Feriebolig i Cetara på Amalfikysten

Corte Marsigliese

 
Corte Marsigliese er ikke tilgængelig i øjeblikket
Corte Marsigliese er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cetara og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En modsætningsfuld og malerisk by

Cetara er på mange måder et paradoks. Du bor her midt på Amalfikysten, som med rette er berømt og meget velbesøgt af turister fra hele verden, og dog findes der ikke ét hotel eller ét turistkompleks i byen, som kan forekomme en kulisse for film fra 1950'erne. Byen har således endnu ingen supermarkeder, kun små købmandsbutikker, bagere, slagtere osv., og da den aldrig er blevet rigtig kendt, kører de fleste blot forbi på vejen mellem mere kendte byer som Amalfi, Minori, Salerno osv.

Autenticitetens pris

Hvis indkvarteringsmulighederne kunne leve op til bybilledet i charme, ville Cetara for længst have været en legeplads for de rige. Det gør de ikke. Der findes kun ganske få privatejede lejligheder, der udlejes til besøgende, og de er alle lige så autentiske som byen selv, men autenticitet betyder på disse himmelstrøg, at de er meget simpelt møblerede på en måde, skandinaver som regel i bedste fald vil finde ucharmerende, i værste fald smagløse, men sådan bor de lokale nu engang. Det er "en del af pakken", og livet hernede leves nu engang på gaden, på pladsen og ... på baren.

Lejligheden på Corte Marsigliese

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Den yderst simpelt indrettede lejlighed ligger ca. 400 meter fra havet i en lille gyde og består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab) og sovesofa til to, ikke for kraftige personer (den er ca. 120 cm bred) samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc. En trappe på 20 trin fører op til lejlighedens indgangsdør.

 
 
search map