Anmeldelser af Bella 'Mbriana

 
Bella 'Mbriana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Bella 'Mbriana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Conca dei Marini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Bella 'Mbriana

Læs personlige anmeldelser af Bella 'Mbriana som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Bella 'Mbriana. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Vibeke og rejsefæller fra Beder boede på Bella 'Mbriana i Conca dei Marini fra d. 9. til d. 16. september 2006.

Conca dei Marini og området var meget spændende.
Opholdet var i bund og grund vidunderligt, og de følgende mikroskopiske småting er blot nævnt for at lette tingene for Jer og de efterfølgende.
Opholdsstederne var super, og de levede helt op til vore forventninger. Specielt Villa Paradiso er helt unik.
Den anden lejlighed er lidt mere ydmyg, men stadig absolut prisværdig. Det ville være rart med et lidt bedre kort - eller bedre forklaring - for at finde stedet. Der er et meget dårligt - næsten ulæseligt - vejskilt i Vettica Minole så man let misser SR ex SS366. Man leder efter mødestedet Hotel Santa Rosa, men det ligner slet ikke et hotel, snarere et godt brugt kloster.
Man kunne godt nævne i husets bog den lille hyggelige strand, der ligger lige neden for Conca dei Marini. Vores meget søde og venlige vejleder viste os hen til en anden strand længere inde mod Amalfi. Det ville også være rart, om man i bogen kunne forklare, hvornår den hydrauliske bom, som deler Conca i to dele er oppe og nede. Når man ved det, kan man køre længere ned mod stranden i sin bil, hvis bentøjet er lidt slidt.
Vi måtte betale kommune-politiet 450 kr. for en mærkat, som gav tilladelse til at parkere inden for de blå streger i en sølle uge. Det er faktisk dyrere end at parkere ved Kastrup Lufthavn i en uge. Jeg betaler gerne prisen- og I havdenævnt, at der var et gebyr at betale - men jeg tror, at det ville være smart, om I meddelte kunderne prisen inden bestilling. Det er ikke en positiv oplevelse at få, når man først er kommet derned. De skal betales kontant. Men politiet var meget venlige og vi grinede meget, og som sagt: alt i alt havde vi et pragtfuldt ophold i Conca dei Marini.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 12 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map