Feriebolig i Conca dei Marini på Amalfikysten

Balcone Marechiaro

Plantegning
 
Balcone Marechiaro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Marechiaro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Conca dei Marini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden Balcone Marechiaro ligger i Conca dei Marini, hvor du finder den nærmeste restaurant lige ved byens strand. De ligger begge ca. 1 km fra huset. Parkering sker tæt på huset, hvis du ankommer i bil. Ankommer du med den offentlig bus, er det værd at vide, at den stopper kun ca. 15 m fra selve lejligheden.

Lokale transportforhold

Amalfikysten opleves bedst på gåben og vi anbefaler at du lader bilen stå, når du bevæger dig i Conca dei Marini by. Har du bilen med, kan du vælge at starte den, når du vil til Amalfi eller længere, men du kan også benytte dig af bussen, så du undgår parkeringskaos (og udgift). I sidste ende kommer enhver bilist til at køre i bussernes tempo.

Læs mere om Balcone Marechiaro

Fireværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (med balkon med havudsigt):
- Lejligheden er på 90 m² fordelt på to plan og består af opholdsstue med køkkenhjørne med ovn og TV samt udgang til balkon på 5 m² med et bord til to personer, soveværelse med dobbeltseng og vindue med udsigt over Amalfi, soveværelse med to enkeltsenge og vindue med udsigt over Amalfi, og et badeværelse med toilet og bruser samt vaskerum med vaskemaskine. På den nederste etage finder man desuden et enkeltværelse og et badeværelser med toilet og bruser. Lejligheden har aircondition og computer med internetadgang.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Balcone Marechiaro

Læs personlige anmeldelser af Balcone Marechiaro som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Marechiaro. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

fantastisk udsigt

rigtig fin lejlighed med fuldt udstyret køkken og fuldstændig fantastisk udsigt over bugten ind mod Amalfi

Læs mere

Pia og Nielse fra København S boede på Balcone Marechiaro i Conca dei Marini fra d. 30. juli til d. 20. august 2011.

Vi har haft den mest fantastiske tur til Conca dei Marini! Vi har været ovenud tilfredse med lejligheden. Altanen var større end forventet, og udsigten var virkelig fantastisk - ubeskrivelig! Vi brugte aircondition i soveværelset, som fungerede upåklageligt. Ditto mht køkkenet - vi brugte det meget og kørte flere gange til det store supermarked, Auchan, i nærheden af Pompei (ca. 1 times kørsel derfra). I Conca findes et mindre supermarked, som har et udmærket udvalg af frugt/grønt, skinker/pølser og oste. Ved siden af supermarkedet ligger en glimrende restaurant, hvor vi spiste nogle gange. De grillede friske blæksprutter og deres pizzaer kan anbefales.

Lejligheden ligger i et dejligt, stille og roligt område, hvilket passede os rigtig godt. Men hvis man søger byliv, masser af restauranter og barer skal man ikke bo her.

Vi gik turen NED til og OP fra stranden mange gange - og ja, det er hårdt i 35 graders varme! Men absolut turen værd. Vandet var ubeskrivelig dejligt og udsigten fantastisk. Vi brugte 2 forskellige strande: Lido di Capo di Conca (som ligger til højre for Hotel Belvedere) samt den strand, der ligger til venstre for Hotel Belvedere (gå ned ad Via Marina). Vi besøgte Conca 3 uger i august, hvilket betød, at der var mange italienske turister - i særdeleshed den sidste af ugerne. Dette betød, at der var mange mennesker ved stranden.

Vi kørte mange ture i vores lejede bil - bl.a. til Amalfi, som vi dog fandt meget turistet og proppet. Ravello er skøn. Pompei kan fint kombineres med et besøg ved Vesuv. Salerno er en dejlig, større by med udmærket shopping. Sejlturen dertil fra Amalfi var vidunderlig.

Læs mere

Claus og hustru fra Kgs. Lyngby boede på Balcone Marechiaro i Conca dei Marini fra d. 25. juli til d. 1. august 2009.

Conca dei Marini-opholdet var en absolut perle. Lejligheden (Balcone Marechiaro) var perfekt og rummelig - mildt sagt, vi var kun to - og udsigten fra balkonen uforlignelig. Det var svært at løsrive sig - og hvorfor skulle man egentligt også det?

Bureau-vejledning m.v. var perfekt, og vi fik stor hjælp. Eneste lille minus er det mærkværdige mødested ved Hotel Monastero di Santa Rosa, der for det første absolut ikke er et hotel men en komplet ruin uden kendetegn af nogen art, og derfor enormt svær at finde. Det må kunne gøres mere logisk et eller andet sted. Selv vores gps strejkede totalt og nægtede at hjælpe os til noget fornuftigt.

Amalfi som sådan er en anelse 'turistet', men det styrer man jo selv. Vi nåede et besøg i Pompeji (anbefaler at gøre det med guide), en tur op på Vesuv i samme runde, et fantastisk koncertbesøg i den meget smukke Ravello (Villa Rufolo), en tur op over bjergne mod Sorrento m.v.

Og så nåede vi først og fremmest en del badeture på den meget charmerende strand lige neden for lejligheden (ca. 800 trin stejlt ned - og desværre også op - gå ned ad trappen mod 'hovedvejen' og gå så videre ned ad stien til venstre for Hotel Belvedere). Hernede fandt vi også et par fortryllende og meget italienske restauranter med superfrisk fisk og tilberedt, så englene synger. Hér kom italienerne sejlende ind - flere selskaber med deres egne muslinger, som de netop åbnede og bare spiste med lidt citronsaft. Dagens fisk tilberedt efter forgodbefindende, kolde vine og pragtfuldt miljø - og billigt. Spaghetti Vongole (som vi er blevet gode kendere af efterhånden og denne hér var super), blæksprutter i alle afskygninger, små udefinerbare fiskestrimler og de pragtfulde ansjoser. Vælg ikke restauranten helt i vandkanten men de to andre, der ligger lidt ydmygt tilbagetrukket (dog kun få meter fra strandkanten). Gider man ikke de mange trin, kan man køre ad vejen til Amalfi og så blive hentet (gratis) dér i stedets egne små både. Men med så megen mad, som man når at spise, er det såmænd godt med de mange trin.

Læs mere

Marie og mand fra Rungsted boede på Balcone Marechiaro i Conca dei Marini fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi var meget, meget glade for området og byen, der var betagende smukt, folk var venlige og vi følte os meget hjemme. Det var dejligt, at det var så ikke-turistet, til forskel fra hvad vi kunne se i mange af de nærliggende byer. Lejligheden var over al forventning, især var vore teenagere glade for internet-adgang! Det var rigtig fint, at der var så mange rum og så meget plads i det hele taget. Til de næstkommende skal man måske lige understrege, at det kræver noget at køre i bil i området, man skal være ganske trænet, mener vi, i kørsel på stejle, smalle veje befolket med italienske bilister....

Vi synes I har været meget checkede omkring hele arrangementet, I har hjulpet os med at finde et fantastisk sted, og vi har vældig lyst til at komme igen.

Læs mere
 
search map