Feriebolig i Cetara på Amalfikysten

Terrazza Saraceno

 
Terrazza Saraceno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Saraceno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cetara og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggenheden er lige til et postkort


Når du ser billeder fra det lille, maleriske fiskerleje Cetara, så er det yderst sandsynligt, at du også vil se byens vartegn, det gamle, massive normanniske tårn, der ligger ved indgangen til byen. Ved siden af dette tårn finder du lejligheden Terrazza Saraceno, der således på samme tid ligger to minutter fra byens centrum og fra den offentlige strand... og lige ud til havet og den smukke bugt.

Et liv under åben himmel


Udsigten fra lejlighedens store terrasse, som naturligvis er udstyret med bord, stole, parasol og solsenge, er virkelig det hele værd. Kommer du her i sommerhalvåret (og det gør du sikkert), er sandsynligheden for, at du kommer til at opholde dig inden døre ganske lille, for terrassen er simpelthen for fristende. Fra lejligheden har du via trapper direkte adgang til byens offentlige strand, men du kan også vælge at bade fra den private klippeafsats, som ligger neden for huset.

Anbefales til en ferie uden bil


Det er bestemt ikke alle steder i Italien, at vi er imponerede over den offentlige transport, men på Amalfikysten er den ofte et godt valg. Busserne kører nemlig meget ofte op og ned langs kysten, vejene er så smalle og fulde af skarpe kurver, at de erfarne lokale buschauffører i reglen kører hurtigere end udefrakommende bilister, og så er parkering både besværligt og dyrt. Hvis du har bil med til Terrazza Saraceno, skal du således påregne at skulle parkere op til et par kilometer væk og tilmed betale en solid pris for det.

Lejligheden på Terrazza Saraceno

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, køleskab, espresso-maskine og opvaskemaskine), to soveværelser (begge med balkon med havudsigt) med dobbeltseng samt enkeltseng, badeværelse med bruser og wc samt et andet badeværelse med badekar med vandmassagefunktion og wc. Lejligheden er udstyret med aircondition og vaskemaskine.

 
 
search map