Feriebolig i Cetara på Amalfikysten

Corte Marsigliese

 
Corte Marsigliese er ikke tilgængelig i øjeblikket
Corte Marsigliese er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cetara og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En modsætningsfuld og malerisk by

Cetara er på mange måder et paradoks. Du bor her midt på Amalfikysten, som med rette er berømt og meget velbesøgt af turister fra hele verden, og dog findes der ikke ét hotel eller ét turistkompleks i byen, som kan forekomme en kulisse for film fra 1950'erne. Byen har således endnu ingen supermarkeder, kun små købmandsbutikker, bagere, slagtere osv., og da den aldrig er blevet rigtig kendt, kører de fleste blot forbi på vejen mellem mere kendte byer som Amalfi, Minori, Salerno osv.

Autenticitetens pris

Hvis indkvarteringsmulighederne kunne leve op til bybilledet i charme, ville Cetara for længst have været en legeplads for de rige. Det gør de ikke. Der findes kun ganske få privatejede lejligheder, der udlejes til besøgende, og de er alle lige så autentiske som byen selv, men autenticitet betyder på disse himmelstrøg, at de er meget simpelt møblerede på en måde, skandinaver som regel i bedste fald vil finde ucharmerende, i værste fald smagløse, men sådan bor de lokale nu engang. Det er "en del af pakken", og livet hernede leves nu engang på gaden, på pladsen og ... på baren.

Lejligheden på Corte Marsigliese

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Den yderst simpelt indrettede lejlighed ligger ca. 400 meter fra havet i en lille gyde og består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab) og sovesofa til to, ikke for kraftige personer (den er ca. 120 cm bred) samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc. En trappe på 20 trin fører op til lejlighedens indgangsdør.

 
 

Gæstebedømmelser af Corte Marsigliese

Læs personlige anmeldelser af Corte Marsigliese som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Corte Marsigliese. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Corte Marsigliese

autentisk kystby

Det var en dejlig by, når vi først lærte den lidt at kende! Forbløffende, at disse små enheder kan være selvstændige kommuner i det samme EU som os! Der kunne de danske supermarkeder lære lidt om minimalisme, og det uden at kvalitet og pris er høj!
Vores lokale kontakt Franco var meget hjælpsom med at vise os til rette med forskellige praktiske kontakter - måske man kunne have haft hans mail hjemmefra?

Læs mere

Fin lejlighed i hyggelig Italiensk by med masser af lokal atmosfære

-

Læs mere
 
search map