Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du har kort afstand til alle de største attraktioner i området som Napoli, vulkanen Vesuv, den romerske ruinby Pompeji, Sorrento, det græske templer i Pæstum og så naturligvis den verdensberømte Amalfikyst, som kun ligger 5 km fra Cava de' Terreni. Byens historie går helt tilbage til etruskerne, og Tirreni er rent faktisk det gamle lokale ord for etruskere. I dag er det en moderne by, men blandt byens seværdigheder finder du også det gamle spændende kloster Abbazia Benedittina della SS. Trinità, som har mere end 1000 år på bagen.

Ønsker du at bo lidt mere tilbagetrukket, og kommer du med bil, kan du med fordel køre et par kilometer ind i baglandet til den hyggelige gamle middelalderlandsby Badia, hvor tiden har stået stille i en menneskealder, og hvor du kan bo i helt fantastiske omgivelser til en lige så fantastisk pris.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map