Feriebolig i Cetara på Amalfikysten

Terrazza Punzi

 
Terrazza Punzi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Punzi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cetara og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Punzi ligger midt i Cetara, 200 meter fra havet. Det kræver en forholdsvis god fysik at gå op ad de omkring 100 stejle trappetrin (især med bagagen), men udsigten fra den store terrasse er alt besværet værd.

Lejligheden Casa Punzi:
- Lejligheden er fordelt på to etager. I indgangsetagen findes stor opholdsstue med sovesofa til én person og køkkenafdeling samt terrasse med udsigt over byen og havet samt badeværelse med brusekabine og toilet. På første sal findes et soveværelse med dobbeltseng samt tilhørende toilet og balkon, gennemgangsværelse med to enkeltsenge og balkon med udsigt over byen. Lejligheden er desuden udstyret med fjernsyn, varme og aircondition i soveværelset.

Læs mere om Terrazza Punzi

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Punzi

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Punzi som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Punzi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Terrazza Punzi

En meget hyggelig lejlighed med perfekt beliggenhed!

En utroligt hyggelig lejlighed med perfekt beliggenhed i en meget hyggelig, og næsten turistfri by. (Vi så èn dansk familie på gennemrejse, resten var italienere)
Der er meget liv i byen, ikke mindst om aftenen, hvor der ugen igennem kommer lokale fra hele omegnen for at spise og besøge de mange barer.
Det opleves på nærmeste hold fra altanen hvor der er udsigt over bugten, og over det lille torv hvor busserne holder, og hvor de mange scootere parkeres. Det er et underholdende studie i italiensk logistik når busserne laver trepunkts vendinger mellem scootere og biler...

Som andre har nævnt er lejligheden slidt, men den fremstod ualmindelig ren, og vi bemærkede ikke de små charmerende skavanker i det daglige. Vi vil ikke forlange højere standard for den pris.

De lokale er meget venlige, og på trods af sparsomme engelsk kundskaber kom vi langt med minimale italienske gloser og de lokales tålmodighed.

Fravær af et supermarked gjorde intet, og i 14 dage levede vi fortrinligt af mad fra de mange små købmænd der solgte lokale råvarer til meget billige priser, og af de mange restauranter der er i den lille by.

Personalet hos ce tour - hvor vi fik nøglen - er meget venlige og står gerne til rådighed for spørgsmål og med forslag til ture.

Vi brugte primært ferien på stranden, og var ikke på større ture. Byen er perfekt til afslapning, og man føler sig ganske isoleret fra omverdenen, og glemmer hurtigt alt om TV, internet og telefon, og kommer hurtigt ned i gear.

Læs mere

Perfekt udsigt men....

Perfekt udsigt men lejligheden er ikke lidt slidt. Den er meget slidt og mangelfuld.
Eksempelvis var der 1 havestol på altanen, 3 vinglas til 4 pers., ingen ophæng til bruser og ustabil airkondition.
Det fremgår af beskrivelsen, at der er vaskemaskine. Det er der ikke.
In Italia bør overveje om de fortsat vil lægge navn til denne udlejning, da man burde kunne forvente lidt mere end udsigt til den relativt høje pris

Læs mere

Nedslidt lejlighed med god udsigt

En stor lejlighed godt beliggende med en fantastisk udsigt ud over by og havet! Vi havde læst, at lejligheden ikke var så velholdt, så forventninger var derefter. Men desværre var det endnu værre end vi havde forventet. Værst var det, at airconditionen ikke virkede. Vi gik til det lokale bureau næste formiddag, og de lovede at sende en tekniker. Han kom 5 dage senere... Det er ikke i orden at skulle sove i over 30 graders varme i 6 dage, når der i beskrivelsen er lovet aircondition!
Generelt var lejlighedens inventar nedslidt. En lænestol havde kun to ben, det var kun den ene af de 2 havestole, som ikke var itu, der var ikke udendørslys, skufferne var ved at gå fra hinanden, brusehovedophænget var knækket af o.s.v., og alle disse ting var ærgerlige irritationsmomenter.
Vi savnede meget en markise på den skønne sydvendte altan, så vi også kunne benytte den, når solen stod direkte på (fra morgen til eftermiddag).
Det er en meget livlig, hyggelig by, hvor kystvejen kører igennem fra den ene bjergtop til den anden, hvilket giver en del dytten fra busser og meget bilstøj - næsten døgnet rundt. Kirkeklokken slår hvert kvarter og italienerne lever livet udendørs. Det er meget charmerende, men man skal være forberedt på støj.
Personalet hos CE Tour var super hjælpsomme med hensyn til turplanlægning, hvilket vi havde stor glæde af.
Der var MANGE mennesker på strandene, og det kan anbefales at medbringe et liggeunderlag til at ligge under håndklædet på stranden (eller en liggestol).

Læs mere

Jan og familie fra Viby J boede på La Ca' d'Olga i La Morra fra d. 14. til d. 16. juli 2012 og på Terrazza Punzi i Cetara fra d. 16. til d. 23. juli 2012.

Vores rundtur til Italien gik superfint, vi nød alle 3 steder rigtig meget, absolut også de 2 steder igennem jer:
Igen meget præcist beskrevet i jeres udbudsmateriale, de 100 trin, super terrasse, fantastisk udsigt, skønne gamle små forretninger, en fisker-badeby hvor vi var de eneste nordeuropæiske turister i en super hyggelig by.
Det sidste I havde noteret i udbudsmaterialet var at lejligheden var slidt, og det er fuldstændig korrekt. Det fyldte lidt hos vores børn, for de voksne ikke det store problem. En lidt træls oplevelse var 20 l. vand fra vakemaskinen ud over hele hele 1. salen, det tog et par timer for os at rydde op, vi nævnte det for værten, det var på hans foranledning vi stoppede afløbsslangen fra vaskemaskinen ned i toilettet.
Cetara er et rigtigt dejligt sted, vi absolut gerne vil vende tilbage til, uden al den masseturisme, som vi kan opleve i Amalfi f.eks.
Jeres indsats hos In Italia har været helt i top, vi kunne også finde på at bruge jer igen.

Læs mere

Maike og familien boede på Hotel San Lino i Volterra fra d. 15. til d. 16. juli 2011, på Terrazza Punzi i Cetara fra d. 16. til d. 25. juli 2011 og på Villaggio Baia Serena i Vico Equense fra d. 25. til d. 29. juli 2011.

I har virkelig stor ekspertise på området og har været virkelig behjælpelige til at give os råd med om ophold.

Vi nød virkelig vores lejlighed i Cetara. Beskrivelsen af lejligheden var perfekt. Vi var stort set de eneste turister i byen og den var alligevel fuld af liv. Stranden var dog beskidt med glasskår og porcelænsskår, så man skulle se hvor man trådte. Man kunne også gå dejlige vandreture i området, flere gode muldyrstier – som sgatens kunne skrives ved turforslag.

Vores overnatning på nordsiden af halvøen var også ok – men vi nød særligt Cetara.

Overnatningen i Volterra var et meget fint afbræk i vores køretur fra Venedig og sydpå og mere end ”bare” en overnatning.

Vi vil meget gerne bruge jer igen en anden gang – for jeres ekspertise rækker langt. Tak for det.

Mange hilsner de tilfredse kunder

Læs mere

Birgitte og familien fra Værløse boede på Terrazza Punzi i Cetara fra d. 26. juli til d. 6. august 2011.

Vi havde bestilt i god tid, og fik fin service fra Jer op til afrejsen. Det var let at finde bureauet i Cetara ud fra jeres beskrivelser, og alle på bureauet Cetour var søde og hjælpsomme.

Lejligheden ligger 100 høje trappetrin oppe, og når man først har fået bagagen derop, er det hele turen værd. Stor balkon med skøn udsigt over byen og havet. Lejligheden er slidt, og der er ingen internet, telefon, microovn, jacuzzi etc, og TV-et virkede ikke, mens vi var der.

Byen er lille, hyggelig og overskuelig med mange små lækre fødevarebutikker og gode restauranter, men der er næsten ingen turister, så italiensk til husbehov er et must i butikkerne.

De 3 strande er dejlige med rent vand, men det er der mange der har fundet ud af, så de er også tæt belagte. Alt i alt et dejligt sted, hvis man er til det ægte italienske og gerne undgår masseturismus.

Læs mere
 
search map