Feriebolig i Casal Velino i Campania

Villa Franca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Franca ligger kort uden for Casal Velinos centrum og nyder en flot udsigt over dalen og havet. Over for huset er der en stor terrasse med pizzaovn og god plads til at nyde aftenerne udendørs med et godt glas vin (som nok ofte vil blive til et par flasker). Her findes to rummelige lejligheder, den ene i stueetagen, den anden på første sal.

Pool og restaurant

Ved huset, ned af skråningen på vej til poolen, ligger den gode fiskerestaurant Le Tre Sorelle, der holder åbent de fleste dage i juli og august, men ellers kun i weekenderne resten af året. Ovenpå restauranten er der også to mindre lejligheder, som Villa Franca deler adgang til poolen med. Fra svømmebassinets terrasse har du både udsigt over havet og over byen. Der er ca. 2 km til fods til stranden og små 3 km i bil.

Læs mere om Villa Franca

Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser (stueetage):
- Fireværelseslejligheden ligger i stueetagen og er ca. 80 m². Lejligheden består af spisekøkken med pejs og spisebord samt vindue med udsigt til lejlighedens egen terrasse med bord og stole (men desværre ingen havudsigt), to soveværelser med dobbeltseng og udgang til balkon (8 x 1½ meter) med havudsigt (men ingen direkte udgang til haven), soveværelse med køjeseng, badeværelse med toilet og badekar.

Femværelseslejlighed med 6 + 2 sovepladser (1. sal):
- Femværelseslejligheden ligger på 1. sal og er ca. 90 m². Lejligheden består af spisekøkken, lille stue med fjernsyn og dobbeltsovesofa, som kan benyttes mod betaling, soveværelse med enkeltseng, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt udgang til balkon og badeværelse med toilet og badekar samt bruser. Af lejlighedens to store balkoner har den ene udsigt over svømmebassinet og havet.

Lejlighederne på Villa Franca

Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser (stueetage)

Fireværelseslejligheden ligger i stueetagen og er ca. 80 m². Lejligheden består af spisekøkken med pejs og spisebord samt vindue med udsigt til lejlighedens egen terrasse med bord og stole (men desværre ingen havudsigt), to soveværelser med dobbeltseng og udgang til balkon (8 x 1½ meter) med havudsigt (men ingen direkte udgang til haven), soveværelse med køjeseng, badeværelse med toilet og badekar.

Femværelseslejlighed med 6 sovepladser

Femværelseslejligheden ligger på 1. sal og er ca. 90 m². Lejligheden består af spisekøkken, lille stue med fjernsyn og dobbeltsovesofa, soveværelse med enkeltseng, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt udgang til balkon og badeværelse med toilet og badekar samt bruser. Af lejlighedens to store balkoner har den ene udsigt over svømmebassinet og havet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map