Anmeldelser af Villa Franca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Franca

Læs personlige anmeldelser af Villa Franca som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Franca. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt ophold.

+
dejligt sted/ beliggenhed
dejlig Pool
gennemsnitlig lejlighed - men en fantastik udsigt
-
mangler gode liggestole enten ved pool eller lejlighed.
Køkkenudstyr kunne opgraderes

Casal Velino som feriedestination

Villa Franca
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Franca
Femværelseslejlighed med 6 sovepladser

Køkkenet er jo ikke overdådigt udstyret - men det går jo..
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Bedømmelse af Villa Franca

Lækkert sted, god stor lejlighed, med gode værelser passede perfekt til vores familie på fem, dejligt at der var vaskmaskine. Der manglede dog tryk på vandet til bruseren og toilettet havde lidt svært ved at skylle ud. Billederne på hjemme siden gav os det indtryk at poolen lå lige foran lejligheden og at fiskerestauranten lå ved siden af lejligheden, sådan forholder det sig ikke helt, da fiskerestauranten ligger stort set foran lejligheden. Om aften er der derfor også en liflig duft af fiske os/friture fra restauranten. Lejligheden ligger på en bjerg skråning så poolen ligger nede foran fiskerestauranten og dermed også foran lejligheden. Det er lidt svært at finde en ordentlig parkeringsplads ved stedet, i det hele taget føles det lidt som en by lejlighed, trods det at det er en lille bjerglandsby. Alt i alt var det et rigtigt dejligt område med mange gode udflugts mål. Hvor man kan komme til lækker sandstrande, på dejlige sejl ture, udflugter til historiske seværdigheder eller på autentiske italienske gård besøg og restauranter.

Villa Franca
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Franca
Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)

Det trækker lidt ned at den ikke lå som forventet, men en dejlig lækker pool også hvis man har børn, savnede dog rigtige liggestole.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Kirsten og familie fra København K boede på Villa Franca i Casalvelino fra d. 21. marts til d. 1. april 2013.

Vi vi havde en skøn tur til Villa Franca og var meget betagede af området. er var utrolig mange muligheder for oplevelser og opholdet i Villa Franca var vi også meget glade for. Beliggenheden var formidabel og værterne var søde og hjælpsomme.

Det var måske lidt overdrevet at huset var opvarmet da vi kom. Vi syntes der var meget koldt og i forhold til behovene omkring Joakim betød det en del, f.eks at det blev meget koldt for ham at være på badeværelset. Det havde selvfølgelig hjulpet meget hvis pejsene havde været funktionsdygtige.

Der var lavet fine ramper, dog var det ikke muligt at have kørestolen inde på badeværelset, men vi kunne forlænge respiratorslangen så den kunne nå, det kræver at man selv er lidt mobil for at kunne bruge badeværelset.

Til gengæld var det let at gå mange fine ture i området med køstolen og vi var imponerede over hvordan man i hele området havde fine handicaptilgængelighed og service i byerne og på museer. faktisk bedre end herhjemme. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Tusind tak for hjælpen og din fine guidning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2013
Antal rejsende 10 voksne, 2 børn
Navn

Bedømmelse af Villa Franca

Casal Velino som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Kasper og familie fra Rødovre boede på Villa Franca i Casalvelino fra d. 24. juli til d. 7. august 2012.

Vi har haft en rigtig dejlig ferie i Villa Franca igen i år. Lejligheden, poolen, udsigten og restauranten var igen i år helt perfekte. Det var desuden sjovt at opleve Casal Velino havnebyen med meget mere liv end da vi var der sidste år i september.
Med 2 små børn brugte vi mest tid ved poolen, men vi tog også på stranden et par gange og fandt ud af, at den lille strand til højre for havnen i Casal Velino var god fordi der ikke var så mange mennesker, der var lavt vand og man kunne parkere tæt på. Vi var kun på en enkelt sightseeingstur, hvor vi kørte til Castellabate. Det var en meget hyggelig lille bjergby med en storslået udsigt og nogen hyggelige restauranter. Men hvis man ikke har små børn med er der rige muligheder for udflugter til ruiner, vulkaner, grotter og Amalfi kystens smukke byer. En aftensejltur fra havnen i Casal Velino blev det dog til. Det skal bookes på forhånd i den lille butik oppe i byen ved rundkørslen (Cilento explorer). Vi nød også roen og stemningen i den lille bjergby Casal Velino som det tager ca. 5 min at gå til fra lejligheden. Her står tiden helt stille og man kan nyde en kop kaffe på en af de 4 små cafeer sammen med lokale gamle mænd, spise en pizza eller spille bordfodbold og drikke en øl på torvet om aftenen. Der er også en lille bager, en grønthandler og en slagter så mindre indkøb fint kan klares. Større indkøb kan med fordel gøres i det store supermarked på hovedvejen i nabobyen Ascea.
Le tre sorelle, ejernes egen restaurant, er både hyggelig og serverer utroligt lækre fisk og skaldyrsretter. Andre gode steder at spise er de 2 agriturismer der ligger tæt ved: Zio Cristoforo og I Moresani eller Mamas pizzaria i den sydlige ende af havnepromenaden. På I Moresani var de utroligt imødekomne og det var hyggeligt at gå rundt og se deres mange geder og heste. Man kan også leje heste og tage på ture i det smukke naturreservatområde.
Vores egen værtsfamilie var også enormt søde og meget glade for børnene. Blot ærgeligt, at vi ikke kunne snakke bedre sammen da de ikke talte engelsk og vi ikke italiensk. Netop fordi man ikke kan kommunikere så godt ville det være en god idé, hvis der lå en lille mappe i lejligheden med lidt info om området og ideer til ture, udflugter og restauranter. Til gengæld var der frit internet (bare spørg om koden) og så kan man jo selv søge sine informationer.
Der er ikke aircondition i lejligheden og vi sov derfor med åbne døre til soveværelserne, hvilket resulterede i mange myggestik (trods myggespray). Det ville være en klar forbedring, hvis der blev sat myggenet op for dørene eller alternativt en blæser i loftet. Madrassen i dobbeltsengen var ikke den bedste og en udskiftning ville også blive værdsat. Disse ting er i vores øjne mindre detaljer i forhold til den kvalitet vi iøvrigt føler vi får for pengene i Villa Franca. En så stor, smagfuldt indrettet og rummelig lejlighed, med smuk udsigt fra balkonen, gårdhave, lækker pool, kort til stranden og gåafstand til hyggelig by og restaurant er svær at finde til samme gode pris.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Kasper og familien og vennerne fra Rødovre boede på Villa Franca i Casalvelino fra d. 31. august til d. 14. september 2011.

Vi har haft en helt fantastisk tur til Casal Velino. Villa Franca var helt perfekt for vores to familier med hver to små børn i alderen 2-5 år. Lejlighederne var store og flotte og den dejlige gårdhave var perfekt legeplads for vores børn og spisepladsen foran den nederste lejligheds køkkenvinduer (der kunne åbnes helt op, så det næsten fungerede som en "bar") var rigtig hyggelig. Vi fik også lov at låne udlejeres grill. Altanerne på den anden side af huset havde en fantastisk udsigt, som især blev nydt om aftenen, når solen var gået ned og børnene sov. Swimmingpoolen var nok det bedste ved hele stedet. Billederne fra jeres hjemmeside havde givet os høje forventninger og vi var lidt bange for at blive skuffede.....Men det blev vi ikke. Det kan næsten ikke beskrives så flot den er placeret med udsigt til den lille bjergby Casal Velino og middelhavet.
Alt er også meget pænt og velholdt og ejerne er utroligt søde, selvom de ikke taler engelsk og vi ikke taler italiensk. Datteren i huset er dog god til engelsk og hjalp os ved ankomst og afrejse. Vi spiste en enkelt aften på ejernes restaurant Le tre Sorelle, hvilket var utroligt lækkert og meget hyggeligt. Vi spiste også 2 aftener på Agriturismo Zio Cristoforo, hvilket var mere børnevenligt og god mad. Den lille by Casal Velino ligger 5-10 minutters gang fra huset og her gik vi op et par gange for at få en is og en kop kaffe. Der er meget roligt og hyggeligt. Der er ingen restauranter men en del cafféer og lidt indkøbsmuligheder. Nede i havnebyen Casal Velino var der lidt flere indkøbsmuligheder og restauranter, men man skal ikke forvente det helt store shopping.....Vi så stort set ikke en udenlandsk turist i de 14 dage vi var der, og det afspejler byen og livet i byen også. Alt er på Italiensk, så man skal huske sin parlør. Men vi syntes det var hyggeligt.
Vi tog flere ture til de nærliggende strande, som alle var dejlige, men vandet bliver hurtigt dybt og der var nogle dage med meget store bølger. Stranden lidt uden for nabobyen Ascera var nok den bedste.
Vi kørte også en tur til Amalfi og Ravello. Det tog godt 2 timer og var helt klart køretiden værd. Den snoede kystvej var fantastisk smuk og byerne meget hyggelige omend mængden af turister (og de høje priser) ligepludselig var meget overvældende, i forhold til hjemme i Casal Velino. En times sejltur langs kysten fra Amalfi i en lejet båd med skipper (til 80 euro) var også en stor oplevelse, hvor vi fik set de flotte byer og huse fra vandsiden og børnene fik lov at styre båden.
Til sidst en stor tak til jer fra In Italia fordi i fra start til slut har ydet en fantastisk god service. Jeres hjemmeside er god at blive inspireret af og jeres beskrivelser af stederne virker meget realistiske. Når man henvender sig til jer er i også gode til at vejlede og vi er meget taknemmelige for at i hjalp os med at vælge Villa Franca. Derudover har i hele tiden været gode til at svare hurtigt på vores spørgsmål, så vi har været utroligt tilfredse med det hele.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Sølvi og familie fra Give boede på Casa Franca i Casalvelino fra d. 25. juni til d. 2. juli 2005.

Vi har igen haft en rigtig god tur og gode oplevelser med jeres arrangement. Vi ankom til Napoli med fly, mandag 27. juni. Vi var hele familien, der er fire store børn fra 15-21 år samt forældre. I lufthavnen fandt vi hurtig den bookede bil, og var efter lidt roderi ud fra lufthavnen på rigtig vej med aircondition tændt, det var meget varmt.

Vi kørte hurtig ned til Casalvelino, efter en tur omkring Casalvelino Marina. Det er ikke kun nemt at spørge om vej, de snakker ikke ret meget engelsk, men til sidst tog en mand sin bil og kørte foran os op til torvet i Casalvelino, hvor vi blev hentet lidt efter. Casa Franca er en rigtig god lejlighed, flot udsigt fra den ene terrasse og en dejlig terrasse til måltider i skyggen på den anden side. De følgende dage gik med badning fra forskellige strande langs kysten, der er god plads, det reneste smukke vand, og både strand og klipper. Vi købte en parasol og tog den med hvor vi kom, vi kunne ikke opholde os på stranden uden parasol. Børnene var stort set i vandet hele tiden, og det var vi næsten også. Før siesta tid kørte vi hjem forbi et supermarked og købte ind de dejligste pølser, oste og brød, og fik derefter en velfortjent middagslur før vi igen var ude på tur. Vi var lidt trætte af naboens hund, der gerne gøede meget kraftigt tidlig om morgenen. Det snakkede vi lidt med vores værtinde om, og det blev efterfølgende meget bedre. Vi havde en dejlig uge i Casa Franca.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Birthe og familie fra Korsør boede på Casa Franca i Casalvelino fra d. 18. til d. 25. juni 2005.

Vi ankom til Casalvelino lørdag eftermiddag, den 18.6.2005. Det regnede meget så vi overså skiltet hvor man drejer fra til Casalvelino men spurgte om vej og selv om tankpasseren kun kunne italiensk klarede vi det. Så ledte vi lidt efter byen da der er tre steder der hedder Casalvelino. Der er Casalvelini Scalo (her troede vi det var og kunne ikke finde torvet), Casalvelino Marina og Casalvelino. Det sidste sted var jo det rigtige og vi kørte op til torvet som der stod i brevet. Vi kunne ikke rigtig inde ud af hvem der havde med udlejningen og gøre og spurgte så et par politibetjente der stod midt i det hele. De ringede så til dem der ejer huset og kørte foran os for at vise vej (god service). Til de næste vil vi anbefale at I skriver adressen, Via Roma 54, det havde været lettere for os, da det er den vej der fører ind i byen. Vi blev godt modtaget af værten og hendes datter der taler godt engelsk.

Lejligheden var over al forventning og billedet på hjemmesiden viser slet ikke hvor flot der er foran huset. Der er god plads og udgang til altanen på den anden side af huset fra de to store soveværelser. Den er rigtig pæn og velholdt. Så er der kommet en bradepande i ovnen, som tidligere gæster har manglet. Der er morgensol foran huset og resten af dagen på altanen, hvorfra der er en vidunderlig udsigt til middelhavet og Casalvelino, da vejen snor sig opad, så man kan se kirken og torvet. Det er en dejlig lille by og vi havde fornemmelsen af at være eneste turister i byen.

Værterne var rigtig gode og spurgte flere gange om alt var i orden. Så hjalp de mig da jeg skulle hæve penge i en automat og kun fik kvitteringen. Jeg forklarede datteren at jeg skulle faxe en kopi af kvitteringen til banken og sende mit konto nr. og telefonnummer, så manden oversatte til italiensk og sendte det for mig.

Vi tog på tur til Capri, hvor vi sejlede med flyvebåd fra Salerno. Det tog en time selv om vi først skulle ind til Amalfi. Turen langs kysten var meget smuk.

Vi var også i Paestum og Pompei. Begge to dejlige ture. Paestum overraskede os, det var bedre end forventet og vi tog turen langs kysten som er meget smuk. Vi havde været i Pompei to gange før, men alligevel er det interessant.

Vi spiste to gange på Zio Cristoforo og det kan vi varmt anbefale. Der er ikke noget spisekort men maden er rigtig god og billig. Betjeningen i top.

Jeg kan lige fortælle at vi var 5 personer i lejligheden. Vi havde lejet en Fiat og det er nødvendig med en bil, da det går stejlt ned til stranden og også for at komme rundt og se noget. Pas på trafikken de kører noget vildt de italienere, men man vænner sig til det.

Værtsparret er ved at bygge flere lejligheder og en restaurant og det skulle være færdig i 2006. Det bliver sikkert dejligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Betina og familie fra Jyllinge boede på Casa Franca i Casalvelino fra d. 31. juli til d. 7. august 2004.

Vi var glade for byen og området - synes dog at man fik indtryk (Jeres hjemmeside) af at huset lå lidt tættere på strand og by end det egentlig gør - lidt ærgeligt det er så "lang" en vej, for der er altså faktisk 3 kilometer ned til byen fra huset...jeg ved dog godt at der ligger en købmand lige nede af vejen.....

Selve huset var helt skønt, og udsigten var jo fabelagtig - osse fordi man ikke havde regnet med en sådan udsigt - dog tænkte man lige på børnene allerførst ved synes af altanerne....værtinden var jo sipelthen lige til en præmie. Udover det var svært at kommunikere med hende, da hun ikke talte særlige meget engelsk, var hun simpelthen så sød og hjælpsom - det samme gælder hendes mand - så bedre værtspar kunne man ikke tænke sig....

De lokale I byen var osse utrolig hjælpsomme og flinke - man spiser jo osse dejligt på de lokale restauranter, så jeg synes alt I alt det har været som forventet, udover at huset altså lå lidt mere afsides end jeg havde regnet med.....

Jeres informationer omkring opholdet har været meget fyldestgørende og det har været en god og tryg oplevelse at bruge Jer som ferieboligformidler - god og professionel behandling !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 5 voksne, 3 børn
Navn
Søren og hans familie fra Fjerritslev boede på Casa Franca fra den 5. til den 19. juli 2003. De skrev efter turen:

Det kan let komme til at ligne betalt arbejde at skrive om vores 2 uger i Casal Velino i juli måned, men det VAR en stor oplevelse med meget få dråber malurt i bægeret. Huset Casa Franca er en perle: Fra altanen er der en pragtfuld udsigt ud over både den hyggelige by Casal Velino og Middelhavet - og fra dette sidste var der hver dag en let men lækkert kølende brise til at gøre den stærke varme udholdelig. Lejligheden er på 4 værelser + køkken og er meget nydelig og ren. Der er det mest nødvendige køkkengrej idet der dog kun er en espressokaffekande til 3 kopper og ingen bradepande i den i øvrigt velfungerende gasovn. Køleskabet er konstant på overarbejde for at køle de 15 - 20 liter vand ned dagligt!! Her skal kommende lejere være opmærksom på at det ikke nytter blot at skrue køleskabets køleregulator op på maksimum da kompressoren da kører konstant, hvilket bevirker at køleelementet ikke afrimes. Da vi kom var der et tykt rimlag på bagvæggen og ikke særligt koldt derinde. Vi skruede regulatoren ned til køleskabet slog fra hvorefter isen forsvandt på få timer - og så kunne der køles på kraft!
Husets ejer, der bor ved siden af, er meget imødekommende og har en datter der kan lidt engelsk! Vi fik en overmåde fin behandling. Vi havde taget lagner med selv men kom trætte efter en lang rejse til de nydeligste redte senge og sendte en taknemmelig tanke til værtinden og mente det var alle pengene værd. Men da vi skulle rejse ville værtinden kun have 36 Euro af os 7 tilsammen og ikke noget for rengøring! Vi skulle ellers efter papirerne have betalt tæt på 100 Euro!
Ved ankomsten skulle vi kontakte en hr. Marco ved stranden. Han var uhyre behjælpelig og taler et meget fint engelsk.
Casal Velino ligger 200 meter over havet og 2 km. fra stranden. Vejen derop er til tider meget stejl så det er næsten nødvendigt med en bil. Vi havde lejet gennem Maggiore (anbefalet af In-Italia) og det fortrød vi ikke: Da vi trætte ankom til Napoli Centrale (banegården) lå Maggiores kontor i ankomsthallen og blev betjent af en engelsktalende mand der hurtigt fik formalia overstået og vist os ud til en meget velfungerende og velholdt minibus der havde det nødvendige udstyr - inklusiv aircondition!! Dog blev lejen noget dyrere end forventet. Vi havde fået at vide at forsikring ville være ca. 47 Euro pr. uge men vi kom for de 2 uger af med over 200 Euro. Det var vist noget med at vi skulle betale for en ekstra chauffør - også selv om denne er over 30 år og har kørt regelmæssigt gennem 12 år. Men det er småting i den store sammenhæng! Casal Velino er der dagligvarebutikker og en hyggelig cafe samt en lille restaurant. Men vi fandt det hurtigt mest praktisk at køre ned til stranden for at handle eet sted - når vi nu alligevel skulle ned at bade. Men pas på med parkering!!! Langs hele havnen er der utallige parkeringsbåse, men et svært læst og langt A-3 papir klistret på P-skiltet (det lignede ved første øjekast et af de utallige stykker papir der klistres op hvor som helst omhandlende alt mellem himmel og jord!) fortæller at der skal købes en parkeringstilladelse i en butik. Det overså vi. Derimod overså vi ikke politibetjenten der stod 2 meter fra hvor vi parkerede. Han sagde ingenting - selv om han kunne se at der var tale om en udlejningsvogn og at vores blege kroppe næppe tilhørte italienere! Så vi troede alt var OK. Da vi kom tilbage var der udskrevet en parkeringsbøde på 20 Euro. Der står dog intet om hvornår den skal betales! Siden parkerede vi ca. 100 meter bag stranden ved et supermarked - uden problemer. Stranden ved havnen er OK men vandet er som Vesterhavet: Plumret til i sand. Varmt - men sandet. Der ligger dog strande til begge sider inden for 10 km. uden sand i vandet. Området er som beskrevet af mange før os: Meget flot og storladent. Mange gode spisesteder til en anelse under danske priser og af en fin kvalitet. Der er pizzeriaer med stenovne, og pastaretterne er uovertrufne. Og fiskeretterne: Dem er der ben i! Så pas på!! I øvrigt kan man købe de friskeste muslinger og snegle til at koge derhjemme.
Som vi har fået fortalt af In-Italia er det et meget uberørt område turistmæssigt. Det er pragtfuldt sandt - i hvert fald i de første uger af juli. Men det betyder også at italienerne ikke kan andet end italiensk. Så det gør studiet af for eksempel spisekort til andet end en gættekonkurrence at have en god parlør med! Og med den i hånden kan man måske også undgå parkeringsbøder. Hvem ved? Jo. Området er meget uberørt af turisme. Vi var på vej hjem fra Pompeji en smut forbi Amalfikysten. Den er smuk - det man kan se af den for turister!!! Det var pragtfuldt at komme tilbage til Casal Velino igen!
Og hvad skal man også mere? Her er jo alt: Gamle græske ruiner i Velio 6 km. væk. En azurblå grotte 1 times sejlads væk. Bjerge med gode vandrestier - men desværre også gedeflokke der vogtes af meget nidkære hunde. Dem mødte vi en flok af på offentlig sti. DET var ikke morsomt. Vi var faktisk meget bange for at de ville angribe os. Så skal man ind i baglandet for at vandre er det en god ting at forhøre sig hos lokale guider først! Og sådan kunne vi blive ved.
Kort kan det siges således: Det var en storslået oplevelse. Vi rejser gerne igen til Italien med In-Italia som arrangør.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 7 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Anbefalinger til dig

Casale Villarena

Nerano, Campania

Residence Trivento

Palinuro, Campania

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Populært i Campania

search map