Anmeldelser af Amalfi 51

 
Amalfi 51 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Amalfi 51 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Conca dei Marini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Amalfi 51

Læs personlige anmeldelser af Amalfi 51 som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Amalfi 51. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lise fra Løgstrup boede på Amalfi 51 i Conca dei Marini fra d. 25. maj til d. 2. juni 2012.

Lejligheden havde en fantastisk udsigt fra to terrasser - den ene under et stort abrokostræ, hvor vi grillede om aftenen. Desuden hørte der en lille citronlund til med nogle fantastiske kæmpestore citroner, som vi bare kunne bruge løs af, og der var også et enkelt appelsintræ, så vi kunne få appelsinskiver i vores spritz.

Men den er lidt besværlig at komme til, da man først skal parkere lidt fra nedgangen til lejlighederne, og derefter er der 40 trin ned. Parkering er gratis indtil 15. juni.

Lejligheden var skinnende ren, da vi ankom, og der er både vaskemaskine, tørrestativ og tøjklemmer, og desuden duge, dækkeservietter, viskestykker, viskestykker, karklud og skuresvamp.

Den lille strand nedenfor har 3 gode fiskerestauranter og man kan leje liggestole, parasoller og både, men der er altså 600 trin ned ad bjergsiden og ikke mindst det samme op.

Der ligger også et par gode pizzeriaer længere oppe i byen - 300 trin, hvis man vælger at gå, og ved siden af det ene pizzeria er der en lille købmand, som er vældig flink, og lidt længere henne ad vejen en slagter, som også var vældig tiltalende, men det kræver nok, at man kan lidt italiensk, hvis man skal spørge efter bestemte varer.

Der var heldigvis også dyner i lejligheden, for det var lidt koldt og fugtigt om natten, fordi lejligheden ligger så tæt på vandet, så vi var nødt til at have aircondition tændt om aftenen for at få varmet lidt op og tørret luften.

Hvis jeg skal nævne det negative, så synes jeg, at gæsterne skal have en bestemt kontaktperson at henvende sig til, som kan et rimeligt engelsk, for da jeg ringede til det opgivne nummer som aftalt inden vores ankomst, talte jeg med en dame, som simpelthen ikke kunne forstå, hvor vi var. Jeg måtte give telefonen til min datter, som taler flydende italiensk, og vi fandt så ud af det. Da vi kom til lejligheden ville hun helst forklare alting til min datter, så hun kunne nøjes med at tale italiensk. Til gengæld talte hende, vi afleverede lejligheden til, fint engelsk.

Rent praktisk er der for lidt lys ved køkkenbordet, når man skal lave mad - der er kun lyset i emhætten. Der mangler også sengelamper i soveværelset i stueetagen, og nogle af lamperne på terrasserne manglede nye pærer. Internet og telefon virkede ikke de to første dage, hvorefter der kom to mand og tilsluttede det. Vi savnede en stor køkkenkniv, men til gengæld var der en sjov lille mølle, hvor man kunne rive parmesan i. Der kunne godt være lidt flere tallerkener og vinglas i stedet for et hav af kopper og desuden nogle små glas til fx limoncello. Jeg savnede også en brødkurv og nogle mindre skåle.

Men alt i alt var vi meget tilfredse med lejligheden, så I kan roligt anbefale den, men til ikke-gangbesværede.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Kirsten og hendes rejsefælle fra Roskilde boede på Amalfi 51 i Conca dei Marini fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

Amalfi 51 - Toværelseslejlighed med hems til 2/4 personer:
Denne lejlighed levede helt op til det skrevne og vores forventninger blev indfriet, bortset fra noget dyre uge-parkering vi blev afkrævet, det skal dog siges, at I havde lavet en mail til os, men den modtog vi, mens vi boede dernede, og fik den jo så først da vi kom hjem. Vigtigt at skrive om indkøbsmuligheder, der er en meget lille "alimentari-forretning" med et meget begrænset udvalg og meget sjældent brød. I denne lejlighed ville det være meget fint at være 4 personer, der fint plads og køkken faciliteter er meget gode.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Søren og hans rejsefæller fra Aabybro boede på Amalfi 51 i Conca dei Marini fra d. 31. marts til d. 7. april 2007.

Vi har været ovenud tilfredse med vores ophold i Conca dei Marini. Byen var lille og rolig, og vi har nydt de fantastiske landskaber i området i fulde drag. Lejligheden var utrolig god, ren og meget velholdt, og den oversteg vores forventninger.
Der var en god service både fra bureauet og ejerens side.
Vi havde lidt problemer med at finde mødestedet, bl.a. fordi det var blevet mørkt, da turen ad de snørklede veje tog længere tid, end vi havde beregnet. Men trods den forsinkede ankomst var der en person til at tage imod os efter et par telefonopringninger. Der var rigeligt med udflugtsmål. Det var alt i alt en utrolig god uge.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map