Anmeldelser af Terrazza Punzi

 
Terrazza Punzi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Punzi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cetara og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Punzi

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Punzi som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Punzi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

En meget hyggelig lejlighed med perfekt beliggenhed!

En utroligt hyggelig lejlighed med perfekt beliggenhed i en meget hyggelig, og næsten turistfri by. (Vi så èn dansk familie på gennemrejse, resten var italienere)
Der er meget liv i byen, ikke mindst om aftenen, hvor der ugen igennem kommer lokale fra hele omegnen for at spise og besøge de mange barer.
Det opleves på nærmeste hold fra altanen hvor der er udsigt over bugten, og over det lille torv hvor busserne holder, og hvor de mange scootere parkeres. Det er et underholdende studie i italiensk logistik når busserne laver trepunkts vendinger mellem scootere og biler...

Som andre har nævnt er lejligheden slidt, men den fremstod ualmindelig ren, og vi bemærkede ikke de små charmerende skavanker i det daglige. Vi vil ikke forlange højere standard for den pris.

De lokale er meget venlige, og på trods af sparsomme engelsk kundskaber kom vi langt med minimale italienske gloser og de lokales tålmodighed.

Fravær af et supermarked gjorde intet, og i 14 dage levede vi fortrinligt af mad fra de mange små købmænd der solgte lokale råvarer til meget billige priser, og af de mange restauranter der er i den lille by.

Personalet hos ce tour - hvor vi fik nøglen - er meget venlige og står gerne til rådighed for spørgsmål og med forslag til ture.

Vi brugte primært ferien på stranden, og var ikke på større ture. Byen er perfekt til afslapning, og man føler sig ganske isoleret fra omverdenen, og glemmer hurtigt alt om TV, internet og telefon, og kommer hurtigt ned i gear.

Anbefaling til kommende gæster

Stranden i midtbyen er fyldt fra kl 8.00, og den er præget af store sten. Vi benyttede stranden der ligger et par hundrede meter nord for centrum, hvor der er groft sand, en lille bar hvor der kan købes snacks og drikkevarer, og der kan lejes parasoller og liggestole. Med to små børn liggger den 10 min gang fra lejligheden.

Transport fra lufthavnen i Napoli kan med fordel arrangeres hjemmefra. Vi tog en taxi, men blev snydt godt og grundigt af en chauffør der mente han havde gjort sig fortjent til en frygtelig masse tillæg. Regningen endte efter en masse brok på 140 euro. På hjemturen arrangerede den venlige, engelsktalende herre fra ce tour transport til lufthavnen for 90 euro.

En tur til Salerno kan ikke anbefales. Der er en butiksgade med butikker som kan findes i de fleste danske byer, ellers fremstår den del af byen vi så, mest som en halvkedelig havneby.

Man kan sejle (35 min) fra Salerno til Amalfi, en ganske fin sejltur. Amalfi er proppet med turister, og ikke et sted vi brugte lang tid på. Busturen hjem til Cetara var der i mod en oplevelse på de små veje med tæt trafik.

Terrazza Punzi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Punzi
Lejlighed Casa Punzi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Perfekt udsigt men....

Perfekt udsigt men lejligheden er ikke lidt slidt. Den er meget slidt og mangelfuld.
Eksempelvis var der 1 havestol på altanen, 3 vinglas til 4 pers., ingen ophæng til bruser og ustabil airkondition.
Det fremgår af beskrivelsen, at der er vaskemaskine. Det er der ikke.
In Italia bør overveje om de fortsat vil lægge navn til denne udlejning, da man burde kunne forvente lidt mere end udsigt til den relativt høje pris

Anbefaling til kommende gæster

Kan kun anbefale at booke P-plads på forhånd, da det er umuligt at finde en ledig plads på gaden
Lokale busser kan med fordel bruges til udflugter langs kysten
Ønskes en ferie uden udenlandske turister er byen det helt rigtige sted.

In-Italia's kommentar

Vi beklager de mangler, I har haft under jeres ophold på Terrazza Punzi. Selvom det er en lejlighed med lav standard (vi kategoriserer den til 2 sole) bør der være flere havestole og glas. Vi sender punkterne til forbedring videre til vores samarbejdspartner og beder ham rette op på det.

Terrazza Punzi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Punzi
Lejlighed Casa Punzi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Nedslidt lejlighed med god udsigt

En stor lejlighed godt beliggende med en fantastisk udsigt ud over by og havet! Vi havde læst, at lejligheden ikke var så velholdt, så forventninger var derefter. Men desværre var det endnu værre end vi havde forventet. Værst var det, at airconditionen ikke virkede. Vi gik til det lokale bureau næste formiddag, og de lovede at sende en tekniker. Han kom 5 dage senere... Det er ikke i orden at skulle sove i over 30 graders varme i 6 dage, når der i beskrivelsen er lovet aircondition!
Generelt var lejlighedens inventar nedslidt. En lænestol havde kun to ben, det var kun den ene af de 2 havestole, som ikke var itu, der var ikke udendørslys, skufferne var ved at gå fra hinanden, brusehovedophænget var knækket af o.s.v., og alle disse ting var ærgerlige irritationsmomenter.
Vi savnede meget en markise på den skønne sydvendte altan, så vi også kunne benytte den, når solen stod direkte på (fra morgen til eftermiddag).
Det er en meget livlig, hyggelig by, hvor kystvejen kører igennem fra den ene bjergtop til den anden, hvilket giver en del dytten fra busser og meget bilstøj - næsten døgnet rundt. Kirkeklokken slår hvert kvarter og italienerne lever livet udendørs. Det er meget charmerende, men man skal være forberedt på støj.
Personalet hos CE Tour var super hjælpsomme med hensyn til turplanlægning, hvilket vi havde stor glæde af.
Der var MANGE mennesker på strandene, og det kan anbefales at medbringe et liggeunderlag til at ligge under håndklædet på stranden (eller en liggestol).

Anbefaling til kommende gæster

Vi tog bussen til Ravello, som er en smuk og meget eksklusiv by. Herfra gik vi ned ad bjerget til Minori gennem citronplantagerne. Det var en fint afmærket tur med trapper hele vejen med ca. 1.400 trin, som vi klarede på en times tid. På et tidspunkt deler vejen sig, og vi valgte den lidt længere vej igennem frugtplantagerne. Man kan også vælge at gå mellem husene hele vejen ned.

Terrazza Punzi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Punzi
Lejlighed Casa Punzi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jan og familie fra Viby J boede på La Ca' d'Olga i La Morra fra d. 14. til d. 16. juli 2012 og på Terrazza Punzi i Cetara fra d. 16. til d. 23. juli 2012.

Vores rundtur til Italien gik superfint, vi nød alle 3 steder rigtig meget, absolut også de 2 steder igennem jer:
Igen meget præcist beskrevet i jeres udbudsmateriale, de 100 trin, super terrasse, fantastisk udsigt, skønne gamle små forretninger, en fisker-badeby hvor vi var de eneste nordeuropæiske turister i en super hyggelig by.
Det sidste I havde noteret i udbudsmaterialet var at lejligheden var slidt, og det er fuldstændig korrekt. Det fyldte lidt hos vores børn, for de voksne ikke det store problem. En lidt træls oplevelse var 20 l. vand fra vakemaskinen ud over hele hele 1. salen, det tog et par timer for os at rydde op, vi nævnte det for værten, det var på hans foranledning vi stoppede afløbsslangen fra vaskemaskinen ned i toilettet.
Cetara er et rigtigt dejligt sted, vi absolut gerne vil vende tilbage til, uden al den masseturisme, som vi kan opleve i Amalfi f.eks.
Jeres indsats hos In Italia har været helt i top, vi kunne også finde på at bruge jer igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Maike og familien boede på Hotel San Lino i Volterra fra d. 15. til d. 16. juli 2011, på Terrazza Punzi i Cetara fra d. 16. til d. 25. juli 2011 og på Villaggio Baia Serena i Vico Equense fra d. 25. til d. 29. juli 2011.

I har virkelig stor ekspertise på området og har været virkelig behjælpelige til at give os råd med om ophold.

Vi nød virkelig vores lejlighed i Cetara. Beskrivelsen af lejligheden var perfekt. Vi var stort set de eneste turister i byen og den var alligevel fuld af liv. Stranden var dog beskidt med glasskår og porcelænsskår, så man skulle se hvor man trådte. Man kunne også gå dejlige vandreture i området, flere gode muldyrstier – som sgatens kunne skrives ved turforslag.

Vores overnatning på nordsiden af halvøen var også ok – men vi nød særligt Cetara.

Overnatningen i Volterra var et meget fint afbræk i vores køretur fra Venedig og sydpå og mere end ”bare” en overnatning.

Vi vil meget gerne bruge jer igen en anden gang – for jeres ekspertise rækker langt. Tak for det.

Mange hilsner de tilfredse kunder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Birgitte og familien fra Værløse boede på Terrazza Punzi i Cetara fra d. 26. juli til d. 6. august 2011.

Vi havde bestilt i god tid, og fik fin service fra Jer op til afrejsen. Det var let at finde bureauet i Cetara ud fra jeres beskrivelser, og alle på bureauet Cetour var søde og hjælpsomme.

Lejligheden ligger 100 høje trappetrin oppe, og når man først har fået bagagen derop, er det hele turen værd. Stor balkon med skøn udsigt over byen og havet. Lejligheden er slidt, og der er ingen internet, telefon, microovn, jacuzzi etc, og TV-et virkede ikke, mens vi var der.

Byen er lille, hyggelig og overskuelig med mange små lækre fødevarebutikker og gode restauranter, men der er næsten ingen turister, så italiensk til husbehov er et must i butikkerne.

De 3 strande er dejlige med rent vand, men det er der mange der har fundet ud af, så de er også tæt belagte. Alt i alt et dejligt sted, hvis man er til det ægte italienske og gerne undgår masseturismus.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Jesper og familie fra Hellerup boede på Terrazza Punzi i Cetara fra d. 21. til d. 27. april 2011.

Vi (familie på 2 voksne og 3 børn i alderen 19, 16 og 11 år) er lige kommet hjem fra 5 dage i Rom efterfulgt af 6 dage i Cetara, hvor vi boede i lejligheden Terrazza Punzi. Vi have et fantastisk ophold i Cetara. Det er en meget charmerende lille by. Ingen hoteller, ingen supermarkeder og meget få turister. Få lækre restauranter og et par hyggelige caffeer. Lejligheden har en stor terrasse med en fantastisk udsigt over byen og Middelhavet. Selve lejligheden er "basic" men terrassen er det hele værd. Vi købte ind i de små butikker og spiste frokost på terrassen. Vores mindste spillede fodbold på torvet med drengene fra byen.
Påsken bød på optog igennem byen med kors og sang - og de fleste af indbyggerne - efterfulgt af midnatsmesse. Vi tog på udflugter til et par af de andre kystbyer. De var større og flottere, men ikke nær så charmerende og "lokale" som Cetara. Vi tog også en dag til hhv. Napoli og Pompeji. Et godt råd er at gøre det i omvendt rækkefølge. For mange fund fra Pompeji er udstillet i museet i Napoli.

In-italia hørte hvad vi var interesserede i og anbefalede os så Cetara - og det var alt det vi havde ønsket. Tilmed håndterede in-italia en uforudset lokal afbookning super flot. Stor ros og anbefaling fra vor side.

Vi glæder os allerede til at komme tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Martin Buhl og familie fra Bagsværd boede på Terrazza Punzi i Cetara fra d. 3. til d. 10. august 2010.

Vi har haft en dejlig rejse. Lejligheden levede helt op til vores forventninger – og vi er meget positive over den service vi har fået fra In-Italia samt fra det lokale kontor i Cetara.

Vi havde en lidt lang tur til Cetara fra lufthavnen. Vi kom til at tage en bus til Sorrento – hvorfra vi tog en bus til Amalfi og derfra igen en bus til Cetara. Det var faktisk i lufthavnen de anbefalede at tage over Sorrento. Alt i alt brugte vi 5-6 timer på at komme fra lufthavnen – hvilket var meget med to små børn. Vi have godt nok fået at vide fra jer, at vi skulle tage toget fra Naopli til Salerno, så det er grundlæggende vores egen skyld at vi lod os aflede. Det var dog en fantastisk smuk køretur langs Amalfikysten.

Så tippet til de næstkommende må være at have en plan for turen til Cetara og være klar over fordele og ulemper ved de forskellige ruter. Der går fx en lufthavnsbus fra lufthavnen til Salerno. Den er lidt dyre en toget, til gengæld slipper men for at skulle til Napoli og skifte til toget. Tror at det vil være min anbefaling. Man kan så tage taxi eller lokalbus til Cetara.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Maria og familie fra Vejen boede på Terrazza Punzi i Cetara fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Vi havde en fantastisk tur til Cetara. Alletiders lejlighed og altanen/udsigten fåes ikke bedre. Skøn by med alt hvad man behøver. En sejltur til Capri kan varmt anbefales.

Vi var klar til afrejse kl. 8 lørdag morgen - men Ce Tour åbner først kl. 9 - så der stod vi 1 time og glanede. Så det med, at nøglen skal afleveres mellem 8 - 9 holder ikke. Skiltet i vinduet hos Ce Tour - der stod også åbningstid lørdag kl. 8. Så hvis der er andre morgenfriske lejere - der er klar kl. 8 - synes jeg næsten de burde informeres om korrekt åbningstid.

P-plads er et most.

Vi vil helt sikkert benytte os af In-Italia en anden gang.

In-Italia's kommentar

Dette er et klassisk eksempel på de dejlige italieneres løse forhold til tid - klokken 8 er ikke altid klokken 8. Det er altid en god idé at aftale check-ud tidspunkt med udlejer/bureauet i Italien allerede ved ankomst for at alt kan klappe bedst muligt. Dog forstår vi naturligvis jeres undren :)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map