charme og liv. I centrum af byen er der et meget skrånende torv og en flot søjlegang. I domkirken overværede vi sidste del af et bryllup. En gruppe af spillemænd klædt i middelalderdragter spillede derefter en fanfare med trommer og trompeter. Det var som et skuespil fra gamle dage, og passede helt til omgivelserne. Fest og farver. En god afslutning på en dag med masser af indtryk. Vi spiste på et godt osteria i byen.

Dagen efter rejste vi til Genua, hvor vi overnattede. Den gamle bydel med de smalle gyder er et besøg værd. Måske kommer vi igen. Rejsen fra Italien endte dagen efter i Alessandria, hvor vi tog biltoget til Berlin.

Vi har været meget tilfreds med de overnatningssteder, hvor vi har boet, og synes det er en god måde at rejse rundt i landet på. Hver region har noget at byde på. Anderledes landskaber, attraktioner, men et fællestræk er den gode mad. Det har været en spændende tur med masser af oplevelser og et møde med de altid venlige italienere. (Måske har vi været heldige, men jeg tror det ikke).

Jeres udflugtsprogram har været en god hjælp og brugt flittigt samt anden rejseinformation.

Læs mere

John og rejsepartner fra København K boede på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini fra d. 5. til d. 11. juli 2011.

Vores tur var på alle måder vellykket, og hotellet fremragende, udsigten fortryllende, ja vores bedste ferie hidtil.

Læs mere

Diana og ven fra Hellebæk boede på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini fra d. 17. til d. 21. september 2010.

Tak, vi har haft en helt vidunderlig tur. Byen ligger helt perfekt lige midt på Amalfikysten. Vi havde lejet en bil og derfor var det nemt for os, at komme rundt, til de nærliggende byer. Ravello, Positano og Amalfi.

Vi tog også båden fra Amalfi havn til Capri, det var er smuk oplevelse af se kysten fra vandsiden.
Da vi ankom til hotellet, en time før tid - stod vores værelse klar til os og det var et fantastisk syn, da vi på værelset åbnede terrassedøren! Udsigten til middelhavet med byen Amalfi i baggrunden - meget meget smukt. Hotellet, fungerede fint, fin service og der var meget stille og roligt!

Har allerede anbefalet det til flere venner og bekendte!

Læs mere

Tom og Anne fra Frederiksberg boede på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini og så på Agriturismo Castellaci i Zagarise fra d. 8. til d. 16. juli 2009.

SUPERfin tur. Alt fulgte planen.
Fint hotel i Conca dei Marini. Agriturismo Castellaci er et utroligt godt sted både - kan varmt anbefales.
Værtsfolekne var meget, meget søde og hjælpsomme.

Læs mere
 
search map