Anmeldelser af Terrazza Punzi
 
Terrazza Punzi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Punzi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cetara og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nedslidt lejlighed med god udsigt

En stor lejlighed godt beliggende med en fantastisk udsigt ud over by og havet! Vi havde læst, at lejligheden ikke var så velholdt, så forventninger var derefter. Men desværre var det endnu værre end vi havde forventet. Værst var det, at airconditionen ikke virkede. Vi gik til det lokale bureau næste formiddag, og de lovede at sende en tekniker. Han kom 5 dage senere... Det er ikke i orden at skulle sove i over 30 graders varme i 6 dage, når der i beskrivelsen er lovet aircondition!
Generelt var lejlighedens inventar nedslidt. En lænestol havde kun to ben, det var kun den ene af de 2 havestole, som ikke var itu, der var ikke udendørslys, skufferne var ved at gå fra hinanden, brusehovedophænget var knækket af o.s.v., og alle disse ting var ærgerlige irritationsmomenter.
Vi savnede meget en markise på den skønne sydvendte altan, så vi også kunne benytte den, når solen stod direkte på (fra morgen til eftermiddag).
Det er en meget livlig, hyggelig by, hvor kystvejen kører igennem fra den ene bjergtop til den anden, hvilket giver en del dytten fra busser og meget bilstøj - næsten døgnet rundt. Kirkeklokken slår hvert kvarter og italienerne lever livet udendørs. Det er meget charmerende, men man skal være forberedt på støj.
Personalet hos CE Tour var super hjælpsomme med hensyn til turplanlægning, hvilket vi havde stor glæde af.
Der var MANGE mennesker på strandene, og det kan anbefales at medbringe et liggeunderlag til at ligge under håndklædet på stranden (eller en liggestol).

Anbefaling til kommende gæster

Vi tog bussen til Ravello, som er en smuk og meget eksklusiv by. Herfra gik vi ned ad bjerget til Minori gennem citronplantagerne. Det var en fint afmærket tur med trapper hele vejen med ca. 1.400 trin, som vi klarede på en times tid. På et tidspunkt deler vejen sig, og vi valgte den lidt længere vej igennem frugtplantagerne. Man kan også vælge at gå mellem husene hele vejen ned.

Terrazza Punzi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Punzi
Lejlighed Casa Punzi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Terrazza Punzi
 
search map