Feriebolig i Conca dei Marini på Amalfikysten

Amalfi 51

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejligheden ligger i rolige og smukke omgivelser og med en flot havudsigt cirka 3 km fra Amalfi by. Dette er lejligheden for dem, der ønsker at opholde sig i fredelige omgivelser, men som samtidig vil være tæt på et stort udvalg af restauranter og butikker.

Beliggenheden

Fra lejligheden er der ca. 1 km til stranden og i den modsatte retning (opad) finder man Conca dei Marinis eneste restaurant. En lille have med citrontræer og grill samt en terrasse med spisebord og havudsigt giver dig lyst til at blive i dette lille paradis i stedet for at tage på udflugter. Bilen kan parkeres på offentlige pladser - mod betaling - ved vejen ca. 30 trappetrin fra indgangen til haven.

Toværelseslejlighed med hems til 2/4 personer:
- Lejligheden er ca. 60 m² og består af køkken (med ovn), soveværelse med dobbeltseng, hems med dobbeltseng, opholdsstue med fjernsyn og terrasse, hvor man kan sidde og nyde udsigten over et dejligt syditaliensk måltid med dertil hørende vin, badeværelse med toilet og brus. Lejligheden råder desuden over aircondition, vaskemaskine og internetforbindelse (egen PC må medbringes).

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Torre Paradiso

Minori, Campania

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Campania

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map