Feriebolig i Casal Velino i Campania

Villa Franca

 
Villa Franca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Franca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casal Velino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Franca ligger kort uden for Casal Velinos centrum og nyder en flot udsigt over dalen og havet. Over for huset er der en stor terrasse med pizzaovn og god plads til at nyde aftenerne udendørs med et godt glas vin (som nok ofte vil blive til et par flasker). Her findes to rummelige lejligheder, den ene i stueetagen, den anden på første sal.

Pool og restaurant

Ved huset, ned af skråningen på vej til poolen, ligger den gode fiskerestaurant Le Tre Sorelle, der holder åbent de fleste dage i juli og august, men ellers kun i weekenderne resten af året. Ovenpå restauranten er der også to mindre lejligheder, som Villa Franca deler adgang til poolen med. Fra svømmebassinets terrasse har du både udsigt over havet og over byen. Der er ca. 2 km til fods til stranden og små 3 km i bil.

Læs mere om Villa Franca

Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser (stueetage):
- Fireværelseslejligheden ligger i stueetagen og er ca. 80 m². Lejligheden består af spisekøkken med pejs og spisebord samt vindue med udsigt til lejlighedens egen terrasse med bord og stole (men desværre ingen havudsigt), to soveværelser med dobbeltseng og udgang til balkon (8 x 1½ meter) med havudsigt (men ingen direkte udgang til haven), soveværelse med køjeseng, badeværelse med toilet og badekar.

Femværelseslejlighed med 6 + 2 sovepladser (1. sal):
- Femværelseslejligheden ligger på 1. sal og er ca. 90 m². Lejligheden består af spisekøkken, lille stue med fjernsyn og dobbeltsovesofa, som kan benyttes mod betaling, soveværelse med enkeltseng, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt udgang til balkon og badeværelse med toilet og badekar samt bruser. Af lejlighedens to store balkoner har den ene udsigt over svømmebassinet og havet.

Lejlighederne på Villa Franca

Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser (stueetage)

Fireværelseslejligheden ligger i stueetagen og er ca. 80 m². Lejligheden består af spisekøkken med pejs og spisebord samt vindue med udsigt til lejlighedens egen terrasse med bord og stole (men desværre ingen havudsigt), to soveværelser med dobbeltseng og udgang til balkon (8 x 1½ meter) med havudsigt (men ingen direkte udgang til haven), soveværelse med køjeseng, badeværelse med toilet og badekar.

Femværelseslejlighed med 6 sovepladser

Femværelseslejligheden ligger på 1. sal og er ca. 90 m². Lejligheden består af spisekøkken, lille stue med fjernsyn og dobbeltsovesofa, soveværelse med enkeltseng, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt udgang til balkon og badeværelse med toilet og badekar samt bruser. Af lejlighedens to store balkoner har den ene udsigt over svømmebassinet og havet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Franca

Læs personlige anmeldelser af Villa Franca som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Franca. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Villa Franca

Smukt og hyggeligt sted

Velindrettet feriebolig i skønt område. Pool-området var meget fint og hyggeligt. Den smukkeste udsigt over hav og bjerge. Søde og hjælpsomme værter. Restauranten prøvede vi et par gange - dejlig mad og gode vine. Det hele er meget lokalt og i havnebyen er der primært italienere, hvilket bidrager til den lokale stemning. Stedet kan varmt anbefales. Man skal være indstillet på bilkørsel, de nærmeste byer er hyggelige, men det tager lidt tid at komme rundt ad de mindre bjergveje. Smukke ture.

Læs mere

Dejligt ophold.

+
dejligt sted/ beliggenhed
dejlig Pool
gennemsnitlig lejlighed - men en fantastik udsigt
-
mangler gode liggestole enten ved pool eller lejlighed.
Køkkenudstyr kunne opgraderes

Læs mere

Ferie 2017

Villa Franca er beliggende i et herligt område med fantastiske udsigtsmuligheder. Vi var ret skuffet over restauranten på stedet da der stod på deres hjemmeside at de specialicerede sig i fisk men også lavede pizzza og kødretter, men det var ikke tilfældet da de udelukkende lavede fiskeretter.
Der var også borde ved poolen og fordi restauranten ikke havde åbent i løbet af dagen besluttede vi at spise ved poolområdet de dage vi blev hjemme, vi ryttede grundigt op efter os og smed affald i skraldespandene. Da vi havde gjort dette anden gang så vi at der var blevet placeret skilte på bordene om at mad ikke var tilladt ved poolen, hvilket var endnu en skuffelse.
Der var heller ikke solsenge ved poolen, kun stole, hvilket gjorde det meget ubehageligt at solbade og vi var nødsaget til at købe en selv.

Lejligheden var en treværesles lejlighed, hvilket var rart, men den kunne godt bruge nogle forbedringer da der ikke air-condition eller nogen form for ventillatorer, hvilket var meget ubehageligt ved sengetid om aftenen og vi fik ikke megen søvn.

Så selv om det var et smukt område vil vi ikke komme tilbage til Villa Franca som det er nu.

Læs mere

Kirsten og familie fra København K boede på Villa Franca i Casalvelino fra d. 21. marts til d. 1. april 2013.

Vi vi havde en skøn tur til Villa Franca og var meget betagede af området. er var utrolig mange muligheder for oplevelser og opholdet i Villa Franca var vi også meget glade for. Beliggenheden var formidabel og værterne var søde og hjælpsomme.

Det var måske lidt overdrevet at huset var opvarmet da vi kom. Vi syntes der var meget koldt og i forhold til behovene omkring Joakim betød det en del, f.eks at det blev meget koldt for ham at være på badeværelset. Det havde selvfølgelig hjulpet meget hvis pejsene havde været funktionsdygtige.

Der var lavet fine ramper, dog var det ikke muligt at have kørestolen inde på badeværelset, men vi kunne forlænge respiratorslangen så den kunne nå, det kræver at man selv er lidt mobil for at kunne bruge badeværelset.

Til gengæld var det let at gå mange fine ture i området med køstolen og vi var imponerede over hvordan man i hele området havde fine handicaptilgængelighed og service i byerne og på museer. faktisk bedre end herhjemme. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Tusind tak for hjælpen og din fine guidning.

Læs mere

Kasper og familie fra Rødovre boede på Villa Franca i Casalvelino fra d. 24. juli til d. 7. august 2012.

Vi har haft en rigtig dejlig ferie i Villa Franca igen i år. Lejligheden, poolen, udsigten og restauranten var igen i år helt perfekte. Det var desuden sjovt at opleve Casal Velino havnebyen med meget mere liv end da vi var der sidste år i september.
Med 2 små børn brugte vi mest tid ved poolen, men vi tog også på stranden et par gange og fandt ud af, at den lille strand til højre for havnen i Casal Velino var god fordi der ikke var så mange mennesker, der var lavt vand og man kunne parkere tæt på. Vi var kun på en enkelt sightseeingstur, hvor vi kørte til Castellabate. Det var en meget hyggelig lille bjergby med en storslået udsigt og nogen hyggelige restauranter. Men hvis man ikke har små børn med er der rige muligheder for udflugter til ruiner, vulkaner, grotter og Amalfi kystens smukke byer. En aftensejltur fra havnen i Casal Velino blev det dog til. Det skal bookes på forhånd i den lille butik oppe i byen ved rundkørslen (Cilento explorer). Vi nød også roen og stemningen i den lille bjergby Casal Velino som det tager ca. 5 min at gå til fra lejligheden. Her står tiden helt stille og man kan nyde en kop kaffe på en af de 4 små cafeer sammen med lokale gamle mænd, spise en pizza eller spille bordfodbold og drikke en øl på torvet om aftenen. Der er også en lille bager, en grønthandler og en slagter så mindre indkøb fint kan klares. Større indkøb kan med fordel gøres i det store supermarked på hovedvejen i nabobyen Ascea.
Le tre sorelle, ejernes egen restaurant, er både hyggelig og serverer utroligt lækre fisk og skaldyrsretter. Andre gode steder at spise er de 2 agriturismer der ligger tæt ved: Zio Cristoforo og I Moresani eller Mamas pizzaria i den sydlige ende af havnepromenaden. På I Moresani var de utroligt imødekomne og det var hyggeligt at gå rundt og se deres mange geder og heste. Man kan også leje heste og tage på ture i det smukke naturreservatområde.
Vores egen værtsfamilie var også enormt søde og meget glade for børnene. Blot ærgeligt, at vi ikke kunne snakke bedre sammen da de ikke talte engelsk og vi ikke italiensk. Netop fordi man ikke kan kommunikere så godt ville det være en god idé, hvis der lå en lille mappe i lejligheden med lidt info om området og ideer til ture, udflugter og restauranter. Til gengæld var der frit internet (bare spørg om koden) og så kan man jo selv søge sine informationer.
Der er ikke aircondition i lejligheden og vi sov derfor med åbne døre til soveværelserne, hvilket resulterede i mange myggestik (trods myggespray). Det ville være en klar forbedring, hvis der blev sat myggenet op for dørene eller alternativt en blæser i loftet. Madrassen i dobbeltsengen var ikke den bedste og en udskiftning ville også blive værdsat. Disse ting er i vores øjne mindre detaljer i forhold til den kvalitet vi iøvrigt føler vi får for pengene i Villa Franca. En så stor, smagfuldt indrettet og rummelig lejlighed, med smuk udsigt fra balkonen, gårdhave, lækker pool, kort til stranden og gåafstand til hyggelig by og restaurant er svær at finde til samme gode pris.

Læs mere

Kasper og familien og vennerne fra Rødovre boede på Villa Franca i Casalvelino fra d. 31. august til d. 14. september 2011.

Vi har haft en helt fantastisk tur til Casal Velino. Villa Franca var helt perfekt for vores to familier med hver to små børn i alderen 2-5 år. Lejlighederne var store og flotte og den dejlige gårdhave var perfekt legeplads for vores børn og spisepladsen foran den nederste lejligheds køkkenvinduer (der kunne åbnes helt op, så det næsten fungerede som en "bar") var rigtig hyggelig. Vi fik også lov at låne udlejeres grill. Altanerne på den anden side af huset havde en fantastisk udsigt, som især blev nydt om aftenen, når solen var gået ned og børnene sov. Swimmingpoolen var nok det bedste ved hele stedet. Billederne fra jeres hjemmeside havde givet os høje forventninger og vi var lidt bange for at blive skuffede.....Men det blev vi ikke. Det kan næsten ikke beskrives så flot den er placeret med udsigt til den lille bjergby Casal Velino og middelhavet.
Alt er også meget pænt og velholdt og ejerne er utroligt søde, selvom de ikke taler engelsk og vi ikke taler italiensk. Datteren i huset er dog god til engelsk og hjalp os ved ankomst og afrejse. Vi spiste en enkelt aften på ejernes restaurant Le tre Sorelle, hvilket var utroligt lækkert og meget hyggeligt. Vi spiste også 2 aftener på Agriturismo Zio Cristoforo, hvilket var mere børnevenligt og god mad. Den lille by Casal Velino ligger 5-10 minutters gang fra huset og her gik vi op et par gange for at få en is og en kop kaffe. Der er meget roligt og hyggeligt. Der er ingen restauranter men en del cafféer og lidt indkøbsmuligheder. Nede i havnebyen Casal Velino var der lidt flere indkøbsmuligheder og restauranter, men man skal ikke forvente det helt store shopping.....Vi så stort set ikke en udenlandsk turist i de 14 dage vi var der, og det afspejler byen og livet i byen også. Alt er på Italiensk, så man skal huske sin parlør. Men vi syntes det var hyggeligt.
Vi tog flere ture til de nærliggende strande, som alle var dejlige, men vandet bliver hurtigt dybt og der var nogle dage med meget store bølger. Stranden lidt uden for nabobyen Ascera var nok den bedste.
Vi kørte også en tur til Amalfi og Ravello. Det tog godt 2 timer og var helt klart køretiden værd. Den snoede kystvej var fantastisk smuk og byerne meget hyggelige omend mængden af turister (og de høje priser) ligepludselig var meget overvældende, i forhold til hjemme i Casal Velino. En times sejltur langs kysten fra Amalfi i en lejet båd med skipper (til 80 euro) var også en stor oplevelse, hvor vi fik set de flotte byer og huse fra vandsiden og børnene fik lov at styre båden.
Til sidst en stor tak til jer fra In Italia fordi i fra start til slut har ydet en fantastisk god service. Jeres hjemmeside er god at blive inspireret af og jeres beskrivelser af stederne virker meget realistiske. Når man henvender sig til jer er i også gode til at vejlede og vi er meget taknemmelige for at i hjalp os med at vælge Villa Franca. Derudover har i hele tiden været gode til at svare hurtigt på vores spørgsmål, så vi har været utroligt tilfredse med det hele.

Læs mere
 
search map