Hotel i Conca dei Marini på Amalfikysten

Hotel La Conca Azzurra

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når du kommer til Hotel La Conca Azzurra, som er et af de mindre på Amalfikysten, er det som at komme til en helt anden verden. Udsigten over havet er ubetalelig, og hotellet ligger skjult for omverdenen på bjergsiden umiddelbart ved siden af den berømte Smaragdgrotte, og kun ca. 4 km fra centrum af Amalfi.

Helt unik placering

Hotellet er bygget ind i klipperne under kystvejen, og ligger derfor helt ugenert. Beliggenheden under vejen betyder også, at du ikke hører støjen fra bilerne eller de busser med turister, som kommer for at besøge Smaragdgrotten. Pga. den skjulte beliggenhed gør hotellet heller ikke "meget væsen af sig" - og du skal faktisk helt ind på området, før du oplever hotellets helt særlige charme, som er en drøm for enhver romantiker.

Læs mere om Hotel La Conca Azzurra

Personlig indretning

Den kunstneriske og meget karismatiske ejer Salvatore Criscuolo har præget stedet med sin helt særlige personlighed, og både ham og det servicemindede personale gør alt hvad de kan, for at stedets gæster føler sig godt tilpas. La Conca Azzurra har en lille reception, en opholdsstue / lounge med balkon og udsigt, og hvor man bl.a. finder et udvalg af det meget specielle lokale kunsthåndværk, ikke mindst keramik i alle afskygninger, som sælges i butikken over hotellet, hvor der også er en lille bar. Officielt har hotellet 4 stjerner, men da det er et meget personligt indrettet hotel, som også har nogle år på bagen, vælger vi at give det 3½ sol, ikke mindst på grund af udsigten.

Stemningsfuld restaurant med havudsigt

Hotellet har en forholdsvis stor restaurant, som iblandt modtager gæster udefra, bl.a. i form af private fester som bryllupper m.m. Det er her, eller på den åbne terrasse med den fantastiske udsigt, at du kan nyde både din morgenmad og din middag. Det er også her du kan nyde en kølig drink mens kan iagttage, hvordan udsigten rent faktisk ændrer sig i dagens løb på grund af solens eller månens forskellige positioner. Skulle vejret ikke vise sig fra sin bedste side, er det også fascinerende at betragte et uvejr med lyn og torden, som bevæger sig over Amalfikysten, men heldigvis klarer det hurtigt op igen. Sig. Criscuolo er en sand livsnyder, hvilket også fremgår af hotellets udvalg af vine, som han gerne viser frem.

Privat "strand" med barservice

Som gæst på stedet kan benytte den lille jacuzzi i haven, som er åben i dagtimerne, men også den private "strand", mod gebyr, som ligger mellem klipperne neden for hotellet. Stranden kan kun nås ad de mange trapper, men det er alle anstrengelserne værd (stranden er åben fra juni - september, men kun i godt vejr). På "stranden" er der barservice og du kan købe drikkevarer og lette måltider. Hotellet har også en lille båd, som kan bestilles til ture langs kysten eller til nærliggende strande. Af sikkerhedsmæssige årsager er der ingen adgang til stranden for børn under 12 år - du bør også være sikker på benene, for at kunne nyde turen ned ned til vandet og op til dit værelse igen. Rundt om på hotellet er der også flere små terrasser, bl.a. med solsenge, hvor du kan nyde dagen, hvis ikke du vælger at tage på udflugt i området. Som noget helt særligt tilbyder hotellet også gratis privat parkering.

Værelse med udsigt

Hotellet har i alt 18 værelser i flere forskellige kategorier, som alle er pænt indrettet i klassisk stil, og flere har håndmalede landskaber på væggene. Der er ikke to af værelserne som ligner hinanden, og derfor kan det være lidt svært at lave præcise beskrivelser. Alle værelser har som minimum badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer, satellit TV, telefon, minibar, wi-fi, værdiboks, aircondition og de fleste har også større eller mindre møblerede balkoner eller terrasser, hvorfra der fra de fleste er hel eller delvis havudsigt. Flere terrasser er overdækkede og enkelte er også afskærmet med vinduer, som dog kan skydes til side, og på den måde fungerer de faktisk som et ekstra værelse. Enkelte værelser har begrænset havudsigt - enten fra siden eller gennem smukke oliventræer, og på standardværelserne kan vi ikke garantere balkon. Suiterne har et ekstra værelse, og et par af dem ligger i en nærliggende villa, som hører til hotellet og har terrasser i stedet for balkoner.

Læs om værelserne på Hotel La Conca Azzurra

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel La Conca Azzurra

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Conca Azzurra som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Conca Azzurra. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 20 anmeldelser fra Hotel La Conca Azzurra

Et lille perlehotel på Amalfi kysten hvor nærvær og service er i højsædet

Vi har som par rejst en del i Italien, - specielt nord for Rom til og med Gardasøen. Vi var naturligvis spændte på mødet med Amalfi kysten samt Hotel La Conca Azzurra.

Hotellet er absolut et besøg værd. Måske ikke 7 dage … mindre kan gøre det. Årsagen er, at hotellet ligger lidt isoleret på kystvejen flankeret af et par porcelæn/fajance butikker, hvoraf den ene tilhører hotellet, og derudover finder man i dagtimerne nedgangen til en grotte. Så her er stille sidst på eftermiddagen til hen på formiddagen (kl. 10.). Det kan have sin charme, og på den anden side sin ulempe, idet – som min kone udtrykte det – man er lidt fanget på hotellet. Ingen steder at gå hen efter et godt aftensmåltid … bortset fra værelset. Hotellet har heller ingen bar etc., og er i øvrigt lidt rysten på hænderne, når man bestiller en before eller after dinner drink. Det er ikke noget der åbenlyst bliver tilbudt.

I dagtimerne er der foran hotellet noget der kan minde om trafikkaos. Den første dag blev vi noget overrasket over tumulten foran hotellet, hvor fyldte turistbusser skulle dirigeres, parkeres, tømmes, for 20 min. senere at blive fyldt igen, guides ud mv. Derudover var der biler og scootere frem og tilbage imellem hinanden. Der blev dyttet og båttet … helt på syditaliensk maner. Jeg fik et billede på nethinden af Københavns Hovedbanegård og Toftegårds rutebilstation i Valby på én og samme tid. På en eller anden måde blev disse tumultagtige scener faktisk meget berigende. Vi tog os selv i blot at sætte os ned, glo på trafikken og studiet i italiensk trafikadfærd. Det var både vildt og morsomt. Der gik faktisk lidt sport i at udpege en bil, som ikke var bulet og skrammet. Ja, det var et løjerligt indslag.

Bonusinformation:
1) Ankommer du i egen/lejet bil, skal bilnøglerne afleveres i hotellets reception. Du skal i den forbindelse forvente, at der bliver flyttet rundt på bilen, idet der i dagtimerne skal være plads til turistbusser samt andre gæster til de 2 tidligere nævnte butikker, som er placeret skråt over for hinanden.
2) Busbilletter (bussen SITA holder umiddelbart uden for hotellet) købes i receptionen på hotellet. Husk returbillet.
3) Vil du sejle til Amalfi by, hvilket tager 20 min., kan billetterne købes i receptionen. Sejlturen er lidt dyrere end bussen, men er alle pengene værd. Eneste ulempe er, at sidste returbåd afgår fra Amalfi ved 15.30 tiden. Så kan man i stedet springe på bussen i Amalfi (ved havnen), hvilket i øvrigt kan være lidt af en udfordring, idet der er timedrift og mange rejsene. Først på aftenen er det dog ikke noget problem.

Læs mere

Super beliggenhed

Hotellet ligger et smukt og dejligt sted, med rig mulighed for at se havet fra forskellige vinkler. Hyggelige terasser både til fællesskab og alene tid. Vi havde et smukt værelse med vægmaleri. Der er gode busafgange til de større byer langs amalfikysten og det er rart at vende tilbage til hotellet til to og fred efter turisterne. Der findes vandreture i nærheden og det er bare så smukt rundt omkring med citrontræer, små huse, blomster,

Læs mere

En perle

Vi er så tilfredse med hele rejsen og hotellet, som ligger roligt men bekvemt i nærheden af både Positano og Amalfi. Vi lejede bil, men kunne lige så godt have taget bus, da busholdepladsen lå lige uden for hotellet. Gode busforbindelser på Amalfikysten. Hotellet var en perle. Vidunderlig udsigt mod havet og kystlinjen. Vi kunne se Capri fra balkonen (som var aflukket for indsyn). Værelset var fint, maden fantastisk, inklusiv morgenmaden. Personalet var supersøde og hjælpsomme. Passende med plads.
På hotellet: 18 værelser. Alt var perfekt. Hvis man vil have et roligt sted men i nærheden af alt er det perfekt at bo på La hotel Conca Azzura i Conca dei Marini. Velegnet til honeymoon eller, som i vores tilfælde, 50 års rejse med min mand. Vi var der i begyndelsen af april, hvilket var herligt. Varmen var på vej, blomsterne sprang ud, træernes duft i luften... citron tror jeg

Læs mere

Bedømmelse af Hotel La Conca Azzurra

Læs mere

Bedømmelse af Hotel La Conca Azzurra

Læs mere

Hyggelig og god oplevelse

Meget smuk udsigt fra vores værelse og fra restauranten, fin og positiv betjening, værten var til stede og "nursede" os. Fin service. Maden, både morgenmad og aftensmad var ikke noget særligt, men godt nok.
Et fin udgangspunkt til at opleve Sorrento og halvøen og de mange andre turistmål. Dejligt sted at komme tilbage til efter dagens oplevelser.

Læs mere
 
search map