Hotel i Conca dei Marini på Amalfikysten

Hotel La Conca Azzurra

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når man kommer til Hotel La Conca Azzurra, som er et af Amalfikystens mindste, er det som at komme til en helt anden verden. Udsigten over havet er ubetalelig, og hotellet ligger skjult for omverdenen på bjergsiden umiddelbart ved siden af den berømte Smaragdgrotte ca. 4 km fra centrum af Amalfi.

Helt unik placering

Hotellet er bygget ind i klipperne under kystvejen, og ligger derfor helt ugenert, lige som man ikke hører støjen fra bilerne eller de besøgende til grotten på vejen ovenover. Pga. den skjulte beliggenhed gør hotellet heller ikke "meget væsen af sig" - og man skal faktisk helt ind på området, før man oplever stedets storhed.

Personlig indretning

Den kunstneriske ejer Salvatore Criscuolo har præget stedet med sin personlighed, og gør alt for at stedets gæster føler sig godt tilpas. La Conca Azzurra har en lille reception, en opholdsstue / lounge med balkon og udsigt, og hvor man bl.a. finder et udvalg af det meget specielle lokale kunsthåndværk, som sælges i den nærliggende butik.

Stemningsfuld restaurant med havudsigt

Hotellet har en forholdsvis stor restaurant, som iblandt modtager gæster udefra, og her, eller på den åbne terrasse med den fantastiske udsigt, indtages både morgenmaden og evt. middagen om aftenen. Sig. Criscuolo er en livsnyder, hvilket fremgår af stedets udvalg af vine, som han gerne viser frem.

Privat "strand" med barservice

Stedets gæster kan benytte den lille private "strand", som ligger mellem klipperne neden for hotellet, og som kun kan nås ad mange trapper (åben juni - september). Her er barservice men ingen adgang for børn under 12 år - du bør også være sikker på benene for at nyde turen ned ned til vandet og oppe til dit værelse igen. Hotellet tilbyder også privat parkering.

Værelserne

Her er i alt 18 værelser og her tilbydes tre forskellige værelsestyper, som alle er pænt indrettet og har bad med hårtørrrer, brus eller badekar, TV, telefon, minibar, værdiboks, aircondition og privat møbleret balkon med direkte havudsigt. Standardværelserne har begrænset havudsigt - enten fra siden eller gennem smukke oliventræer. Juniorsuiterne har en lille opholdsafdeling og suiterne har et ekstra værelse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Villa Felice Relais

Amalfi, Campania

Hotel Onda Verde

Praiano, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map