Anmeldelser af Hotel La Conca Azzurra

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel La Conca Azzurra

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Conca Azzurra som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Conca Azzurra. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel La Conca Azzurra

Amalfikysten som feriedestination

Hotel La Conca Azzurra
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Conca Azzurra
Dobbeltværelse (superior relax) m. havudsigt og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2020
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hyggelig og god oplevelse

Meget smuk udsigt fra vores værelse og fra restauranten, fin og positiv betjening, værten var til stede og "nursede" os. Fin service. Maden, både morgenmad og aftensmad var ikke noget særligt, men godt nok.
Et fin udgangspunkt til at opleve Sorrento og halvøen og de mange andre turistmål. Dejligt sted at komme tilbage til efter dagens oplevelser.

Amalfikysten som feriedestination

Der var mange, virkelig mange turister. Alle restauranter, butikker, mm er kun fokuseret på de mange turister, priserne er skruet op, souvenirbutikkerne fylder meget. Men man kan finde de unikke oplevelser og egnens smukke seværdigheder, hvis man gør sig ulejligheden

Hotel La Conca Azzurra
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Conca Azzurra
Dobbeltværelse (superior) m. delvis havudsigt og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Et lille perlehotel på Amalfi kysten hvor nærvær og service er i højsædet

Vi har som par rejst en del i Italien, - specielt nord for Rom til og med Gardasøen. Vi var naturligvis spændte på mødet med Amalfi kysten samt Hotel La Conca Azzurra.

Hotellet er absolut et besøg værd. Måske ikke 7 dage … mindre kan gøre det. Årsagen er, at hotellet ligger lidt isoleret på kystvejen flankeret af et par porcelæn/fajance butikker, hvoraf den ene tilhører hotellet, og derudover finder man i dagtimerne nedgangen til en grotte. Så her er stille sidst på eftermiddagen til hen på formiddagen (kl. 10.). Det kan have sin charme, og på den anden side sin ulempe, idet – som min kone udtrykte det – man er lidt fanget på hotellet. Ingen steder at gå hen efter et godt aftensmåltid … bortset fra værelset. Hotellet har heller ingen bar etc., og er i øvrigt lidt rysten på hænderne, når man bestiller en before eller after dinner drink. Det er ikke noget der åbenlyst bliver tilbudt.

I dagtimerne er der foran hotellet noget der kan minde om trafikkaos. Den første dag blev vi noget overrasket over tumulten foran hotellet, hvor fyldte turistbusser skulle dirigeres, parkeres, tømmes, for 20 min. senere at blive fyldt igen, guides ud mv. Derudover var der biler og scootere frem og tilbage imellem hinanden. Der blev dyttet og båttet … helt på syditaliensk maner. Jeg fik et billede på nethinden af Københavns Hovedbanegård og Toftegårds rutebilstation i Valby på én og samme tid. På en eller anden måde blev disse tumultagtige scener faktisk meget berigende. Vi tog os selv i blot at sætte os ned, glo på trafikken og studiet i italiensk trafikadfærd. Det var både vildt og morsomt. Der gik faktisk lidt sport i at udpege en bil, som ikke var bulet og skrammet. Ja, det var et løjerligt indslag.

Bonusinformation:
1) Ankommer du i egen/lejet bil, skal bilnøglerne afleveres i hotellets reception. Du skal i den forbindelse forvente, at der bliver flyttet rundt på bilen, idet der i dagtimerne skal være plads til turistbusser samt andre gæster til de 2 tidligere nævnte butikker, som er placeret skråt over for hinanden.
2) Busbilletter (bussen SITA holder umiddelbart uden for hotellet) købes i receptionen på hotellet. Husk returbillet.
3) Vil du sejle til Amalfi by, hvilket tager 20 min., kan billetterne købes i receptionen. Sejlturen er lidt dyrere end bussen, men er alle pengene værd. Eneste ulempe er, at sidste returbåd afgår fra Amalfi ved 15.30 tiden. Så kan man i stedet springe på bussen i Amalfi (ved havnen), hvilket i øvrigt kan være lidt af en udfordring, idet der er timedrift og mange rejsene. Først på aftenen er det dog ikke noget problem.

Amalfikysten som feriedestination

Det er nærliggende at besøge Grotta dello Smeraldo. Nedgangen til grotten, som foregår vi en moderne elevator, tæt på hotellets ene P-plads, er faktisk et visit værd. Der er tale om en ”underjordisk sø”, hvor det er muligt at stige ombord i en større jolle roet af en italiener, som pludselig slår ud i sang. På den måde får man en fornemmelse af akustikken i grotten. Helt OK til prisen. Sejlturen tager ca. 15 min. alt inkl.
Obs! Grottens indgang befinder sig i et lille fiskeleje, hvor båden til Amalfi by også afgår fra.

Apropos Amalfi … efter vores vurdering en by som er blevet overpositioneret. Amalfi er klar kønnets fra søsiden. Så er det sagt. Vi kan finde mange andre småbyer i Italien som er betydelig smukkere. Amalfi er overbefolket af turisme … også sidst i september måned. Derudover har byen praktisk ikke noget at byde på. Det eneste som kunne betage os, var de lange gange mellem husene, som praktisk talt minder om en stor labyrint. Det var lidt sjovt. Det er i øvrigt her man finder nogle hyggelige og gode spisesteder. Så kom væk fra havnearealet og den gennemgående færdselsåre midt i byen, så sker der et eller andet. Lad mig i den forbindelse anbefale restauranten La Perla, på adressen Via Truglio, 5 (venstre gangsystem set fra havnen). Det er noget helt særlig … lidt i stil med Disneys Lady og Vagabonden. Sæt tænderne i deres Bruschetta med tomat, hvidløg og olie. Jeg tror ikke, jeg tidligere har smagt bedre Bruschetta. Er du mere sulten, så kast dig over deres Carpaccio. Yderst velsmagende og lækkert.

Vil du opleve noget bjergtagende og smukt, og hvor kameraet kommer på overarbejde, så tag til Positano. Denne kystby, som er i flere niveauer, er noget helt for sig selv. Her er godt nok også noget turisme, men det er fordelt på en anden måde grundet nævnte niveauer. Her fik vi det helt rigtige billede af Amalfi kysten … en kopi af de indbydende postkort, som man ofte ser fra området. Positano kan ikke beskrives … den skal opleves. Bussen uden for hotellet kører til Positano. Husk at stige af ved bygrænsen og gå ind til bykernen. Undervejs vil du se nogle smukke ”billeder”.
I Positano spiser man også godt. I det øvre niveau befinder der sig en restaurant ved navn Valle dei Mulini i noget der kan minde om en lille dal. Her finder man et åndehul … og en fantastisk god pizza. Er du til ansjoser, så nap deres Pizza Napoli. Den kan ikke laves bedre.

Vil du væk fra turismen, have det højt til himlen mv., så bør du bruge lidt tid på byen Praiano, som befinder sig mellem Positano og hotellet. Praiano er opdelt i to halvdele hhv. den nedre del syd for kystvejen og den øvre del på den modsatte side. Sæt bilen nede ved kystvejen, og gå en tur op ad Praianos små gader og stræder. Her er stille, praktisk talt ingen turisme, og så er der bare en helt anden pulsslag. Gå en tur op til kirken. På niveau med kirken og få hundrede meter mod øst, finder du et lille spisested, som har en udendørs terrasse. Køb dig et godt glas vin og tag et kig’ omkring dig. Du finder ikke en bedre udsigt. Her går blikket på uendeligt.
Når du ikke kan holde til flere indtryk, returnerer du til kystvejen, og fortsætter i retningen af Africana Famous Club. Her finder du en sti, som går ned til et fiskeleje med en lille strand og en bagvedliggende slugt. Her er der hyggelige spisesteder, hvor kun italienerne kommer. Fiskelejet er stadigvæk aktivt. Skulle der være behov for en dukkert efter frokosten, så er det et rigtig fint sted.
Når du skal retur til Hotel La Conca Azzurra, fortsætter du op af slugten, indtil du møder kystvejen. Her finder du også busstopstedet.
NB! Husk at købe returbilletten i receptionen på hotellet. Har du ingen billet, kommer du ikke med. God tur. :o)

Hotel La Conca Azzurra
Rent og pænt

Intet er komme efter på selve hotellet og restauranten. Alt var bare i orden. Værelset blev nydeligt rengjort hver dag, og selvom vi ikke ønskede det, var der alligevel nye håndklæder mv. hver dag. Uden for bygningen og specielt ned mod det lille fiskeleje, som er ombygget til solplads for ca. 20 gæster, var der ikke ryddet op. Der stor byggeaffald mv. på gangstien flere steder. Hotellet har også nogle solpladser tæt på bygningen, og det var vist længe siden, at solsengene var blevet rengjort. Ditto var solpladserne helt dækket af nedfaldne blade etc. Ingen gæster benyttede solpladserne i den uge, vi var der. NB! Vejret var til solbadning hele ugen.
Gæstfrihed

Her føler man sig i den grad velkommen som gæst. Her er nærvær og imødekommenhed. Personalet er altid klar til at hjælpe, underordnet hvad det måtte være.
Beliggenhed

Hotellet er placeret på klippesiden og praktisk talt under vejniveau (kystvejen). Det gør, at man ikke bemærker den til tider støjende trafik (dagtimerne) uden for hotellet. Støjen bemærker man i den grad, når man står på kystvejen uden for hotellet. Hotellet befinder sig mellem Amalfi (by) og Praiano/Positano. Her er gode busforbindelser (holder sjældent tidsplanen grundet den megen trafik). Ellers anbefales det at komme i bil, og benytte denne for at komme lidt rundt.
Morgenmaden

Her er rigeligt og det er på ingen måde typisk italiensk, men mere i retningen af Continental breakfast. Kaffen, som bliver brygget kopvis af personalet på en ægte espressomaskine, er rigtig god. Specielt deres Espresso Macchiato er excellent.
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Conca Azzurra
Dobbeltværelse (superior) m. havudsigt og balkon/terrasse

Værelset var lidt en skuffelse. Udtryksmæssigt virkede det koldt. Derudover var værelset noget mørkt, hvilket skyldes at lyset opsluges af værelsets havestue (læs: ikke en åben terrasse/balkon). Alle værelser på etagen havde denne form for havestue, som i øvrigt at var adskilt af en ikke tæt interimistisk væg bestående af høje blomsterkummer med delvis ægte og kunstige planter. Det betød, at der var lugtgener, når naboen fik sig en smøg. Udsigten fra værelset var helt fin. Næsten 180 grader view.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Internettet virkede fra vores værelse, og på hotellet i øvrigt, tilfredsstillende og tilpas hurtigt. NB! Hotellet anvender en ikke sikker forbindelse.
Restaurant

Absolut en fornøjelse. Maden var rigtig god og der var rigeligt at vælge imellem på menukortet. Vi havde tilkøbt halvpension, hvilket var en god løsning. Der var hver aften 5 retter af vælge iblandt hhv. starters, forretter, hovedretter med sidetallerken (eks. stegte grøntsager) og desserter. Idet vores ophold var på 7 dage, fik vi hurtig tanken, at vi på et tidspunkt måtte genvælge nogle af retterne. Tanken blev gjort til skamme. Hver aften var der 5 nye retter inden for hver kategori. Det er service. Ser vi bort fra ”overtjeneren” var betjeningen i top. Det øvrige personale var i den grad servicemindet og nærværende. Her kom ofte en frisk bemærkning og et glimt i øjet.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Hotel La Conca Azzurra

Amalfikysten som feriedestination

Hotel La Conca Azzurra
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Conca Azzurra
Dobbeltværelse (superior) m. delvis havudsigt og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Super beliggenhed

Hotellet ligger et smukt og dejligt sted, med rig mulighed for at se havet fra forskellige vinkler. Hyggelige terasser både til fællesskab og alene tid. Vi havde et smukt værelse med vægmaleri. Der er gode busafgange til de større byer langs amalfikysten og det er rart at vende tilbage til hotellet til to og fred efter turisterne. Der findes vandreture i nærheden og det er bare så smukt rundt omkring med citrontræer, små huse, blomster,

Amalfikysten som feriedestination

Vi var glade for at bestille Enesto Atiti fra Gotransfer til at hente/bringe os fra Napoli lufthavn .
Vi er vilde med Positano (hyggelig by, gallerier, skønt tøj, strand) og Amalfi (tag elevator op til munkeklosteret og gå ned!, sæt jer nede ved stranden ved den gl. Bar ( nabo til dykkerklub ), i Maiori findes der en slow food restaurant.. Pipini?, hvor hele baggården er indhylle i de skønneste citrontræer og dejlige farver på væg..der findes en lemon rute omkring Torre mellem Maiori og Minoiri..den fandt vi ikke, men min datter anbefaler den.
Der findes dejligt håndlavet Silke og bomuldstøj alle steder....smag endelig på lemonade likør og så findes der bare gode vine...

Hotel La Conca Azzurra
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Conca Azzurra
Dobbeltværelse (superior) m. delvis havudsigt og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

En perle

Vi er så tilfredse med hele rejsen og hotellet, som ligger roligt men bekvemt i nærheden af både Positano og Amalfi. Vi lejede bil, men kunne lige så godt have taget bus, da busholdepladsen lå lige uden for hotellet. Gode busforbindelser på Amalfikysten. Hotellet var en perle. Vidunderlig udsigt mod havet og kystlinjen. Vi kunne se Capri fra balkonen (som var aflukket for indsyn). Værelset var fint, maden fantastisk, inklusiv morgenmaden. Personalet var supersøde og hjælpsomme. Passende med plads.
På hotellet: 18 værelser. Alt var perfekt. Hvis man vil have et roligt sted men i nærheden af alt er det perfekt at bo på La hotel Conca Azzura i Conca dei Marini. Velegnet til honeymoon eller, som i vores tilfælde, 50 års rejse med min mand. Vi var der i begyndelsen af april, hvilket var herligt. Varmen var på vej, blomsterne sprang ud, træernes duft i luften... citron tror jeg

Amalfikysten som feriedestination

Amalfi, Positano, RAvello, Capri (Axel Munhes hus)
Gik meget på trapper...

Hotel La Conca Azzurra
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Conca Azzurra
Dobbeltværelse (superior) m. delvis havudsigt og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Helt fantastisk hotel

Smukke værelser, skøn bade mulighed, dejlig mad, meget venlig betjening og fantastisk udsigt. Vi var glade for at have 1/2 pension da der var et stykke vej til andre restauranter

Amalfikysten som feriedestination

Hotel La Conca Azzurra
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Conca Azzurra
Dobbeltværelse (superior) m. havudsigt og balkon/terrasse
Dobbeltværelse (superior) m. delvis havudsigt og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2017
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Fuld værdi for pengene

Godt hotel med fantastisk placering og god service.
Positive og glade medarbejdere der yder lidt mere end man kan forvente

Amalfikysten som feriedestination

Hotel La Conca Azzurra
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Conca Azzurra
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Perfekt hotel

Fantastisk placering og udsigt. Hotellet er særdeles veldrevet, og ved tydeligvis hvad der skal til for at en rejsende føler sig hjemme. Alt i værelset fungerede og var som ønsket. Personalet er professionelt og med en personlig varme og tilstedeværelse som er rar. Som gæst føler man sig ventet, velkommen og hjemme. Morgenmadsbuffet af høj kvalitet, udvalg mindre end typiske nordeuropæiske luksushoteller (ikke så meget varmt osv), men stadig meget dækkende. Morgenmadsudsigten er uvurderlig. Aftenrestaurant var udmærket (spiste der to gange), men ikke på højde med hotellets standard (det havde krævet en Michelin-stjerne til restauranten).

Hotel La Conca Azzurra
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Conca Azzurra
Junior suite med balkon og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Ferie oplevelse

Det har været dejligt at bo der, dejlige omgivelser og glade folk der betjente os.

Hotel La Conca Azzurra
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Conca Azzurra
Junior suite med balkon og havudsigt

Det var meget lydt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 4 5 6 Næste side
 
search map