Anmeldelser af Dimora Arabesco

 
Dimora Arabesco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Dimora Arabesco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cetara og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Dimora Arabesco

Læs personlige anmeldelser af Dimora Arabesco som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Dimora Arabesco. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Britta og familie fra Dyssegård boede på Dimora Arabesco i Cetara fra d. 9. til d. 13. juli 2009.

I Cetara, havde vi en 3 værelses lejlighed i stueetagen af et 3 etagers hus.
Selve huset er bygget ind i klippen og lå indeklemt mellem andre boliger med lokale beboere. Derfor fulgte man med i snak og råben samt morgenandagten på radioen søndag morgen. Det ene soveværelse havde slet ikke noget vindue, og der blev meget hurtigt indelukket og fugtigt, når vi havde været på tur hele dagen. En effektiv mekanisk ventilation vil gøre underværker, især på bade-værelserne og i det værelse uden vindue.
En anden ting, man burde påpege overfor udlejer, er det meget sparsomme ser-vice der findes. Vi var 4 og der var kun 4 gafler, 4 knive osv. og når man laver mad bruger man normalt lidt flere af hver.
Selve stedet var rigtig godt, ikke særlig mange udlændinge, og med en strand og havn, nærmest for enden af hovedgaden, hvor de lokale mødtes om aftenen når de var ude og "lufte" familien.
Der er et fint netværk af busser, som vi benyttede os af, når vi skulle ud på tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Poul og familie fra København boede på Dimora Arabesco i Cetara fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Nu i spørger! Vi var rigtigt glade for byen Cetara: hyggelig småby stemning og kun italienere. Men lejligheden var en skuffelse. Den virkede ufærdig og urimelig spartansk. Ingen knager overhovedet, dårlige vakkelvorne senge, ingen parasolfod, dårlig ventilation i badeværelserne og kun lige nøjagtig fire tallerkener, glas, knive, skeer osv - og vi var fire. Småting - javist, men irriterende. Men mest irriterende var, at nabohuset var under ombygning fra kl. 7 om morgenen til 17,alle hverdage HELE ugen, og selvom vi gerne ville tidligt op og have noget ud af dagen, så er en voldsom banken på de vægge man sover op ad ikke den sjoveste feriemåde at vågne på. Lejligheden blev 'solgt' som roligt beliggende og det var den bestemt ikke. Vi burde have været advaret !

In-Italia's kommentar

Lejligheden ER roligt beliggende (en enkelt ansat fra In-Italia har faktisk boet her på sin bryllupsrejse, så vi kender den ganske godt), men ingen er herre over, at en nabo påbegynder arbejder på sit hus. Alt, hvad vi kan gøre, er at reagere, når vi får det at vide. Havde Poul kontaktet os under opholdet, havde vi tilbudt at flytte ham til en anden lejlighed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Jytte og rejsefælle fra Taastrup boede på Dimora Arabesco i Cetara fra d. 7. til d. 14. juni 2008.

Cetara er hyggelig og området er både smukt at se på og rart at færdes i. Opholdsstedet levede fuldt op til vore forventninger. Ifølge hjemmesiden skulle man ikke forvente alverden af lejligheden, men der var alt, hvad der skulle være. Sovesofaen ville være bedre hvis den stod i vater eller bare var en madras på gulvet, men det gik. Tips til de næstkommende kunne være: Lad være at stole på åbningstiderne på skiltene i byen, de er allerhøjst vejledende. Sats! Det virker fjollet at der skal købes opvaskegrej og sulfo, det ville være rart hvis det bare var der, når vi kom. En tegnet brugsanvisning til gaskomfuret og gasflasken ville være rart for os med elkomfur. Det gik til sidst :o) Cetours personale er supersøde og meget servicemindede og hjælpsomme. I må gerne saxe i disse kommentarer og bruge på jeres hjemmeside, men nogen egentlig beskrivelse af rejsen kan vi ikke give, for vi så SÅ meget nyt at vi ikke har fordøjet det endnu :o) Vi kunne godt forestille os at bruge in-italia igen til næste ferie :o) Det er vores opfattelse at det er et seriøst og godt firma med styr på sagerne.
Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karsten og hendes familie fra Ringsted boede på Dimora Arabesco i Cetara fra d. 23. til d. 30. juni 2007. Inden da boede en nat i Rom.

Jo tak, vi havde en gode uge i Diamora Arabesco i Cetara fra 23. til 30.juni.

Tidl. fly dagen før til Rom, hotel ved hovedbanegården og vi nåede en hurtigt runde til Peterskirken, Pantheon, Spanske trappe, Colosseum og Forum inden toget gik til Salerno næste dag. Rutebil direkte til Cetara - hyggelig lille by, hvor lejligheden lå fint oppe med udsigt over by og hav. Et dejligt udgangspunkt for ture rundt på Amalfikysten og omegn, hvor effektive rutebiler hurtigt bragte os fra sted til sted. Gode muligheder for vandreture mellem de små byer, hvor man så kunne fange bussen igen. Bus til Salerno og tog til Pompeii og/eller Napoli - eller til Amalfi og båd til Capri. Altså - Cetara fint sted at bo som udgangspunkt for en række gode endagsture i området. Savnede ikke egen bil. En tillægsgevinst var årets fest i byen - 29. juni for Skt. Peter med kirkeprocession, byfest osv.

Kommentar: Vi kunne have haft glæde af vejledning angående busserne. Sita-busserne kørte hyppigt og godt, men billetsystemet lidt uigennemskueligt, så vi købte formentlig flere og dyrere biletter end nødvendigt (nu ikke dyrt alt i alt). Siden har jeg set deres hjemmeside, men den er desværre kun på Italiensk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Kirsten og familie fra Kolding boede på Dimora Arabesco i Cetara fra d. 12. til d. 19. maj 2007.

Vi havde alletiders ferie, som fuldt ud levede op til vores forventninger. Byen var fantastisk - ingen turister, og den første aften fandt vi et rigtig godt spisested i Cetara "Al Convento", hvor vi spiste hver dag - lækker mad (fisk og pizza os,) - god betjening og rimelige priser, det var bare alletiders. Vi to¨g den lokal bus - steg af vandrede en dag opæ til Ravello - ned et andet sted og bussen hjem igen.

Lejligheden var udmærket, men der var eksempelvis meget lidt køkkeninventar, pander osv, ingen vinglas, og så kunne det være en god idé at skifte håndklæder midt i ugen. Det skal også siges, at der var rigtig mange katte lige udenfor lejligheden - vi købte velduftende spray for at få lugten væk fra jeljligheden - naboen startede med morgengudstjeneste på radioen hver morgen kl. 6.30-7.00 og så et par timer, men det er jo småting. Vi var glade for ferien og rejser gerne med jer igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map