Anmeldelser af Casa Colonnello

 
Casa Colonnello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Colonnello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cetara og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Colonnello

Læs personlige anmeldelser af Casa Colonnello som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Colonnello. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Helle og familie fra Charlottenlund boede på Casa Colonnello i Cetara fra d. 20. til d. 27. august 2005.

En ferie med små børn ved Amalfikysten er lidt svært foreneligt, hvis man skal se noget (trapper alle vegne og masser af mennesker), men I formåede virkelig at finde det rette sted til os. Cetara er en lille "fiskerby", der i vores uge (medio august) ikke var overrendt af turister (i så fald var de italienske). Vi havde aldrig overlevet at bo i nogle af de andre byer langs kysten. Italienerne er vilde med børn, så vi kom nemt i kontakt med de lokale.

Vi havde prioriteret en stor altan med udsigt selvom det betød, at vi måtte slæbe en klapvogn op af de 163 trin fra gaden, men det var det hele værd. Morgenmaden på terassen med udsigt over byen, havnen og Middelhavet var ubeskrivelig. Lejligheden Casa Colonello levede op til vores forventninger, der var dog ret snusket (krummer på gulvet, fedtede møbler m.v.). Så det anbefaler vi, at I følger op på! Der stod i beskrivelsen, at der ville være fjernsyn, hvilket den ældste af ungerne havde glædet sig til, men til de voksnes fordel var det ikke tilfældet (måske vil andre undre sig over dette).

Vi har for første gang på en ferie spist på samme restaurant 3 gange. Aquapazza ved vandet er en helt fantastisk fiskerestaurant. De lavede masser af små smagsprøver på antipasti til os. Den ene mere fantastisk end den anden, og de lavede forskellig slags fisk tilberedt på forskellige måder - lige som vi ville have det. Faktisk spiste vi os tit mætte i antipasti. Selv de lokale vine de serverede overraskede. Det de ikke havde fremskaffede de fra kiosken eller baren på den anden side af gaden. Det var et meget lækkert sted og meget søde tjenere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Stig og rejsefæller fra Helsinge boede på Casa Colonnello i Cetara fra d. 9. til d. 16. april 2005.

Det er egentlig synd, at reklamere for Cetara. Det er en idyl, og det bør den forblive. Der er ikke hoteller i byen - gaderne er for det meste trappegader - man kommer helt ind på livet af "rigtige" italienere - de små butikker har dejlige råvarer - o.s.v. Det er en dejlig by.

Lejligheden lå højt, med en vidunderlig udsigt fra den store balkon - både til havet, bjergene på den anden side bugten, byens tage og altaner (med et livligt liv fra morgen til aften af kvinder i arbejde), og vores egen bjergskrænt med cirontræsterrasserne.

Vi havde på en uge tre herlige udflugter: Herculanum, Pæstum og en kombineret bus og sejltur til Amalfi og Positano. (Vi havde jo tidligere besøgt Napoli, Vesuv, Sorrento og Capri). Jo der er nok af udflugter, men det bedste var nok de tre dage, hvor vi blev i Cetara og oplevede livet på havnen og i gaderne, købte ind lokalt (artiskokkerne blev højdepunktet denne gang) og lavede mad i det veludstyrede køkken og drak vin, som i høj grad var inspireret af H.C.Andersen (han fejres jo i år ud over al fornuft): Kristi tårer, Falerner m.m. Et par dejlige vandreture op ad bjerget blev det også til - en kort tur går op til kirkegården (hvorfor ligger den mon deroppe?), derfra er den en vidunderlig udsigt, ikke mindst ind over bugten mod Salerno.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Eskil og Trine fra København boede på Casa Colonnello i Cetara fra d. 3. til d. 10. april 2004 efter at de havde ophold sig i nogle dage i San Felice Circeo. de skrev efter turen.

Vi lejede derefter Casa Colonello i Cetara i en uge. Cetara levede i aller højeste grad op til vores forventninger. Byen er meget charmerende og autentisk. Folk er meget venlige og man kan få alt det man skal bruge i de små butikker. Restaurant Convento er et dejligt sted, prøv deres alici misti (forret med ansjoser tilberedt på forskellige måder). Kun få i byen taler andre sprog end italiensk.
Casa Colonnello var dejlig. Udsigten var smuk og terrassen vidunderlig. Amalfi kysten er meget smuk, men de andre byer langs kysten er efter vores mening lidt overfyldte med tourister.
Vi var på forskellige udflugter. Paestum var det mest vidunderlige af de steder vi var.
Vi lejede en bil. Det er besværligt at køre på den lille vej langs kysten. Hvis vi ikke havde haft små børn med, ville vi nok have fortrukket at tage med offentlig transport.
Vi har slutteligt et enkelt klagepunkt: Vi havde bestilt tre barnestole til bilen gennem In-italia. Da vi kom for at hente bilen fik vi at vide, at stolene ikke var bestilt. De havde derfor kun en stol til vores yngste datter. Det er nok en god ide at tage barnestole med hjemmefra, hvis man lejer bil.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2004
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2004
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map