Feriebolig i Casal Velino i Campania

Le Tre Sorelle

 
Le Tre Sorelle er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Tre Sorelle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casal Velino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette søde lille hus ligger kort uden for byen Casal Velino, som du har udsigt til fra svømmebassinet og terrassen. Og hvis du vender blikket lidt mere mod vest, så har du udsigt til havet.

Én pool til 4 lejligheder i alt

Den hyggelige by Casal Velino ligger således i kort afstand for indkøb eller en tur til torvet om aftenen. Svømmebassinets terrasse er stor i betragtning af, at kun 4 lejligheder har adgang til det (de to på Le Tre Sorelle og to fra nærliggende Villa Franca).

Læs mere om Le Tre Sorelle

Restaurant til dem der elsker fiskeretter (og menu på italiensk)

I husets stueetage ligger Restauranten Le Tre Sorelle, som er særligt kendt for dens fiskeretter. Biagio og fruen henter friske råvarer hver dag fra havnen i Acciaroli, så menuen afhænger i vid udstrækning af, hvad de har fundet. Men her serveres også lækre pastaretter med de gode grøntsager fra de omkringboende bønder og naturligvis kødretter. Restauranten er ikke særlig stor indvendig, men har gode overdækkede terrasser med flot udsigt over landskabet foran huset. Den holdes åbent kun i weekenden fra september til juni, imens der er gang i panderne hver aften i juli og august.

Hyggelig lejligheder med balkon og havudsigt

Lejlighederne ligger på første sal af huset, men den meget skrånende grund gør, at du har direkte udgang til haven fra dem begge. Begge lejligheder har balkon med havudsigt og plads til et lille bord med to stole og terrasse ved indgangsdøren. De er fornemt indrettet med øje for detaljer og hygge, og så er de begge udstyret med airconditionanlæg.

Toværelseslejlighed Giallo med 2/3 sovepladser:
- Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og hems med enkeltseng (bedst til et barn), soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon med havudsigt og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Blu med 2/4 sovepladser:
- Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon med havudsigt, soveværelse med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Le Tre Sorelle

Læs personlige anmeldelser af Le Tre Sorelle som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Tre Sorelle. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Le Tre Sorelle

Super ferie...

Kan kun anbefale andre at tage til Le Tre Sorelle i Casal Velino. Perfekt til afslapning og ganske kort afstand ned til stranden (2 km).

Dog skal man lige være klar over at der i forbindelse med booking kommer en del ekstra udgifter på i form af f.eks. betaling for sengetøj og slutrengøring (ikke noget man umiddelbart kan fravælge). Det fremgår dog af kvitteringen - så man bliver ikke helt overrasket

Læs mere

En afslappende sted

Vældig god indkvartering tæt på privat swimmingpool, (som deles med nærliggende lejligheder).
En tilstrækkelig god landsby med barer og en butik. Lejligheden har gode senge, men lille badeværelse. Kan være trangt for store voksne.
Køkkenet er en smule dårligt udstyret, men det fungerer. Restauranten i huset er meget god og anbefales varmt. Men de har kun menuer på italiensk og kun datteren taler engelsk. Men maden er meget god.

Læs mere

Afslapning med udsigt i verdensklassse

Locanda De Tre Sorelle er det perfekte sted, hvis man gerne vil lidt væk fra de mere turistede områder. Stedet er charmerende, lokalt og venligt. Udsigten er fantastisk og poolen god. I restauranten laver de en udsøgt pizza, men ellers er maden ikke noget at råbe hurra for. Der er ikke de helt store udflugtsmuligheder, så tager man til Le Tre Sorelle skal det være for at slappe helt af og eventuelt anvende muligheden for at lave mad i lejligheden - råvarerne dernede er billige og ekstremt velsmagende!

Bemærk ekstraudgifter for brug af aircondition. Vi gav her 35 euro for fire overnatninger.

Læs mere

Fantastisk sted med utrolig udsigt

Vi boede i 1 uge i lejligheden BLU med vores 2 børn. Lejligheden er rigtig fin. Udsigten er fantastisk. En virkelig oase. Der er 5 minutters kørsel ned til stranden i Casal Velino. Vi havde for det meste poolen for os selv, da de andre gæster ikke brugte den så meget.
Ejerne taler dårligt engelsk, men ok. De virker flinke. Vi spiste på restauranten den første aften da vi kom meget sent. Det er lækkert fint mad, men også lidt dyrt, men det hænger sammen med den høje standard. Så vi spiste i de omkringliggende byer.

Aircondition er ikke efter tæller som der står beskrevet, men fast pris på 8 EURO pr. dag.

Det kan virkelig anbefales.

Læs mere

pragtfuldt, lækkert og utroligt smukt

dejlig lejlighed, med udsigt til både kysten , det dejlige pool område og landsbyen.
Få km ned til strand og byliv, sød lille fiskehavn med gode billige resturanter . Værtsparret var søde og rare, dejlig resturant med lækkert mad på stedet , men lidt dyre end nede ved kysten.

Læs mere

Bedømmelse af Le Tre Sorelle

Læs mere
 
search map