Feriebolig i Casal Velino i Campania

Le Tre Sorelle

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette søde lille hus ligger kort uden for byen Casal Velino, som du har udsigt til fra svømmebassinet og terrassen. Og hvis du vender blikket lidt mere mod vest, så har du udsigt til havet.

Én pool til 4 lejligheder i alt

Den hyggelige by Casal Velino ligger således i kort afstand for indkøb eller en tur til torvet om aftenen. Svømmebassinets terrasse er stor i betragtning af, at kun 4 lejligheder har adgang til det (de to på Le Tre Sorelle og to fra nærliggende Villa Franca).

Læs mere om Le Tre Sorelle

Restaurant til dem der elsker fiskeretter (og menu på italiensk)

I husets stueetage ligger Restauranten Le Tre Sorelle, som er særligt kendt for dens fiskeretter. Biagio og fruen henter friske råvarer hver dag fra havnen i Acciaroli, så menuen afhænger i vid udstrækning af, hvad de har fundet. Men her serveres også lækre pastaretter med de gode grøntsager fra de omkringboende bønder og naturligvis kødretter. Restauranten er ikke særlig stor indvendig, men har gode overdækkede terrasser med flot udsigt over landskabet foran huset. Den holdes åbent kun i weekenden fra september til juni, imens der er gang i panderne hver aften i juli og august.

Hyggelig lejligheder med balkon og havudsigt

Lejlighederne ligger på første sal af huset, men den meget skrånende grund gør, at du har direkte udgang til haven fra dem begge. Begge lejligheder har balkon med havudsigt og plads til et lille bord med to stole og terrasse ved indgangsdøren. De er fornemt indrettet med øje for detaljer og hygge, og så er de begge udstyret med airconditionanlæg.

Toværelseslejlighed Giallo med 2/3 sovepladser:
- Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og hems med enkeltseng (bedst til et barn), soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon med havudsigt og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Blu med 2/4 sovepladser:
- Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon med havudsigt, soveværelse med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map