Feriebolig i Casal Velino i Campania

Steel House di Zio Cristoforo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vælg Cilento naturreservat i Syditalien for at holde ferie i skønne omgivelser blandt en befolkning, for hvem gæstfriheden er en grundlæggende værdi. Det er svært at ikke føle sig velkommen i dette område, hvor hele naturen - fra bjergene til havet - byder den besøgende velkommen med smukke landskaber .

Et nyt hus på en gammel gård

Steel House ligger på Agriturismo Zio Cristoforo, som har taget imod besøgende fra hele verden i snart to årtier. De to ejere, Stefano og Angelo, byggede i 2015 et nyt hus, hvis struktur består af stål, og som er designet med henblik på behageligt indeklima og bæredygtighed. Stefano bor selv på første sal sammen med sin familie, imens stueetagen er blevet opdelt i fire lejligheder, hver med egen terrasse.

Spektakulær pool lige ved huset

Få skridt fra huset ligger Agriturismo Zio Cristoforos gode pool. Poolen har et lavt område velegnet til børnene og et dybt område med store stenblokke ved kanten, hvor det er hyggeligt at ligge. Hele gården - og selve Steel House - er præget af enkelthed og beskedenhed i indretningen, mens poolen udstråler lækkerhed. Den er virkelig flot og omgivet af en frodig have, hvor du kan plukke frugt fra træerne næsten hele året.

Bo enkelt med flot terrasse og havudsigt

Lejlighederne er rummelige og udstyret med alt, hvad en familie normalt har behov for: køkken, terrasse, fjernsyn, internet, vaskemaskine. Der er valgt gode materialer, men de er oprigtigt talt ret kedelige i deres indretning... de er gode til at sove i, selv i de varmeste måneder, da de både er velisolerede og har aircondition, hvis den omhyggelige konstruktion ikke skulle være nok i sig selv til at holde temperaturen ned; med den kan man regulere temperaturen automatisk til at holde omkring 23 grader.

Lejlighederne på Steel House di Zio Cristoforo

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (stueetage med privat terrasse og havudsigt)

Lejlighederne er ca. 50 m² og ligger alle i stueetagen. Foran hver lejlighed er der overdækket møbleret terrasse med bord og stole; fra soveværelse er der udgang til endnu en terrasse bagved huset mod bjerget. De består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Alle lejligheder er udstyret med aircondition, fjernsyn, vaskemaskine og wi-fi internetadgang.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map