Anmeldelser af Casa Romano

 
Casa Romano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Romano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cetara og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Romano

Læs personlige anmeldelser af Casa Romano som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Romano. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Stig og hustru fra Brøndby boede på Casa Romano i Cetara fra d. 28. august til d. 4. september 2004.

Cetara er en meget livlig, hyggelig og venlig lille by. Gode restauranter og barer med rimelige priser (i sammenligning med in-steder som Amalfi etc.) og med flink og hjælpsom betjening i byens forretninger. Der kommer mange italienere især i weekenden, for at ligge på stranden. De bedste bademuligheder er nok om morgenen.

Vor bolig var meget tilfredsstillende, vi savnede dog et lille bord til balkonen, som vi i øvrigt nød at opholde os på. Udsigten og atmosfæren er overvældende derfra.

Cetour kontorets betjening var også god og venlig, med vejledning om udflugtsmuligheder, buskøreplaner osv. Det eneste minus ved Cetara var at parkeringspladsen var i den anden ende af byen, så at en køretur skulle starte med en gåtur ca. 1/2 km op af bakke.

Det kan anbefales at tage bussen til Salerno og eventuelt derfra en båd til Capri. Man kan returnere til Amalfi og tage bus tilbage derfra. Man kan også tage bus til Amalfi (parkering der er DYRT) og bus op til Ravello, eller bus helt til Sorrento - det går fint uden bil og man kan bedre nyde den flotte kyst idet bilkørsel er ret anstrengende!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map