Feriebolig i Conca dei Marini på Amalfikysten

Amalfi 51

 
Amalfi 51 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Amalfi 51 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Conca dei Marini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden ligger i rolige og smukke omgivelser og med en flot havudsigt cirka 3 km fra Amalfi by. Dette er lejligheden for dem, der ønsker at opholde sig i fredelige omgivelser, men som samtidig vil være tæt på et stort udvalg af restauranter og butikker.

Beliggenheden

Fra lejligheden er der ca. 1 km til stranden og i den modsatte retning (opad) finder man Conca dei Marinis eneste restaurant. En lille have med citrontræer og grill samt en terrasse med spisebord og havudsigt giver dig lyst til at blive i dette lille paradis i stedet for at tage på udflugter. Bilen kan parkeres på offentlige pladser - mod betaling - ved vejen ca. 30 trappetrin fra indgangen til haven.

Læs mere om Amalfi 51

Toværelseslejlighed med hems til 2/4 personer:
- Lejligheden er ca. 60 m² og består af køkken (med ovn), soveværelse med dobbeltseng, hems med dobbeltseng, opholdsstue med fjernsyn og terrasse, hvor man kan sidde og nyde udsigten over et dejligt syditaliensk måltid med dertil hørende vin, badeværelse med toilet og brus. Lejligheden råder desuden over aircondition, vaskemaskine og internetforbindelse (egen PC må medbringes).

Skjul teksten
 
 
search map