Feriebolig i Casal Velino i Campania

Le Case di Zio Cristoforo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gården ligger midt i den smukke natur men kun 2 kilometer fra stranden og Casal Velinos charmerende centrum. Dine muligheder for en ferie, hvor afslapning og udflugter kan kombineres, er rigtigt gode. Smukke Cilento venter på dig.

Spektakulær pool & familiedrevet restaurant

En af de mere populære faciliteter på gården er det flotte svømmebassin med solterrasse, hvor du kan bade og nyde solen, uden at skulle gå ned til stranden. Poolen er indrettet med en trappe, der fører ned i vandet og således gør denne anvendelig for småbørn med forældrenes overvågning. Ved bassinet er der også en lille kiosk, hvor man kan købe sodavand og snacks. Bemærk at det er obligatorisk at bære badehætte i bassinet. Et andet samlingspunkt på gården er den autentiske restaurant, som bestemt er et besøg værd. Alle gæsterne kan benytte gårdens parkeringsplads.

Lejlighederne på Le Case di Zio Cristoforo

Toværelseshus Casetta med 2/4 sovepladser

det er et lille hus beliggende lige ved bygningen, der kaldes Dependance (med værelser) og over for svømmebassinet. Huset har sin egen overdækkede terrasse med udsigt over bassinet og havet, opholdsstue med køkkenhjørne med fire gasblus, ovn og sovesofa til to personer (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Huset er udstyret med aircondition. Der er udgang til terrassen både fra stuen og fra soveværelset.

Fireværelseslejlighed Attico med 6/7 sovepladser (øverste etage m/ terrasse)

Lejligheden Attico ligger i hovedbygning øverste etage og råder over privat terrasse på ca. 9 m². Lejligheden består af opholdsstue / spisesal med udgang til terrasse, køkken, soveværelse med dobbeltseng med mulighed for en ekstra opredning, soveværelse med dobbeltseng og et mindre soveværelse med dobbeltseng og tagvindue. Der findes endvidere badeværelse med toilet og bruser, et badeværelse med toilet og karbad samt vaskerum ved indgangen med vaskemaskine. Der er aircondition i stuen, og den er kraftig nok til at køle alle værelserne, hvis du lader døren står åben. Vinduerne er desuden udstyret med myggenet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Campania

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Campania

search map