Anmeldelser af Appartamento Nanninella

 
Appartamento Nanninella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Nanninella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cetara og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Nanninella

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Nanninella som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Nanninella. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mette og familie fra Holte boede på Appartamento Nanninella i Cetara fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Vi havde en super tur til Cetara og var meget begejstret for byen og Amalfikysten. Vi søgte netop et sted hvor der ikke var mange turister og blev tiltrukket af beskrivelsen på jeres hjemmeside om at der ikke er nogle hoteller og store supermarkeder i byen. Det levede mere end op til forventningerne og vi nød at handle i de små butikker hvor vi forsøgte på vores bedste italienske at forklare hvad vi ønskede og blev mødt med stor gæstfrihed og kom altid ud af butikkerne med det vi bad om. Indkvarteringen forløb problemfrit og lejligheden var meget bedre en vi havde forventet ud fra det vi havde læst på hjemmesiden. En ren og pæn lejlighed som var meget kølig og godt indrettet hvis man rejser med større børn som vi gjorde (2 voksne og 4 børn). Der manglede lidt service i køkkenet ifa en skarp kniv mm. Alt i alt en helt perfekt sted hvis man ønsker at komme væk fra alle de andre turister og opleve et meget lokalt og hyggeligt sted i Italien. Vi kan varmt anbefale det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map