Hotel i Cava de' Tirreni på Amalfikysten

Hotel Scapolatiello

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En enestående beliggenhed

Hotel Scapalatiello ligger midt i bjergene i en charmerende og malerisk middelalderlandsby. Både i byen og på hotellet kan du nyde den uforglemmelige panoramaudsigt over den natur og de bjerge som tilsammen udgør nationalparken Parco Nationale Monte dei Lattari. Hvis du er på udkig efter fred og ro, vil du elske det. Den lille landsby oser af middelalder. Den har en fortid som fæstning, hvilket gjorde, at landsbyen blev født. I byen finder du også et spændende benediktinerkloster fra 1011, som tiltrækker mange besøgende.

Tæt på det hele

Landsbyen hedder Corpo di Cava og ligger 3 km fra Cava de' Tirreni, hvor du kan køre ind på motorvejen mellem Napoli og Salerno og samtidig er du bare 6 km fra selve Amalfikysten, så bedre beliggenhed er svær at finde. Hvis du ankommer med bil, og det anbefaler vi, er det derfor let at udforske Amalfikysten på dagsture, og det samme er tilfældet med både Pompeji, Napoli, Pæstum og øerne Capri og Ischia. Det tager f.eks. kun en halv time at køre til Pompeji, og kun få minutter mere til Herculanum og den romerske kejservilla Oplontis, hvis du er historisk interesseret.

Nyd stilheden og naturens lyde

Hotellet er det helt rigtige sted til dig, som vil forkæle dig selv. Gæstfriheden er stor, og personalet står på tæer for at hjælpe dig med evt. spørgsmål i forbindelse med din ferie. Den smukke natur indbyder til udendørs oplevelser. Hotellet har de helt rigtige faciliteter netop i den forbindelse, for dels har du det store poolområde med udsigt over bjergene, men samtidig også en dejlig park, hvor du kan nyde livet i fred og ro. I de kølige perioder kan poolen dækkes af et glastag. Drøm dig væk, eller hyg dig med en god bog og kom helt ned i gear. Hvis du får lyst til noget andet, kan du bestille både massage og kropsbehandlinger i det lille wellness-center. Der er også sauna og tyrkisk bad til at fuldende selvforkælelsen.

Hvis du hører til de aktive, så kan du gå på opdagelse i landsbyen, i hotellets park eller tage på vandreture i nærområdet, hvor der er mange vandrestier. Ved dagens slutning kan du tage en aperitif på hotellets terrasse og i sommersæsonen kan du også indtage en cocktail på byens lille torv. Restauranten serverer retter fra det lokale køkken, og du kan vælge at spise inde eller ude på terrassen, hvor du kan nyde panoramaudsigten. Der er mulighed for parkering i området, og der er wi-fi på hotellet.

En populær bryllupslocation

Hotel Scapolatiellos pianobar er åben om aftenen, og er også et charmerende sted til en drink under den sorte stjernehimmel. Ligesom i Danmark bliver de fleste hoteller benyttet til private fester fra tid til anden, og det gælder også de store italienske bryllupsfester, som især finder sted i sommersæsonen. Det kan naturligvis godt forstyrre freden, for de kan være ledsaget af både musik og fyrværkeri, men samtidig er det også en helt særlig oplevelse at få lov at overvære en italiensk familiefest, så tag det med godt humør, hvis du er så heldig at få chancen.

Læs mere om Hotel Scapolatiello

Lyse og indbydende værelser

Hotel Scapolatiello er et mindre hotel med 44 værelser i forskellige kategorier og størrelser. Nogle har balkon mens andre har vindue, og vi kan ikke garantere nogen særlige former for udsigt. Alle værelser har aircondition, satellit TV, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar, skrivebord samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. Hvis I er en familie der rejser sammen, findes der familieværelser, som normalt består af to værelser med såkaldt "connecting doors". Alternativt kan I vælge at bo i en lejlighed, som ligger ca. 20 meter fra hotellet.

Læs om værelserne på Hotel Scapolatiello

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Scapolatiello

Læs personlige anmeldelser af Hotel Scapolatiello som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Scapolatiello. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra Hotel Scapolatiello

Fantastisk smukt sted

Hotellet ligger i en lille bjergby, så hvis man ønsker lidt ro fra Amalifikystens jag, er dette hotel det perfekte sted. Smukke omgivelser, god mad især kan morgenmaden ikke roses nok. Sødt personale, dejlig pool, alt i alt et godt hotel.

Læs mere

Vidunderligt afslappende.

Hyggelig lille by i nærheden af Amalfi med gode muligheder for at slappe af og med dejlige billige restauranter.

Læs mere

Fantastisk smukt.

Et hotel som jeg kan anbefale, god morgenmad, god service, ryddeligt og pænt allevejne.

Læs mere

dejligt sted med god service

Og rigtig fin beliggenhed både ift. kysten, Pompai, Pæstum og meget andet.
Rigtig god resaurant, inklusive en vinkyndig tjener.
Super bartjener .. meget hyggelig

Læs mere

Som i en saga

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Scapolatiello

Læs mere
 
search map