Anmeldelser af Terrazza Punzi

 
Terrazza Punzi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Punzi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cetara og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Punzi

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Punzi som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Punzi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Lars og familien fra København boede på Terrazza Punzi i Cetara fra d. 24. juni til d. 8. juli 2006.

Vi var en familie på fem som havde lejet Casa Punzi i Cetara i to uger - og det var meget dejligt, både lejligheden, Cetara og omgivelserne. Der var god plads i lejligheden og en fantastisk balkon med storslået udsigt. Cetara kan virkelig anbefales fremfor Amalfi fordi der ikke er nogen hoteller i byen. Turister er velkomne, der er små hyggelige butikker hvor man kan få alt, men man slipper for masseturisme og cappuccinoer til 5 euro. Vi synes byen var meget gæstfri og hyggelig.
Den lokale agent var også et godt bekendtskab. Skulle vi finde et par småting at kritisere, må det være at den lovede airconditon var af ældre dato og ikke forfriskede noget der kunne mærkes, og at vi ikke var blevet oplyst om at gasflasken skulle skiftes være uge - vi løb selvfølgelig tør lørdag aften. Som andre har gjort opmærksom på er parkeringsplads nødvendig at bestille, og den er dyr: 17 euro om dagen.
Men alt i alt en glimrende ferie. In-Italias website, inklusive bestilling, kommunikation og betaling fungerer helt upåklageligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Jens og hans familie fra København boede på Terrazza Punzi i Cetara fra d. 14. til d. 27. maj 2006.

Tak for god vejledning og hjælp til valg af lejlighed: Casa Punza i Cetara. Vi skulle skrive en bog - og sted og lejlighed var ideel til kombination af arbejde og ferie. Vi har været meget glade for at bo der. Byen er hyggelig med venlig lokalbefolkning og næsten ingen turister. Lejligheden er velindrettet rummelig og med en storslået udsigt over byen og Salermobugten fra balkonen.
Cetour-kontoret i nærheden var meget hjælpsomme - med gode råd og e-mail-adgang.
PS. Inventaret på balkonen er for billigt og går let i stykker, ellers kun små skønhedsfejl ved lejligheden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
AnneMarie og familie fra Hjørring boede på Terrazza Punzi i Cetara fra d. 8. til d. 15. oktober 2005.

Efter at have kørt rundt i området kan vi klart konkluderer, at Cetara bare er den bedste by på hele Amalfi-kysten. Virkelig en perle. Næsten ingen andre turister (man mærker dem i hvertfald ikke), meget venlig og imødekommende lokalbefolkning, trods vores ringe italienske sprogkundskaber, og en meget god og børnevenlig strand på den anden side af havnen. Lejligheden (Casa Punzi) fremstod ren og pæn, da vi ankom. Møblerne bærer præg af, at der er tale om udlejning, men alt i alt er vi godt tilfredse med standarden, og vi kom let til at føle os hjemme.
Vi prøvede at par af byens restauranter, og kan især på det varmeste anbefale "San Pietro", Lækker mad til rimelige penge og meget personlig betjening. Selv om det er en "finere" restaurant, blev der ikke set skævt til at vi havde børn med - tværtimod. Endelig vil vi meget fremhæve Jeres lokale kontaktpersoner hos Cetour. Vi er aldrig andre steder blevet modtaget med så megen varme, venlighed og hjælpsomhed - virkelig imponerende!
Det er svært at anbefale nogle ting frem for andre, da det jo er meget forskelligt hvad man søger på en ferie.
Vi fik fint vores ønsker om natur, kultur (bl.a. Pompei og Vesuv) kombineret med badeferie opfyldt. Eneste mindre gode oplevelse, var en køretur langs kysten syd for Salerno, som slet ikke var hvad vi havde forestillet os. Men
så kunne vi jo heldigvis vende om og køre hjem til Cetara! Endelig skal det da også nævnes, at vi har været yderst tilfredse med Jeres indsats.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Anni og familie fra Ebeltoft boede på Terrazza Punzi i Cetara fra d. 20. til d. 27. august 2005.

Vi havde en rigtig god ferie, gode oplevelser, så som mad, befolkningen og søde mennesker på jeres kontor. Lejligheden var også ok, det eneste vi vil anbefale jer, er at sige til folk, at det er bedst at bestille parkering, da det er umuligt at komme af med bilen og så opgive prisen på parkering, da dette ikke er helt gratis, vi gav 110 euro, som jo næsten gik lige op med depositumet, men ellers var det
super.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kjeld og familie fra Ringsted boede på Terrazza Punzi i Cetara fra d. 30. juli til d. 6. august 2005.

Vore forventninger - og ikke mindst forventningens glæde er blevet indfriet flot og fint ved vort ophold i Cetara.
Der skal fra vores side af, lyse en stor ros til jeres agent; Cetour i Cetara - det var dejligt, at møde så imødekomne og rare mennesker efter den lange biltur, og hele indcheckning forløb meget professionelt. Meget flot service og speciel hjælp i forbindelse med vor bagage, forgik rigtig flot, når man tænker på, at vor bil måtte stå i vejen for de handlende i gaden, i den halve time det tog os at få vor bagage op i lejligheden.
Parkeringspladsen til vor bil, lå dog et godt stykke fra lejligheden, men vi havde ikke på noget tidspunkt en usikkerhed om, at vi ikke ville få vor bil at se igen, da sikkerheden var i top på denne P-plads, og de ansatte utrolige søde og hjælpsomme.
Lejligheden levede fuldt op til vore forventninger, selvom sengenes hårdhed gav lidt stive rygge om morgen, men udsigten at stå op til var det værd.
Cetara er en dejlig og hyggelig by, kunne dog til tider godt tage pusten lidt fra én, med alle de stejle bakker og mange trappetrin :-)
Generelt stor venlighed og imødekommenhed fra de lokale. Så vi kan kun anbefale dette som et godt feriested, hvor man oplever et ikke-turist ITALIEN - men samtidigt kun har 30-60 minutters bilkørsel til seværdigheder m.m. ( Cetara ligger ganske fint i forhold til Vulkanen Vesu og byen Pompei blandt andet. )

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map