Hotel i Conca dei Marini på Amalfikysten

Hotel Le Terrazze

Hotel Le Terrazze er den øverste hvide bygning
 
Hotel Le Terrazze er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Le Terrazze er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Conca dei Marini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På bjerget over den lille og meget maleriske landsby Conca dei Marini ligger det hyggelige hotel Le Terrazze. Navnet er yderst velvalgt, for det er netop terrassen, som er hotellets helt store plus, og udsigten over havet mod Amalfi og bjergene glemmer du ikke lige foreløbig. Samtidig er Le Terrazze et såkaldt voksenhotel, som kun accepterer børn over 14 år, så kan glæde dig til fred og ro.

En landsby ud over det sædvanlige

Conca dei Marini er en af de mest fotograferede landsbyer på hele Amalfikysten, og gennem årene har den været forsidefoto på et utal af guidebøger. Men det er ikke ensbetydende med, at den tiltrækker mange turister - langt fra, for du kan kun nå ned til det lille centrum ved havet af en ikke ubetydelig mængde trapper, men det er hele turen værd, og så kan du samtidig tage en svømmetur fra den lille strand. Området og landsbyen har gennem årene tiltrukket stribevis af både kongelige og andre berømtheder, hvoraf flere stadig tilbringer deres somre netop her. Hotellet ligger tæt på den lokale Smaragdgrotte - Grotta dello Smeraldo, og der er flere gode restauranter i området.

Læs mere om Hotel Le Terrazze

Et dejligt familieejet hotel

Selve bygningen stammer fra 60'erne, men den blev først indrettet til hotel i 1988 af familien Esposito-Prudente, som stadig står for den daglige ledelse sammen med det meget venlige og servicemindede personale. På trods af beliggenheden lige ud til kystvejen, er der ingen problemer med trafikstøj, fordi hotellet ligger under kystvejen. Der er parkering på taget, elevator, reception og morgenmadsrestaurant og så naturligvis den store terrasse og den hyggelige opholdsstue, hvor du helt sikkert vil føle dig hjemme. Som familien skriver på hotellets hjemmeside, så er deres bedste billeder dem, der er indrammet af vinduerne, og hvor har de ret, for det er næsten umuligt ikke at lade sig forføre af den enestående udsigt.

Værelser med udsigt

Hotellet har i alt 27 værelser som alle er pænt men enkelt indrettet i pastelfarver, der harmonerer med omgivelserne og har udsigt enten mod haven eller havet. Møblerne er ikke nødvendigvis nye, men alle er pænt vedligeholdt med sans for detaljen og passer perfekt ind i stedets miljø. Alle værelser har telefon, satellit-tv, wi-fi, værdiboks, balkon, aircondition (fra 1. juni til 30. september), varme (april, maj og oktober) samt badeværelse med toilet, bruser eller badekarkar og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map