Anmeldelser af Terrazza Saraceno

 
Terrazza Saraceno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Saraceno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cetara og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Saraceno

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Saraceno som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Saraceno. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mogens og familie fra Kbh. N boede på Ville della Casa i Cetara fra d. 3. til d. 10. september 2005.

Cetara var en stor fornøjelse. Dels var det en fantastisk hyggelig by med meget få udenlandske turister, søde lokale beboere og billige restauranter, hvilket alt sammen var virkelig dejligt (ikke mindst sammenholdt med resten af Amalfi-kysten), og dels var lejlighedens terrasse og beliggenhed (både udsigten og adgangen til den private
bade-klippe) uovertruffen.
Til gengæld trækker det ned, at lejlighedens inventar var meget nedslidt.

Men alt i alt absolut anbefalelsesværdigt.

Vi fik en god service fra det lokale kontor.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
Steen og familie fra Kbh. Ø boede på Ville della Casa i Cetara fra d. 16. til d. 23. juli 2005.

i boede en uge i juli 2 voksne med 3 børn i Villa Della Casa i Cetara. Vi kom dertil med offentlige transportmidler, hvilket fungerede fint (de kører alligevel ret vildt i bil langs den smalle, snoede kystvej). Det er en rigtig dejlig by, hyggelig, rolig, lokal, med en lille håndfuld restauranter og barer og en stribe små butikker. Og en rigtig fin og stor lejlighed med en skøn terrasse direkte ud til havet med udsigt over Salerno, bjerge og Cetaras havn. Det tager fem min. ned i byen ad trapper og lidt mere opad til lejligheden igen. Man kan være flere familier, der lejer begge lejligheder og der er god terrasseplads til at alle kan være ude - det lufter dejligt fra havet, så det var ikke for varmt, og der er direkte adgang til havet via en trappe fra klipperne, og flere små strande lige ved. Det er et godt udgangspunkt for ture: vi tog bl.a. båd til Amalfi og Positano, til Pompeji og vi besteg Vesuv. Det lokale turistbureau står for det praktiske og de var søde og effektive. Kan varmt anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Anna Marie og familie fra Aabyhøj boede på Ville della Casa i Cetara fra d. 4. til d. 11. juni 2005.

Vi har haft en fin ferie- synes det var strengt med så fjerne parkeringsmuligheder- ligeledes var det ogå noget svært at færdes med 2 små børn i klapvogne, men vi kendte jo heller ikke stedet i forvejen. Huset var fint- bortset fra køkenet, som vi fandt møjbeskidt og bestemt ikke efter de normer som findes i et dansk sommerhus. Vejret var godt og folk var meget flinke- Vi fandt det også lidt underligt med at skaffe sig varmt vand, gasvarmeren gik ud hele tiden- og vi var trods alt 8 voksne mennesker der skulle vaskes, Havde hjælp nede fra kontoret 3x før vi fandt ud af et system. Sidste morgen hvor vi gik i meget lidt tøj for at nyde vejret indtil vi skulle være ude af huset kl 10, stillede der er maler, hvis rekvisitter var inde i huset- dem fik han- så begyndt han at male på altanen- kunne det ikke være gjort inden vi kom- eller efter kl 10. Vi blev i hvert fald snydt for at sole os den morgen. alt i alt har det været en god oplevelse, men vi vælger nok næste gang noget der er lettere tilgængelig med bil og børn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 7 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Jakob og familie fra København tilbragte sommerferie på Ville della Casa fra d. 26. juli til d. 2. august 2003. Han skrev om stedet:

Tusind tak for en dejlig oplevelse!!!!
Cetara var en vidunderlig by og vores hus " Ville della Casa" var absolut lige så fantastisk!!! Udsigten fra den store terrasse, hvor vi opholdt os det meste af tiden, skabte de perfekte rammer for en ferie der i den grad fyldte os med energi!
De lokale var yderst imødekommende og folkene på Cetour, var meget venlige! 
Huset i sig selv var en smule smagløst indrettet, men sådan er det jo i Italien,- og der mangelede måske lidt ting i køkkenet... Men det gjorde ingen ting! Parkerings pladsen som man betalte mange penge for ligger absolut for langt fra huset!!! 2 km op af bakke - det er ikke sjovt i 35 graders varme....
Alt i alt har det været en vidunderlig tur, og vi vil bestemt bruge in-italia igen næste år!!!!
Tusind tak for denne gang

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Anette og familie fra Albertslund boede på Ville della Casa fra d. 7. til d. 14 juli 2001, inden de kørt til Toscana. Hun skrev efter hjemkomsten:

Cetara var helt igennem vidunderlig. Byen er utrolig charmerende med masser af lokalt liv. Den mindst turistede på Amalfi-kysten - i hvert fald var de fleste turister italienere. Byen ligger meget ynddigt og vi lærte byens handlende at kende. Lejligheden var vi meget tilfredse med. Den store lejlighed, som vi havde, ligger øverst og er derfor nok også den bedste. Den kan sagtens rumme de 8 mennesker/to familier vi var. Alle værelser er store, stuen er meget rummelig og der er et ret stort køkken samt to badeværelser. Mens intet overgåes af terassen, der er meget stor og har den mest vidunderlige udsigt over havet og hele Salerno-bugten. Stuen og de 3 - dvs. ikke alle 4 værelser, som der står i annoncen - har dør ud til terassen. En trappe fører ned til en klippe, der er gjort plan og som er meget fin at bade fra. Familiens mindste badede fra stranden, der ligger 2 min. gang fra lejligheden. Vi følte os godt behandlet af Cetour, der også skaffede os en ekstra nøgle. Det var nødvendigt, når man er to familier, der tager på forskellige turer. Det var besværligt at - den dyre - parkeringsplads lå så langt og højt (!) fra lejligheden
Alt i alt var vi meget glade for Cetara, og vi tror ikke det er sidste gang, vi bor i byen og i den lejlighed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Sammen med hele familien tilbragte Chresten fra Virum en uge på Ville della Casa fra d. 30. juni til d. 7. juli 2001. De skrev efter opholdet:

Opholdet i Cetara levede fuldt og helt op til vore forventninger. Vi var jo 12 personer, og de to huse gav jo god plads, hvilket vi alle og især børnene nød. Udstyret i husene var godt. Vi nød alle den nære kontakt med havet og den private klippestrand, som blev benyttet af alle, store som små, så snart lejlighed gaves. Udsigten fra husene er jo også enestående, både i dagslys og om aftenen, hvilket især vi voksne nød, og så blev vi endda beriget med en fuldmåne. Parkeringsforholdene var jo lidt besværlige. Vi kom i 2 biler, 12 personer, og havde derfor en del bagage, så det krævede nogen planlægning både at organisere og gennemføre at aflæsse og laste biler og personer uden at vejen blev blokeret. Et lille kort, der viste, hvor Cetours kontor lå, ville også have lettet os, da vi ankom. Personalet på kontoret var meget venligt og hjælpsomt. Cetara er jo en køn lille by og ikke så turistpræget som mange af de andre byer, og vi blev hurtigt kendt og venligt behandlet af de forskellige handlende i byen.
Cetara ligger jo også centralt for ture i omegnen som Amalfi, Ravello og Capri. Ligesom Vesuv, Pompei og Herkulaneum er lette at komme til, for slet ikke at glemme Amalfi kysten, som er fantastisk. Som du kan se, har vi været godt tilfreds med vores ophold i Cetara.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2001
Antal rejsende 12 voksne
Navn
Anita, Jan og familie fra Castelmaggiore i Italien holdt ferie d. 28. april til d.5. maj på Ville della Casa. De skrev om stedet:

Vi var meget meget glade for byen og omradet. Byen var overhovedet ikke turistpreget pa nogen made, hvilket alle de andre byer langs Amalfi-kysten var. Vi kom I snak med mange af byens lokale folk og handlede kun ind I de sma butikker I Cetara.
Selve lejligheden var lidt skuffende, iser fordi vi fik at vide at den var blevet restaureret for 2 ar siden. Den havde faet en omgang maling (heldigvis), det var alt. Da vi bor I Italien ved vi, at lejligheder og indretning er meget spartansk, men rene. Denne lejlighed trengte til en ordentlig omgang hovedrengoring I krogene, men sadan er det jo tit med noget som bliver udlejet til mange forskellige mennesker.
Lejligheden lå superlekkert, lige ud til vandet og vi nod rigtig den store terrasse. Ulempen var nok parkering og aflesning af bagage.
Parkeringspladsen (som jo ikke var gratis) la ca. 1 km. fra boligen, derforuden kunne man ikke lesse bagagen af ud for boligen, da man hverken kunne eller matte parkere I nerheden. Vi fik lost proplemet, ved at den flinke mand fra rejsebureauet foreslog at vi skulle lesse al vores bagage over I hans lille Fiat Panda og sa kore op og holde ved lejligheden (den lille bil kunne med nod og neppe moses ind mellem to stalstenger). Da vi provede at holde der med vores bil (Peugeut 406 stationscar) blev vi viftet vek af en politibetjent, men da manden fra rejsebureauet kom I sin Panda, sagde betjenten ikke noget, fordi han havde en sag at "ordne" med betjenten.
Ja, ja det er jo Italien og ikke mindst Syditalien. Med hensyn til jer (in-italia) har vi bestemt ikke noget at klage over - mange tak til jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2001
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Tina og familie fra Luxembourg holdt påskeferie på Ville della Casa fra d. 7. til d. 14. april 2001. Hun meddelte efter rejsen:

Efter en dårlig start på ferien med maling lugt etc. og deraf følgende hotel ophold havde vi en udmærket ferie.
Cetara er en hyggelig by og vi fik en god behandling hos det lokale bureau efter at problemerne var løst. Især var chefens søster utrolig venlig og hjælpsom/service-minded. Alt i alt et OK ophold.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2001
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map