Feriebolig i Casal Velino i Campania

Le Case di Zio Cristoforo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gården ligger midt i den smukke natur men kun 2 kilometer fra stranden og Casal Velinos charmerende centrum. Dine muligheder for en ferie, hvor afslapning og udflugter kan kombineres, er rigtigt gode. Smukke Cilento venter på dig.

Spektakulær pool & familiedrevet restaurant

En af de mere populære faciliteter på gården er det flotte svømmebassin med solterrasse, hvor du kan bade og nyde solen, uden at skulle gå ned til stranden. Poolen er indrettet med en trappe, der fører ned i vandet og således gør denne anvendelig for småbørn med forældrenes overvågning. Ved bassinet er der også en lille kiosk, hvor man kan købe sodavand og snacks. Bemærk at det er obligatorisk at bære badehætte i bassinet. Et andet samlingspunkt på gården er den autentiske restaurant, som bestemt er et besøg værd. Alle gæsterne kan benytte gårdens parkeringsplads.

Læs mere om Le Case di Zio Cristoforo

Lejlighederne på Le Case di Zio Cristoforo

Toværelseshus Casetta med 2/4 sovepladser

det er et lille hus beliggende lige ved bygningen, der kaldes Dependance (med værelser) og over for svømmebassinet. Huset har sin egen overdækkede terrasse med udsigt over bassinet og havet, opholdsstue med køkkenhjørne med fire gasblus, ovn og sovesofa til to personer (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Huset er udstyret med aircondition. Der er udgang til terrassen både fra stuen og fra soveværelset.

Treværelseshus Casolare med 4 sovepladser

huset Casolare ligger lidt for sig selv med udsigt over bassinet fra husets terrasse. Huset består af opholdsstue med køkkenhjørne med fire gasblus og ovn og udgang til terrasse, soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Huset er udstyret med aircondition. Der er vaskemaskine i lejligheden.

Fireværelseslejlighed Attico med 6/7 sovepladser (øverste etage m/ terrasse)

Lejligheden Attico ligger i hovedbygning øverste etage og råder over privat terrasse på ca. 9 m². Lejligheden består af opholdsstue / spisesal med udgang til terrasse, køkken, soveværelse med dobbeltseng med mulighed for en ekstra opredning, soveværelse med dobbeltseng og et mindre soveværelse med dobbeltseng og tagvindue. Der findes endvidere badeværelse med toilet og bruser, et badeværelse med toilet og karbad samt vaskerum ved indgangen med vaskemaskine. Der er aircondition i stuen, og den er kraftig nok til at køle alle værelserne, hvis du lader døren står åben. Vinduerne er desuden udstyret med myggenet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

search map