Feriebolig i Casal Velino i Campania

Le Case di Zio Cristoforo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gården ligger midt i den smukke natur men kun 2 kilometer fra stranden og Casal Velinos charmerende centrum. Dine muligheder for en ferie, hvor afslapning og udflugter kan kombineres, er rigtigt gode. Smukke Cilento venter på dig.

Spektakulær pool & familiedrevet restaurant

En af de mere populære faciliteter på gården er det flotte svømmebassin med solterrasse, hvor du kan bade og nyde solen, uden at skulle gå ned til stranden. Poolen er indrettet med en trappe, der fører ned i vandet og således gør denne anvendelig for småbørn med forældrenes overvågning. Ved bassinet er der også en lille kiosk, hvor man kan købe sodavand og snacks. Bemærk at det er obligatorisk at bære badehætte i bassinet. Et andet samlingspunkt på gården er den autentiske restaurant, som bestemt er et besøg værd. Alle gæsterne kan benytte gårdens parkeringsplads.

Læs mere om Le Case di Zio Cristoforo

Lejlighederne på Le Case di Zio Cristoforo

Toværelseshus Casetta med 2/4 sovepladser

det er et lille hus beliggende lige ved bygningen, der kaldes Dependance (med værelser) og over for svømmebassinet. Huset har sin egen overdækkede terrasse med udsigt over bassinet og havet, opholdsstue med køkkenhjørne med fire gasblus, ovn og sovesofa til to personer (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Huset er udstyret med aircondition. Der er udgang til terrassen både fra stuen og fra soveværelset.

Treværelseshus Casolare med 4 sovepladser

huset Casolare ligger lidt for sig selv med udsigt over bassinet fra husets terrasse. Huset består af opholdsstue med køkkenhjørne med fire gasblus og ovn og udgang til terrasse, soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Huset er udstyret med aircondition. Der er vaskemaskine i lejligheden.

Fireværelseslejlighed Attico med 6/7 sovepladser (øverste etage m/ terrasse)

Lejligheden Attico ligger i hovedbygning øverste etage og råder over privat terrasse på ca. 9 m². Lejligheden består af opholdsstue / spisesal med udgang til terrasse, køkken, soveværelse med dobbeltseng med mulighed for en ekstra opredning, soveværelse med dobbeltseng og et mindre soveværelse med dobbeltseng og tagvindue. Der findes endvidere badeværelse med toilet og bruser, et badeværelse med toilet og karbad samt vaskerum ved indgangen med vaskemaskine. Der er aircondition i stuen, og den er kraftig nok til at køle alle værelserne, hvis du lader døren står åben. Vinduerne er desuden udstyret med myggenet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Le Case di Zio Cristoforo

Læs personlige anmeldelser af Le Case di Zio Cristoforo som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Case di Zio Cristoforo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Le Case di Zio Cristoforo

Super hyggelig familieferie

Vi tilbragte en uge hos Zio Cristoforo i starten af sommerferien, og vi havde en supergod oplevelse. Vi synes, at det er et skønt sted, dejlige fredelige og velholdte omgivelser. Familien som har stedet er virkelig sød og imødekommende, og vi følte os meget velkomne lige fra den første aften. De vidste præcis hvem vi var, og vi blev straks tilbudt vores velkomstmiddag, som var tiltrængt efter en lang køretur fra Rom. Vi spiste i deres restaurant hver aften, dejlig landlig Italiensk mad, og vi gik ikke sultne fra bordet. Vores børn nød swimmingpoolen mest, det eneste vi manglede her var muligheden for at købe is i baren. Til gengæld var der masser af steder i området omkring Casal Velino, hvor man kunne købe is og gå en hyggelig tur i gaderne eller nyde den skønne natur. Vi synes helt klart, at dette sted er værd at anbefale, og vi kunne helt sikkert finde på at komme igen.

Læs mere

Bedømmelse af Le Case di Zio Cristoforo

Læs mere

Lidt for sent på sæsonen

Barnebarnet som var med var meget tilfreds med opholdet. Noget var der imidlertid at klage over: Poolen var ikke rengjort. Bruseafløbet var delvist stoppet. Der manglede opvaskebørste, klud og opvaskemiddel. Restauranten lukkede midt i den uge vi var der.

Læs mere

Bedømmelse af Le Case di Zio Cristoforo

Læs mere

Bedømmelse af Le Case di Zio Cristoforo

Læs mere

Bedømmelse af Le Case di Zio Cristoforo

Læs mere
 
search map