Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Castellabate ligger ca. 280 meter over havet og kun 4 km fra den flotte kystlinje på den nordlige del af Cilento Naturreservat.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Borgen

Byens borg blev grundlagt i 1123 af abbed på Cava San Costabile Gentilcore. Borgen kaldes på italiensk castello, abbed er abate, hvorfor byen hed Castello dell'Abate, Castellabate i dag. Borgen havde til formål at beskytte borgerne og skibene i Middelhavet fra de saracenske angreb. Omkring borgen dukkede efterhånden byen op.

Læs mere om Castellabate

Som en labyrint

Byens samlingssted er Piazza 10 ottobre 1123, hvorfra der nydes udsigt over Annunziata-dalen. Byens smalle gader virker som en labyrint for førstegangsbesøgende. De smalle gader åbner sig ofte ud til mindre og større torvepladser med kirker, kapeller og palæer, der fortæller om en svunden tid, da byen var langt mere kendt for deres magt end for at være blandt Italiens smukkeste middelalderbyer... men det er stadig en fornøjelse at komme hertil.

Masser af lokalkolorit

For de nysgerrige rejsende kan vi nævne, at der findes et Museo di Arte Sacra (Museum for religiøs kunst), som kan besøges om lørdagen og om søndagen fra 16.30 til 20.00. Blandt de ting, man ikke bør misse ved et kort besøg i byen, så kan man glæde sig over solnedgangen fra Belvedere di San Costabile og vælger man at bo i byen, så vil man ikke savne hyggelige spisesteder, delikatessebutikker og masser af lokalkolorit. De gode sandstrande ligger i kort afstand, Cilento Naturreservat grænser op hele vejen rundt om byen og Padula Kloster og templerne i Paestum finder du i overskuelig køreafstand.

Skjul teksten
 
 
Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map